שיניתי ניק

זה לא

הוספה של מיליםמיותרות... אפשר לומר בן זונה ואפשר לומר בן של הזונה... נכון שכשחושבים על זה אז בן זונה זה המפיק (שינוי השם לנקבה והצבעה) של בן של הזונה אבל יכול להיות שמשתמשים בבן של הזונה לשם מצביע... ואולי בן

רובע

New member
את הופכת את זה לעברית וזה לא אותו

דבר...:$ אפשר לומר איחו דה פוטה אבה ה"לה" ממש מיותר וזה גם לא נשמע טוב...רק כשמדברים על מישו בגוף שלישי זה יכול להיות הגיוני..כאילו אם אומרים הבן של הזונה ההיא...חוצמזה שאיך שהוא אמר זה גם מיודע ואני לא התכוונתי למישו ספציפי...אני זרקתי קללה לאוויר..יש כמה סיטואציות שיכול להיות נכון איך שהוא אמר אבל כאן זה לא מתאים..וגם כשזה מתאים לרוב לא משתמשים בזה ככה...:$ בקיצור..אני לא מאמינה שאנחנו מדברים על איך מקללים בספרדית...המצב קשה...

חח המצב מאד מאד קשה...

הייתי מעדיפה לדבר כאן על אנה במקום על קללות בספרדית... אבל היא לא עושה שומדבר חדש...לפחות אפשר לדבר עליה בקשר לדבר ישנים אם אין לנו ברירה... ואני לא אתווכח איתך,כי את צודקת מבחינת ההגייה ונו טוב את דוברת ספרדית ואני בקושי יודעת לספור עד 10...

רובע

New member
חחחחחחחחח../images/Emo6.gif

אני יודעת לספור עד 10 בעברית,אנגלית,ספרדית [טוב כאילו ברור...],רוסית,צרפתית,ערבית וסינית
פעם ידעתי גם בהודית אבל שכחתי
ואני מכירה אנשים שיכולים ללמד אותי בפורטוגזית [שאני רוצה ללמוד את השפה בלי קשר] תאילנדית גרמנית ואמממ..לא זוכרת מה עוד:-\

סינית?!?!?!

יש להם בכלל מספרים?חחח את יכולה לכתוב איך אומרים לנסות לפחות?אין אני חייבת לדעעתתתתתת בנתיים אני יודעת ביפנית רק להתראות-סאי ג'ה לאכול-צ'ה ו(מילת קישור)-חָה ולשתות-חהי ברווז-אההי חחחח וזהו בסה"כ.. מאיפה את יודעת סינית בכלל?זה ממש ממש מגניב
וערבית וצרפתית גם אני יודעת וספרדית פחות או יותר.. אונו,דוס,תריס,קואטרו,סינקו,סייס,סייטה,אוצ'ו,נואבה,דיס נכון? בצרפתית אני יודעת עד 100

רובע

New member
אממממ אני יכןלה לנסות../images/Emo9.gif

yet nee sam say em look tat bat go sap
אממממ...אני למדתי מידיד שהוא סיני [או חצי...הוא אמריקאי בקיצור]...

adii1201

New member
../images/Emo6.gif

אבל דוגרי ספרדית זו שפה קלה. קודם כל זו שפה קליטה מאוד כי גמני ראיתי המורדים וקלטתי אבל בלי קשר ההורים שלי מדברים ביניהם בלדינו שזה מאוד דומה לספרדית... הכי מצחיק זה שפעם הם דיברו בלדינו כי הם רצו להסתיר דברים יעני לדבר ביניהם גם אם אנחנו נמצאים ועכשיו אני מבינה כל מה שהם אומרים
אבל באמת בלי קשר ספרדית זו שפה ממש קליטה וממש קלה ואין פה יותר מדיי מה לדעת או לא לדעת. ואני גם יודעת ערבית ואנגלית

תראה אני יכולה להגיד שככה אומרים

בצרפתית... לא באותם מילים מדויקות אבל דה לה הכוונה של ה.. אז זה בן זונה ולא בן של זונה. אתה גם יודע ספרדית?

עד כיתה ט' למדתי צרפתית

בבי"ס, אבל ספרדית זה בסה"כ מצפייה בסדרות מסוימות (מישהו אמר יאגו
) ואני לא ספצ או משהו, סתם יכול להבין קצת משמיעה (מה גם שצרפתית וספרדית הן שפות דיי קרובות.

מה זה

יאגו
ואני שומעת תמיד שאנשים לומדים שפה מהטלוויזיה...אבל אני לא קולטת איך...מה,אנשים יושבים לראות תוכנית בטלוויזיה ובמקום להקשיב לה הם לומדים את המילים ועוד יודעים את הפרוש וזוכרים את זה במקום להסתכל על התוכנית? וספרדית וצרפתית שפות מאד מאד דומות ועברית וצרפתית דומות מבחינה דקדוקית ברוב הפעמים

זה לא עובד כך

פשוט כששומעים מילה מסוימת ובמגביל קוראים את התרגום שלה כלכך הרבה פעמים אז המוח קולט את זה ואז ששומעים את המילה הזו שוב ובלי התרגום שלה אז המוח מתרגם לנו (רק חבל שאין לי את זה באנגלית).

Ana Lyn Newkirk

New member
וואי.. גמאני בדיוק כמוך, ניר!

כשראיתי המורדים, היו מלא מלא מילים ומשפטים שזכרתי בע"פ, והיו מקרים שהייתי מגיע למצב שרק האזנתי למורדים (והייתי קורא עיתון או עושה דברים אחרים במקביל) והייתי מבין כל מילה ממה שאמרו שם. לעומת זאת, מכל הסרטים והתכניות טלוויזיה שראיתי באנגלית, האנגלית פשוט לא נקלטת אצלי נבר, ואני לא משפר את האוצר מלים שלי בכלל מפעם לפעם.

אני חושבת שאני יודעת למה

בספרדית כן ובאנגלית לא. בגלל שספרדית דומה מבחינה דקדוקית לעברית ככה שאחרי שהמילים נקלטות זה עדיין נשאר משפט שלם והגיוני וקל ללמוד את זה... אבל אין לי הסבר לזה
אולי אתם סתם מוזרים

רובע

New member
ספרדית בכללללל לא דומה לעברית

מבחינה דקדוקית... וספרדית ואנגלית מאד דומות לפי דעתי זה מה שעזר לי ללמוד ספרדית כלכך בקלות...האנגלית שלי טובה מאד אז זה עזר לי עם הספרדית.... אבח אני האמת קולטת שפות ממש מהר אז לאדעת אם לכולם זה עוזר...:-\

טוב אני יודעת שבצרפתית

זה דומה מבחינה דיקדוקית,אז הנחתי שגם בספרדית

הדקדוק.

שאילת השאלות,מבנה המשפטים והתארים והגופים ובכלל כל העניין של הדקדוק ומבנה השפה הוא ממש דומה לעברית ז"א הוא ההפך מאנגלית.

adii1201

New member
זה מאוד עוזר...

למה נראה לך אני לומדת 3 שפות?!
(אנגלית ערבית ועברית...)

למעלה