שיעור מהחיים...

אם היא עושה תרגילים בדרסז'...

היא צריכה לפחות לדעת איך קוראים להם...! היא לא יכולה לקרוא לעצמה רוכבת טובה אם היא אפילו לא יודעת מה היא עושה על הסוס..!! ואם היא באמת שכחה איך קוראים לתרגיל אז היא לפחות הייתה יכולה לכתוב את זה בהודעה שלה...! או שהיא פשוט לא רוכבת טוב כמו שהיא חושבת..!!! עכשיו את יכולה ללמוד איך עושים ל-ג-י-ל-ד!
 
שששש את....

אני יודעת איך קוראים לתרגיל וחוץ מזה לא איכפת לי מה תומרי אני יודעת שאני רוכבת טובה ומה זה משנה איך קוראים לתרגיל, עשיתי אותו והוא יצא ממש טוב אז מה זה קשור אליך. ואני לא מעירה לך אל הבעיות שלך ואחותך צודקת בכול מילה לגביך מסקנה היתה צריכה להיות אם השם שלך . עוד פעם זה לא תחרות מי יודע יותר ומי רוכב טוב יותר. הפורום הזה הוא בשביל כיף ולא כידי שאת תבואי ותומרי לכולם איך לרכב יותר טוב גם הרכיבה שלך לא מושלמת. ואם את חכמה תפסיקי לענות כי את טועה ובגדול ומכל התשובות שלך אנשים נהיהים רק נגדך. ואולי תספרי אל השיעור שלך שגם לי היה על מה להעיר לך?
 
טוב אז...

אתמול בשיעור אני עשיתי כתף פנימה והמדריכה שלי אמרה לי שאני השתפרתי נורא מאז שהתחלנו לעשות את התרגיל.... ואז עשינו קצת קאנטר וטרוט ואחרי זה עשינו קצת הליכה רגועה... אחרי זה אני עשיתי לגילד והמדריכה שלי אמרה שהיא מאוד מרוצה ממני... ואז היא אמרה שאני השתפרתי מאוד בטרוט ישיבה..! נו יש לך משהו להגיד??
 
../images/Emo6.gif

ואי טוב לראות שאת משתפרת . אבל אני זה שלא כתבתי את שם התרגיל לא אומר שאני לא יודעת אותו,אני לא מבינה למה החלתת שאני לא יודעת את שם התרגיל סתם כך. גם המדריכה שלי אמרה לי שאני ממש משתפרת ושהיא רוצה להתחיל לעבוד אינטנסיבי יותר. וחוץ מזה אין לך מה לומר או לשפוט לך יש סוסה שזה שונה מאוד מסוס בית ספר. אני לא מקירה את הסוסה שלך ואת לא מקירה את ג'רי בכלל. ועל סוסי בית ספר צריך להיות דיוק מושלם כי יש להם המון ג'וקים בראש ובשביל לרכב סוס בית ספר ברמה שלי זה די קשה.
 

zohark

New member
לביוטי היפה שני דברים:

א. בלגילד הכיפוף הוא נגד כיוון התנועה ולא עם כיוון התנועה, ככה שלפני שאתה מעיר לאנשים תבדוק את עצמך טוב טוב כי מסתבר שכמה שאתה רוכב גדול בדרסז' אתה אפילו לא יודע מה עושים בלגילד (מוכר לך מאיפשהו?) ב. רוכב טוב לא נמדד בידע שלו בשמות של תרגילים או בכמות התרגילים שהוא עשה אלא בכך שהסוס מקבל אותו בלי התנגדות ושהוא והסוס עובדים עם הרמוניה וכצוות.
 
נו זה מה שכתבתי אחרי זה בגלל

ששכחתי שלא כתבתי "נגד"! אז אם היית קורא את ההודעה שאחרי זה כתבתי את תראה שכתבתי שם הסוס מכופף נגד כיוון הכניעה!
 

dearanita

New member
לא רק לגילד הוא תרגיל לטרלי...

יש גם את ההאף-פאס השולדר אין, טרוורס ורנברס
 
שיעור מושלם...

עוד פעם היה לי שיעור על רוז המהממת! היא הייתה כזאת נשמה... המדריכה שלי סידרה ארבעה קונוסים בצורת ריבוע או מלבן... בקיצר היינו צריכים לעשות מלבן חיצוני ואחרי זה להכנס בתוך הקונוסים למעגל. ועשינו את זה ברצף בטרוט קאנטר והליכה. ואחרי זה היא נתנה לי לעשות מן קאנטר ממש משוחרר כזה די מהר וכל האוויר עף עליי וזה היה נעים! כי היה אתמול חם רצח... אתמול השיעור יתקיים! ורק שתבינו הסוסה הייתה אנטי מעגלים ועכשיו זה אומר לי שהשתפרתי כי פעם לא יכולתי להתמודד איתי כי הייתי יותר קטנה ופחות טובה והיה לי קשה! אבל עכשיו היא עדיין לא ממש מסכימה לילדים פחות טובים אבל אני לא צריכה להתאמץ כל כך בשביל זה! ( בלי קטע של השווצה )... אני חושבת שאני ממש משתפרת עליה! ממש שהתחלתי לרכב היא הייתה הפונית האהובה עליי כי רכבתי עליה פעם ראשונה והיא הייתה מקסימה! קאנטר ראשון איתה עשיתי. היא פשוט מקסימה. היא פתחה לי את הדלת לרכיבה על סוסים! טה אמו רוזי!
 
למעלה