שיני הזמן

יערית 1

New member
שיני הזמן

התראה שיני הזמן נועצים בגופנו, חורטים בקירות הלב מבקשים לסגור צלילי אהבה. נותרו קמטי געגוע פולחים, פוערים מכאוב נוגעים ברכות שוקקת וחשוכת מרפא, בי, בך.

deerman

New member
והזמן

עוד יחלוף לו והאבק יתפוגג ונשמותינו הצרובות ימלאו גופות שונים וכך היה וכך יהיה ומזמנים רחוקים נשמותינו תמיד אין להן..תוחלת חיים.

יערית 1

New member
שאון החיים

ארחק לי משאון החיים, לנפשי אייחל מנוחה ליבי פעור, פצעו מדמם ואדע כי קרבה השעה. מי יתנני מנוחה לספור קרן אור ושלווה, לחפש מסתור במילים, למצוא נחמה. המיית ליבך בנפשי עת אשכח זעקתך שהכתה בי באלם ויכבה נרי.

deerman

New member
אל אל...

אל בחופזה פעורת לב תני ואשרוך פתח ליבך מבפנים ומדור לנפשי האוהבת בית חם לאוהבים. רוצה להצית נר אהבתנו כבתחילה ולא ליסורים נידונה זו האהבה. בא אלייך וצמא לאהבתך כמו מדבר הצמא לגשם וקומי מרבצך. אל תותיריני בדד מאחור כי שמש אהבתנו נכונו לה עוד אקח נשמתי איתי,אהובה אם בכ"ז תעניני בשלילה. כי חיי הם לא חיים אהובה בלעדייך אין לי דרך ובגופי לא תפעם עוד נשימה.

ריקי די

New member
זמן

חלומות מקופלים שם עדיין במעלה מדרגות האהבה, חתומים בחותם זכרון ממתינים לזמן לחצות את הסף, לפתוח ארון.

המונשרי

New member
הזמן הוא כגלי הים../images/Emo182.gif

הזמן הוא כגלי הים נושקים הם לאינסוף חוליים והמילים כעננים פזורים לרוח הקדים השחפים קולם נותנים כשהצדפים פזורים סביב המים נסוגים אחר עולים ומכסים אצות נעלמות צפות במים הצלולים והעיקבות בחול נחות במקומות מיותמים.

ימים חולפים

ימים חולפים. מילים שזורות בדממות שולחות אות, מביאות אות ומטפסות בסולם גנבים להציץ אל מעבר לאופק. רק שמש כתומה שקורעת מרבדי עננים מביטה אלייך ומביטה אלי וצולפת עלינו אור להגיד כי את עודך קיימת ואני עודי קיים והימים עומסים את כל שבקשנו לרצות ומותירים בתוכם מועד של כיסופים חובקים.

למעלה