שיעור שבועי לנשים

ציפי81

New member
שיעור שבועי לנשים

הצעה לחברות הפורום: מה דעתכן ללמוד ביחד "חובות הלבבות" שער הבטחון ולהתחזק יחד? ותשחק מציעה את ביתה לצורך הענין. בכל שבוע חברה אחרת תכין את השיעור ותעביר אותו. למעוניינות, לשרשר או למסרר לי/לותשחק.

touti

New member
חובות הלבבות???

מהי חובת הלב?

מי שלא עבר על שער זה ...

יתקשה להעביר את המסרים השזורים בתוכו ... מעבר למילים הכתובות בו... ולמרות ה`לב טוב` , כל שיעור צריך הכנה , רק כדי להעשיר את הנלמד והמחשתו ... שלא ישכח מפיו מיד אחר הלימוד ... זכורני שהייתי בשיעור `תניא` מפי הרב גינזבורג ... ואחר השיעור חשתי את עומק הרצון ליתן צדקה , וממש רציתי לישם את הנלמד ... זה מה שנדרש למעשה משעור אמיתי ... אל תבינו ... למרות היותי ... לא התכוונתי ... חחחחח

ותשחק

New member
דווקא הרעיון של

לנסות לפענח את הטקסט, נשים מכל הגוונים, לקרוא, להבין, להסתכל בפירושים, להיות חברותות אמיתיות, יכול להוות הפריה הדדית ומדהימה, במיוחד שכל אחת בתורה, תכין את השיעור, תקרא פרשנים. אני באמת חושבת שזה יכול להיות מקסים.. גם אם יקח קצת זמן עד שהשיעור 'יתעצב' במתכונת קבועה, ככל התחלה חדשה..

touti

New member
האמת היא ששיעור שבועי בלי גברים

זה לא אותו הדבר:)

רק נשים?!

הלסדום היינו לעמורה דמינו?? געוואלד. כה חרדי, כה מיושן, כה חשוך, כה אנכרוניסטי, כה אולד-פיישן, כה חסר טעם.

odery

New member
אולד פיישן?

סיגלת לעצמך עגת אידיש לצורך הביקורת? ישלי מישי בשבילך מהמקבילה...

תורני

New member
יכול ללמד אתכן עם רוצות

במקום שנשים תעבירנה ומה איתנו? מה אנחנו מאחורה???

ותשחק

New member
בנים../images/Emo124.gif

{חוץ מבטר, כי הוא לגמרי חשב על העניין ולא על עצמו..
} מה זה? איפה הפרגון לבינתן של הנשים? לחכמתן? לאחוות נשים? ואיפה הפרגון בכלל? אחרי התגובות שלכם כאן, נראה לי שנרוץ קדימה בלעדיכם..

סאני42

New member
ממליצה!!! ממליצה!!!

רוצה לנצל את הבמה כדי להוקיר תודה. למדתי בזמנו בסמינר הישן בי-ם והיתה לי מורה מדהימה אשה יראת שמיים(איני יודעת אם עדיין היא איתנו...) למדנו חובת הלבבות שער הבטחון ותמיד אמרתי שאת 99% מרמת הבטחון שלי בה' אני חייבת למורה זו שלימדה אותנו מהלב והנשמה שער זה והצליחה לחרוט בליבי ביטחון מהו גם בזמנים קשים.... טוף 1% נשאר ליצר הרע מידי פעם...
אבל לאורך כל חיי הדהדו המילים באוזני והכל נהיה קל יותר. חשוב ללמוד וחשוב שמעביר השיעור יאמין במה שאומר...

ותשחק

New member
וואוו סאני

את כל הזמן מפתיעה מחדש.. אז תרצי להצטרף? בינתיים אנחנו שלוש, ככל הידוע לי. עוד לא התעדכנתי לגמרי.

סאני42

New member
לצערי המרחק ימנע ממני השתתפות שבועית

אך עוקבת אחריכן, ובאם יהיו לי פרטנרים לאזור אשמח

למעלה