שיעור מאוחר

יערית

New member
ועוד הצצה קטנה

שבדרך כלל לא עושה,סגרתי מעגל לגבי הניק שלך,לפני שנים חטאתי בכך שלקחתי כמה מהשירים שלך והדבקתי לכאן-כמובן שלא חתמתי בשמי אלא בשמך(זכויות יוצרים),אבל יוצר המקום איש מקסים ,פעם התחלנו במקום אחר וירוק לכתוב... בסדר בסדר נסחפתי כאן בפרהסיה
בקיצור,אתה יוצר נפלא

mr_lonely

New member
"מודה ועוזבת תרוחם" !

כך כתוב בספר ההוא...בערך... תודה ששמרת אז על זכויות היוצרים אולי צריכה היית לבקש רשות אך כפי שאמרת סוגרים מעגל. מזלי שאני כהה עור, שלא יראו שסמקתי תודה לך !

יערית

New member
צ'טערת../images/Emo39.gif

בכל זאת פירחחית שכמותי אז לא שאלה הרבה שאלות,היום מודה שיצירות אישיות לא נוגעת,מדברת איתך על 3-4 שנים אחורנית. גם שחומים מסמיקים

mr_lonely

New member
בסדר, סגרנו את העניין הזה !

יכלת לסגור זאת במסר פרטי. הייתי מחכה עוד 3 שנים היית נהנית מחוק ההתיישנות שכחנו ?

יערית

New member
לא רע לי בפרהסייה

מה יש להסתיר?
סתם ,אין מקשקשים באישי עם גבר מעל שורות הפורום! תמחל לי על ה-3 שנים הבאות,בינתיים יצרתי לי חיים מעבר למילים.

n o g a1

New member
מר לונלי

נשמע לי זכר. בשום כיתה אחרת לא יוכל ללמוד תלמיד זה . לא בגלל אי יכולות או כישורים מתאימים , חלילה. אלא שכרגע הוא מתאים לשיעור הזה משמעותי לו ורק לו. כי כל אחד השיעור שלו בקצב המותאם רק לו.

יערית

New member
רגע...

הבנתי שזו אישה שכתבה בניק זיכרי לא כך? ועל שיעורים למתקדמים ולמתחילים אני לא חולקת,כל אחד והקצב שלו, רק אמר שיעור מאוחר לאהבה,ואני כיוונתי אותו /אותה לכיתה המתאימה

יערית

New member
בכייף../images/Emo24.gif

אני מהצד של הבלגניסטיות שעושות תמיד רעש גדול ,אבל עיקביות בלימודים

n o g a1

New member
אל תשבי לידי

תמיד האשימו אותי בבאלגן של אחרים
נתכתב בפתקים באמצע השיעור.

mr_lonely

New member
לא...זה זכר שכותב בניק זכרי...

ואתן מבלבלות קצת אני לא אומר מאוחר מידיי לאהבה אף פעם לא מאוחר לאהבה לזוג הזה כפי שהוא מאוחר מידיי זה לא אומר שלא תהיה אהבה לכל אחד מבני הזוג בהרכב אחר

n o g a1

New member
אם הבנתי נכון

מרגיש לך פספוס כלשהו בקשר למשהו רגשי שלא מצית עם אדם שהיה מאד יקר לך. תחושת הפספוס היא "המאוחר מדיי". אני חושבת ששום דבר לא מתפספס , הכל קורה בדיוק כפי שצריך לקרות בזמן שלו בבשלות המתאימה אנו חיים במן תחושה מוטעית של שליטה בהמון תחומים השליטה לא קיימת למעשה בכלום היכולת לוותר עליה היא זו שתאפשר ללמוד שיעורים משמעותיים בחיים. השיעור נלמד כשאנו מניחים לדברים לקרות. אין החמצה , כי אז היית שם , במקום ההוא והמקום הנוכחי שלך התאפשר רק אודות לעובדה שאינך שם יותר.

יערית

New member
כל הכבוד למורה../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo8.gif

יש מקום לשליפים בזמן אמת?

mr_lonely

New member
הבנת נכון ! הכי קרוב שאפשר.

לא תמיד נפרדים במריבות לעיתים נפרדים בהבנה ובאהבה לעיתים מתגרשים בהסכמה לעיתים יוצאים לדרך חדשה עם זכר אהבה ישנה עם הבנה הדדית ואיכפתיות גם זה קורה

n o g a1

New member
לא טענתי אחרת...

המריבות , הכעס , התיסכול - מקלים לא פעם על הפרידה. דפוס המשרת היטב את הקושי בפרידה. למרות שאנו נוטים להתבלבל ולחשוב שלהפרד בדרך נעימה קלה יותר.

mr_lonely

New member
להיפך ! זו הדרך הקשה יותר !

ואולם, היא נושאת פירות ! "מפסידים" בן זוג אמנם אך "מרויחים" חבר לחיים.

למעלה