שיפוץ אמבטיה

שיפוץ אמבטיה

אנחנו רוצים לשפץ את האמבטיה שלנו וקצת חסרי רעיונות (התייעצנו גם עם אנשי מקצוע). אני מצרף שרטוט של החדר המדובר ואשמח לקבל הצעות. בחדר צריכה להיות אמבטיה (70X170) וכיור עם ארונית מתחתיו ומראה מעליו. חשוב לנו שיהיה מקום בארונית לאחסון כביסה. תודה מראש!

דוגמה קלסית, שהפתרון לא בין

קירות הקיימים! לפי ניסיוני, בכל דירה, שרוצים לשפץ, יש מקום מבוזבז, שאפשר לנצל, זאות אומרת, אם השאילה מאיש מקצוע, שמבקר במקום, אך ניתן לשפץ את אזור האמבטיה, סביר להניח, שיכול למצאו פיתרון ...אבל בתוך מסגרת ש קירות, זה לא מסתדר.. הכנתי המחשה...

לא הבנתי...

החלפתי את השם (שכחתי את הסיסמא). אנחנו משפצי רק את האמבטיה ולכן בתכנון אין שבירת קירות ואנחנו צריכים להסתפק במה שקיים... לא הבנתי את העצמים שבתוך החדר... הצורך שלנו הוא באמבטיה וכיור עם ארון. אין צורך באסלה. שוב תודה על ההתייחסות!

גלית2002

New member
הפיכת הדלת../images/Emo65.gif

שלום! אנחנו הפכנו את הדלת באמבטיה כך שהיא נפתחת החוצה. כך פתרנו בעיה של צפיפות. בהצלחה. גלית.

גלית2002

New member
הפיכת דלת - המשך../images/Emo184.gif

אם הדלת נפתחת החוצה, אז האמבטיה יכולה להיראות כמו בציור. ביי. גלית.

סליחה, גלית זה לא עובד...

אפילו, שהדלת נפתח החוצה, צריך לעבור את הפתח.... אבל בלי אסלה יש פיתרון...

יש פתרון, אבל אבקש עוד דבר לדעת

לפני הדלת, מאיזה חלל נכנסים לחדר אמבטיה? זאת אומרת, אם הדלת פתוח (פתיחה פנימה), מאיפה רואים את החדר אמבטיה? מפריזדור? מהמטבח? מהסלון? מדר אחר? עד תעני על השילה אכין סקיצה..

החלל שמוביל לחדר האמבטיה

הוא פרוזדור שמוביל לקצה של סלון הבית מצד אחד ולכניסה לבית מצד שני. תודה!

סקיצה

1. במקום אמבטיה 70/170 > אקרילי 100/150 על קיר החיצוני, אבל לא מול הכניסה ממש... 2. בארון הגבה 180 ס"מ אפשר לאחסן הרבה דברים, בין היתר כביסה מלועלכת, אבל גם דברים אחרים למעלה... 3. גישה לחלון יהייה קלה, על שתי ארונות מתחת משטח שיש גדול, סבתוכו כיור. 4. ארון נמוך אחד למגבות (פתוח) 5. ארון אחר למגירות פיצ´פקיס 6. ארון עליון בעומק 10 ס"מ בלבד, חלק פתוח, חלק עם שלת וראי 7. על קיר על יד החלון ראי שיני, בגודל זהה ממה שיש על הארון. 8. ראי גדולה על הקיר מול החלון, שמגדיל את תחושת החלל. בקיצור....

המון תודה!!!

בדיוק ישבנו על התוכניות וחשבנו גם על אמבטיה חצי עגולה... הרבה תודה על העזרה המהירה !!!

מאגר

New member
../images/Emo91.gif הפיכת דלת מקלחת ../images/Emo18.gif

גלית תבדקי טוב לאן ניפתחת הדלת אחרי ההפיכה עם היא נפתחת לפרוזדור את בסכנה לא קטנה מאחר שישהו יפתח את הדלת ומשהו יעבור ויקבל את הדלת בפרצוף או בגב זה מעוד מסוכן ואם יש לכם פרוזדור רחב אז עדיף להרחיב את חדר האמבטיה מאשר להפוך את הדלת

גלית2002

New member
למה להרחיב?../images/Emo2.gif

למה להזיז קירות? אם לא מתאים פתרון של הפיכת הדלת, אז אפשר להחליף לדלת הזזה או לדלת מתקפלת. ביי.
גלית.

מאגר

New member
../images/Emo18.gif../images/Emo18.gif אתם בסכנת פגיעות

הפיכת הדלת לפתיחה החוצה עשויה להיות הרת אסון כי כל אחד שיעבור בפרוזדור בזמן שמשהו יצא מהחקלחת יקבל את הדל או בפרצופו או באחוריו ראי הוזהרת מראש זו הסיבה שלא עושים את הפתחים החוצה אלה פנימה ולקבל מכה מהדלת זו בגלל לא חגיגה נעימה

גלית2002

New member
היי, דורון../images/Emo24.gif

אלה החיים שלנו. אנחנו כל הזמן נמצאים בסכנה זו או אחרת. אצלי בבית הדלתות בשתי האמבטיות הפוכות ועדיין אף אחד לא נהרג. אני יודעת שזה לא מקובל, לא תקני, אבל בדירות הצפופות שלנו חייבים להתפשר. ביי.
גלית.

גלית2002

New member
2 בינתיים../images/Emo66.gif../images/Emo22.gif

דרך אגב, יש פה בסביבה שאלה על דלת של ממ"ד.אז גם היא נפתחת החוצה. תסכים, הדלת של אמבטיה פחות מסוכנת. ביי. גלית.

מאגר

New member
דלת של ממ"ד

צר לי על קוטן הבנתך בעינן אבל דלת של ממ"ד בדרך כלל פתוחה וכשהיא סגורה אז כולם בפנים או שהיא סגורה שאף אחד לא ביפנים מה שלא קורה במקלחת כשיוצאים ממקלחת ומשהו עובר סיכוי שיקבל את הדלת בפרצוף או באחוריו וכשהילדים שלך יהיו קצת יותר גדולים ועצמאיים אז אולי תביני אחרי המכות שהם יקבלו על מה אני מדבר כי סביר להניח שילדיך יכולים להיות הנכדים שלי לפי תשובתך ואין לך מושג מה קורה שהם מתחילים לרוץ בבית או לריב על המקלחת

גלית2002

New member
היי, דורון../images/Emo7.gif

נהנתי להתכתב איתך עד שהתחלת להעליב ולדבר על קוטן הבנתי. אני יודעת שבפורום שלכם מקובל להעליב אנשים ומנהלת הפורום מצטיינת בזה. מה שניסיתי להגיד לך שבדירה המודרנית יש דברים הרבה יותר מסוכנים מדלת נפתחת. וברוב הדירות החדשות ממ"ד - זה חדר לכול דבר והדלת הזאת סוגרים ופותחים הרבה יותר ממה שאתה חושב. חוץ מזה יש מדרגות בתוך הדירה, שילדים יכולים ליפול משם או לדחוף אחד את השני. בגלל זה אנחנו, ההורים, שם. אנחנו צריכים לשים את הגבולות, להסביר מה מותר ומה אסור, ללמד לפתוח את הדלת כך שאף אחד לא ייפגע. ולדעתי, זה לא סיבה להתרגז. ביי. גלית.

מאגר

New member
../images/Emo91.gif לגלית

צר לי שאת חושבת כפי שאת חושבת אבל דבר אחד אני יכול להגיד לך וכדאי שתיזכרי זאת לעתיד לבוא על פי חוק ודין במדינת ישראל אדם המתארח בביתך או בא לתת לך שרות אחריות הביטוח שלו היא עליך אי לכך אם ילד זר יפגע חס וחלילה מדבר שהוא אינו לפי תקני הבניה האחריות תיפול עליך כי שום חברת ביטוח לא תכסה אותך והיו תקדימים לגבי מדרגות בבית עם ילדים כיום ניתן לשים שערים דקורטיביים בשתי הכניסות למדרגות גך שילד לא יכול לדחוף ת חברו או אחיו וגם שם חובת הבטיחות היא על בעל הבית ואילו היית יודעת את כל החוקים האלה היית מבינה למה אמרתי כי השכלתך בנושא דלה מאוד ואילו היית נמצאת בבתי משפט עד ממוחה היית מבינה על מה אני מדבר כך שכדאי לך מאוד לבדוק את דברי ואחרי זה להתנצל כי אין בכוונתי לפגוע באיש ובפורם הזה אין לאיש סיבה להעליב את אף אחד רק שכותבים ושואלים או ממליצים לעשות דבר מה צריך גם לבדוק את התקנות ואת האחריות המקצועית בנושא וטוב תעשי עם תנהגי כך לבא

למעלה