שיפוץ אמבטיה

ענננה

New member
שיפוץ אמבטיה

שלום לכולם ותודה על פורום יעיל כל כך ! האם לדעתכם יש אפשרות להפוך אמבטיה נוראית בדירה שכורה לאמבטיה סבירה? הצבע באמבטיה עצמה התקלף וחלקים אפילו העלו עובש (או משהו דומה). הכוונה היא לאמבטיה עצמה ולא לחדר אמבטיה כולו..שגם שם המצב ..הממ.. לא משהו.. אבל לפחות שיהיה נעים .. תודה מראש!

bel011

New member
אפשר לעשות חידוש אמבטיה

חפשי בדפי זהב תחת חידוש אמבטיה.אני חושבת שזאב הוא הוותיק מכולם. הוא יצבע לך את האמבטיה מחדש,שלושה ימים לא תוכלי להשתמש בה ואח"כ תהני. מחזיק מעמד כשלוש שנים.

ענננה

New member
יש לך מושג מה המחירים?? מדובר בדירה

שכורה..ולא בטוח כמה זמן נישאר שם..

Thermo Man

New member
יש צבע מיוחד לחידוש אמבטיות

שכל אחד עם ידיים קצת טובות יכול לישם לבד ולצבוע את האמבטיה ,הצבע עולה כ170 ש"ח ,הוא מגיע בשני חלקים שדורשים ערבוב בינהם ואז לצבוע ,הצבע הוא של חברת יעקובי.

c h i p c h i p

New member
אפשר עוד פרטים על החומר?

יש לי אמבטיית פח במצב קטסטרופה. במקום מסויים נפל משהו והציפוי ירד ונהיה מן חור שחור באמייל חוץ מזה יש הרבה שריטות באיזה חומר מדובר ואיפה קונים? הוא יעזור במקרה שממש יש חור באמייל?

Thermo Man

New member
במקרה של חור באמייל

צריך למרוח חומר פחחות (כמו של רכב), עולה 15 ש"ח בכל טמבוריה ,לשייף ואז לצבוע בצבע לאמבטיות (אני פשוט לא זוכר את השם,אבל אני מבטיח לבדוק וארשום מאוחר יותר),את החומר תקנה בטמבוריה השכונתית.

bel011

New member
כ-500 אני מניחה נכון להיום

לפני כשבע שנים זה עלה לי 300 שח

Thermo Man

New member
את השם של חומר הפחחות ,אנו

יודעים ,בנוסף יש מספר חומרים נוספים לפחחות (פרט לקר-קיט של קיבוץ תל יצחק, יש גם חומר אמריקאי של בונדו ,למרות ששני החומרים טובים), השאלה שלנו היא מה שם החומר של הצבע לאמבטיות ?

למעלה