שיעור בשרשור

שיעור בשרשור

כל מיני אנשים מאשימים את תפוז ואת שרשוריו. העניין הוא שתפוז בכלל לא אשם מי שאשם הם המגיבים. להלן יוסברו העקורנות ותינתנה הנחיות.

וזו תגובה לתגובה שהגיבה לתגובה

ושוב שמאלה עכשיו זמן השיעור אם ברצונכם להגיב להודעה מסויימת עליכם ללחוץ על ההודעה המבוקשת ושם לרשום את תגובתכם.אם תלחצו על הודעה אחרת,הנקודה הכחולה תופיע שמאלה מההודעה עליה לחצתם ולא שמאלה מההודעה עליה אתם רוצים להגיב. לא מדובר בקטנוניות,כשמישהו קורא את השרשור ורוצה לדעת מי הגיב למה או למי יש חשיבות למיקומה של הנקודה הכחולה

הבעיה מתחילה פה

שאני מגיבה לך ומתחת להודעה הזו כבר יש תגובות התגובה שלי נזרקת למטה ולא כולם יבינו למה הגבתי

יש למורה פתרון ?

או שהוא מעניק שיעורים פרטיים במיוחד לכאילו שרואים רק את הקוויים הישרים?

מנסיון של כתיבה בתפוז

כותבת בתפוז מעל ל5 שנים מכירה את הגעונות של השרשראות לכן הכנסתי לך תגובות לשרשרשת שיצרת הבעיה מתחילה שפתאום בבטן השרשרת מקסלת תפנית ותגובות ואז הצורה היפה לא נשמרת זה כמו שפותחים משוואות , זוכר את הכללים איך פותחים את המשוואה ככה הפענווח למי נכתבה התגובה , מעלים קו למעלה ועוקפים את תתי הסעיפים שנכתבו בנתיים זהו כל הסוד והפתרון לעניין

אם מישהו יגיב להודעה המקורית

הנקודה הכחולה בהודעתו תופיע מעט שמאלה מההודעה המקורית ,כלומר תשוב ימינה כמו בתגובה הזו

הנקודות הכחולות של ההודעות

המגיבות להודעה המקורית,צריכות להיות מסודרות אחת מתחת לשנייה בדיוק כמו בהודעה הנוכחית

כל הכבוד לך מישכיני../images/Emo140.gif

עכשיו אתה צריך להמשיך ולהסביר..הריי המתחיל במצווה אומרים לגמור.... שאם פותחים הודעת בוקר טוב אין צורך לפתוח בעוד הודעה... והכי חשוב שאם מישהו מעלה איזה בעיה חדשה או נושא חדש שהוא או היא רוצים לדבר עלייה.. אי צורך להכניס דברים שלא קשורים לאותו שרשור. יופי נחמה יופי..

ben 911

New member
איזו דוגמא ואיזה בטיח עאספאר? ../images/Emo4.gif

אני רץ אחרי משיכיני עם הסרגל.. בודק אזימוט.

למעלה