שיעור מס` 5

ה-איה

New member
שיעור מס` 5

לדעתי, עד כה זה השיעור שיכול הכי לעצבן את בן/בת הזוג. ******************** במשך שלושים דקות, עשו בדיוק מה שהאדם האחר עושה. אם אותו אדם משכל את רגליו בשוויון נפש, שכלו גם אתם את רגליכם בצורה דומה. אם אותו אדם מעביר את ידו הימנית בשערו, גם אתם עשו אותו הדבר בדיוק. אם אותו אדם מפנה פתאום את מבטו מכם, הביטו גם אתם לאותו המקום. בטבעיות. באופן שלא ירגיש בדבר. וכאשר קצב נשימותיכם תואם את שלו - האם אינכם מרגישים משהו? ******************** א. שלושים דקות זה המון זמן להשקיע. ב. אמרו לי פעם שלגברים אסור לשבת משוכלי רגליים. ג. בגיל מסוים כבר אין שיער להעביר בו את היד הימנית. ד. אם הוא מפנה את מבטי ממני, סימן שהוא שוטף עיניים באיזו פרגית צעירה, ואם אני אצטרך להסתכל לאותו כיוון, גם הוא וגם היא ירגישו בזה. ה. קצב הנשימות תואם? אולי בכל זאת אפשר לגמור יחד. איה

softy

New member
כבר יותר משלושים דקות

אני עושה בדיוק מה שאת עושה. תסתכלי ימינה............רואה מצלמה? תסתכלי שמאלה מעל הדלת...............רואה עוד מצלמה? עכשיו תסתכלי מעל המראה..........רואה כתם שחור קטן? זאת מצלמה! לא - אל תסתכלי לצדדים יגאל שילון לא יצא משום מכום עכשיו, לעומת זאת...................... סופטי חייכי אכלת אותה !!!!! עכשיו חיבוקים ונשיקות ומבוכה < קאט>

softy

New member
פדיחות !!!

ממקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום קום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום ממקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום קום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקוםמקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום מקום סופטי.

ה-איה

New member
שומו שמיים!!!!

א. מילה ראשונה - יש מ` מיותרת <שורה ראשונה> ב. מילה שלישית מהסוף - אותה מ` חסרה <שורה ראשונה> ג. ראה א` <שורה שישית> ד. ראה ב` <שורה שביעית> ה. והנורא מכל!!!!!!!!! אויה!!!!! אסון!!!!!!! בשורה לפני הסוף, נעלם לו מקש הרווח בין שתי מילים!!!!!!!!! איה ממשיכה להשתגע ומנסה לבסס היטב את הרושם שיצרה על נעה <!!!>

נעה!!!!!

New member
נהיית אדומה

בפנים מרוב מאמץ תשחררי קצת במילא לא היית צריכה להתאמץ כ``כ זה עבד מההתחלה נעה!!!!! (שבכל זאת מעריכה את ההשקעה)(בע`)

איה, אם בלחצים עסקינן,

אני מזכיר לך לא לשכוח להוריד את המים <ובו זמנית, לתרגל את שיעור מ``ס 2> וכמובן לשטוף ידיים. נ.ב: תרימי את מושב האסלה כי גם לי לחוץ... תא``י (מהועד לקידום היגיינה אישית)

שרון-ב-

New member
אם לדייק 40 דקות

שאני מצלמת אותך פה וללא יחס אתה באמת אוהב סאדו ? כי אם כן, תקבל את הסאדו שאתה אוהב, רק בלי הסקס. שרון בדרך להוציא על סופטי התסכול שאין לה

arye_gur

New member
לא יכול להגיב לאיה בגלל הגלים השליל

יים שהיא מרגישה. ארגלחיובי

איך שהזמן רץ...

כאילו רק אתמול, היה לנו את שיעור מ``ס 1 ***** ///// ///// ///// ///// ///// תא``י (שמוצף בנוסטלגיה)

למעלה