שיניתי שם..... זה איתי....
J j e n n y lopez New member 22/1/05 #35 חחחחחחחחח סבבה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif חחחחח אבל אני יודעת לעמוד על שלייייי די אני מתה מזה אנחנו כל שניה אומרים את זה בבצפר........ חחחחחחחחחח לעשות משולש דתיים???
חחחחחחחחח סבבה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif חחחחח אבל אני יודעת לעמוד על שלייייי די אני מתה מזה אנחנו כל שניה אומרים את זה בבצפר........ חחחחחחחחחח לעשות משולש דתיים???
פ פסיכולוגית מושיקיתתת New member 21/1/05 #7 ../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif חח בדיוק רציתי להגיד לך לפני כמה ימים, שאם לא אהבת את השיר Get Right- אז לפחות תשנה את השם משתמש.
../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif חח בדיוק רציתי להגיד לך לפני כמה ימים, שאם לא אהבת את השיר Get Right- אז לפחות תשנה את השם משתמש.
C Crunk Boy New member 21/1/05 #8 חחחח כן... סתם עשיתי עין הרע עם השם הזה... אם hold you down יהיה יפה אני ייקרא לי ככה..
פ פסיכולוגית מושיקיתתת New member 22/1/05 #10 ../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif חח עוד פעם הסיירה שלך?? וואי נמאס לי ממנהההההה כל היום אני רואה סיירה, שומעת סיירה... כל הבית שלי נהייה סיירה. עכשיו המשוגע [אבא..חחח] בחיפושים - הוא רוצה את הדיסק שלה. יהיה טוב... חחחחחחחחחחח (
../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif חח עוד פעם הסיירה שלך?? וואי נמאס לי ממנהההההה כל היום אני רואה סיירה, שומעת סיירה... כל הבית שלי נהייה סיירה. עכשיו המשוגע [אבא..חחח] בחיפושים - הוא רוצה את הדיסק שלה. יהיה טוב... חחחחחחחחחחח (
C Crunk Boy New member 22/1/05 #11 חחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תגידי לו שיימצא וייקנה כי זה דיסק טוב....