חמודה
ת תורני New member 3/4/08 #22 ואם בחובות הלבבות עסקינן השער הראשון לא מיועד לכן וגם לא למתחילים עדיףלהתחיל מהשער השני וביחותר מזה מהקדמת הספר למה בכלל לצוות על הלב או יותר נכון איך אפשר לצוות על הלב
ואם בחובות הלבבות עסקינן השער הראשון לא מיועד לכן וגם לא למתחילים עדיףלהתחיל מהשער השני וביחותר מזה מהקדמת הספר למה בכלל לצוות על הלב או יותר נכון איך אפשר לצוות על הלב
M malka301 New member 3/4/08 #24 in which city? I can give lessons in several other subjects, but not a book that I have not studied Is there a Soncino edition of this , or artscroll translation
in which city? I can give lessons in several other subjects, but not a book that I have not studied Is there a Soncino edition of this , or artscroll translation
M malka301 New member 3/4/08 #28 when and where in Jerusalem I am not good at getting to far away places (more than a few minutes drive = far away) Besides, I would not be able to contribute in preparing and giving a lesson on this particular book
when and where in Jerusalem I am not good at getting to far away places (more than a few minutes drive = far away) Besides, I would not be able to contribute in preparing and giving a lesson on this particular book
ו ותשחק New member 3/4/08 #29 לא נפרסם כאן בדיוק היכן זה במסר אישי. בכל מקרה לגבי להעביר את השיעור, אין בעיה, זו לא חובה, זו זכות. תמיד תוכלי להקשיב ולהחכים אותנו בדעותייך, מחשבותייך והגיגייך.
לא נפרסם כאן בדיוק היכן זה במסר אישי. בכל מקרה לגבי להעביר את השיעור, אין בעיה, זו לא חובה, זו זכות. תמיד תוכלי להקשיב ולהחכים אותנו בדעותייך, מחשבותייך והגיגייך.
ש שבילית New member 3/4/08 #30 נראה לי שכדאי מידי פעם להעביר בנושא של חינוך ילדים. אני באופן אישי אשמח להגיע אם יהיה שיעור בנושא הזה. לפעמים מרוב עבודה מטלות ודרישות היום יום קצת קשה להתיחס בצורה הנכונה לילדים.
נראה לי שכדאי מידי פעם להעביר בנושא של חינוך ילדים. אני באופן אישי אשמח להגיע אם יהיה שיעור בנושא הזה. לפעמים מרוב עבודה מטלות ודרישות היום יום קצת קשה להתיחס בצורה הנכונה לילדים.