שיעורי בית לשמאל

Thats

New member
שיעורי בית לשמאל

הילרי קלינטון,הסנטורית של ניו יורק בנאומה בטלוויזיה אמרה דבר "מדהים" שכדאי לנו לאמץ. בדברה על בעלה ביל, אמרה כי הוא "זועם מאוד, אולם הוא מגבה את המימשל של בוש בכל מה שיבחר לעשות. זו השעה לדבר בקול אחד!" תלמדו, רבותי, תלמדו. Thats all folks

Thats

New member
מה היה קורה אילו

מה היה קורה אם חס וחלילה, היה מתרחש תסריט כלשהו שבו הטרור היה מכה בנו וגורם לנו לפיגוע קולוסאלי של אלפים רבים. דליה איציק איתה מזדרזת להצהיר: אמרנו לכם. יוסי שריד היה מגלגל עיניים מאחורי משקפיו העבים ומאשים את שרון על פלישתו ללבנון לפני עשרים שנה. שמעון פרס: מיצינו את גבולות הכוח, עכשיו צריך להתפשר. ביילין: אנהל מו"מ עם הלשכה של ערפאת כבר מחר בבוקר. זה שאני אדם פרטי כיום ממש לא מעניין את התחת שלי.(יש לי חסינות, ועם אימפוטנט כמו היועץ המשפטי לממשלה אני יכול להיות רגוע). רמון: זה הזמן לתרגיל מסריח נוסף, כשממשלת הליכוד בזבל. בן עמי: המנטרה שלי, להביא לכאן כוחות זרים ולתת להם מנדט לנהל את המדינה זה הפתרון ההגיוני המתבקש לנוכח אוזלת ידה של הממשלה. בשארה היה טס לדמשק ללחוץ את ידי מנהיגי המפגעים. אחמד טיבי היה מתראיין תחת כל עץ רענן על: למה הישראלים לא לומדים סוף סוף לקח? והטלוויזיה הישראלית? היא תביא אוסף ראיונות וציטוטים של הגורו של השמאל,הפרופסור שכבר מת (וברח לי שמו) על "יודונאצים". Thats all folks

למעלה