שיניתי ניק

רובע

New member
טוב אני מנצל"שת לעצמי../images/Emo3.gif

ראיון שהיה עם אנסטסיה לאחרונה...תשימו לב לשאלה האחרונה [אלה] שברגע שהזכירו את המערכת יחסים שלה עם ווין המנהל שלה או מישו שם התערב בשיחה וניתק אותה...ההתחמקות הזאת זו כבר הוכחה שהיא יוצאת איתו כי אחרת היא הייתה פשוט מכחישה..אולי היא לא רוצה להיות שקרנית והיא לא מכחישה בגלל זה אבל זה רק מראה שהיא כן יוצאת איתו אפילו שהיא לא מאשרת
http://www.heraldsun.news.com.au/common/story_page/0,5478,19468953%5E661,00.html

חח אהבתי../images/Emo9.gifאבל מה קורה כאן../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

לכולם יש ניק חדש וחתימה ורק לי אין רעיון...

רובע

New member
ijo putaaaaaaaaaaaaaaa~!!!!!@@#$

מספיק כבר עם הללא נושא הזההההההההה...@##$ זאת הייתה הודעה של שורההההההההההה$#@!$$%^@#$ בקיצור...לא חשוב כבר...

רובע

New member
לא נכון

מה שאתה אמרת זה "בן של הזונה" מה שאני אמרתי זה "בן זונה"... אני מדברת ספרדית די שוטף [מספיק בשביל לשרוד שם לבד חודש עם משפחה שלא מדברת שום שפה אחרת חוץ מספרדית] אז אל תתקן אותי

רובע

New member
אמממ...

אבא שלי ארגנטינאי אבל הוא אף פעם לא דיבר איתי בספרדית... האמת אף אחד לא ממש יודע מאיפה למדתי אבל אני יודעת די טוב... בארגנטינה אמרו לי שאם לא הייתי מדברת בלי מבטא ארגנטינאי [למרות שאני יכולה אני פשוט מתביישת כי אני מרגישה מטופשת ככה
] אז לא היו יודעים שאני לא ילידת ארגנטינה...

זה באמת מטומטם

לעשות מבטא בכוונה
כשזה לא בא בטבעיות... אבל לא הבנתי,אם לא דיברו איתך אף פעם ולא לימדו אותך ספרדית אז גם אם אבא שלך ארגנטינאי זה לא אומר שאת תדברי שוטף...

רובע

New member
אבל אני מדברת שוטף...פשוט לא כלכך

מובן מאיפה למדתי...:$ והקטע של המבטא זה פשוט אני מרגישה מטופשת כשיש אנשים שיודעים יותר טוב ממני כאילו שזאת שפת אם שלהם אבל כשזה עם חברות או אנשים שלא מדברים יותר טוב ממני אני מדברת עם מבטא חופשי...

את יודעת שיש כאלה

שהם נניח...צרפתים אבל הם לא יכולים לעשות מבטא צרפתי...ואני מתכוונת שההורים שלהם צרפתים והם ילידי ישראל... יש כאלה ויש כאלה. ואני חושבת שלעשות מבטא בכוונה כדי להיות יותר מחובר לשפה זה מטומטם ובאמת הרגשה מטופשת.... הייתי צריכה לעשות מתישהו מבטא רוסי ואין לי שום קשר לרוסיה בכללל זה לא היה קשה לעשות את המבטא אבל הרגשתי נורא נורא מטופשת..

רובע

New member
אני מרגישה מטופשת רק אם יש מישו

שיודע יותר טוב ממני...אם אין אז זה בסבבה אפילו יותר קל לי לדבר עם מבטא
ולמה היית צריכה לעשות מבטא רוסי?!

כי הופעתי בהצגה

שהייתי צריכה לשחק רופאה רוסייה... בסוף לא עשיתי מבטא כי זה עם "ר" מתגלגלת וכל מיני דברים שקשה לי לעשות כי אני לא מדברת רוסית בבית ואין לי קרובים מרוסיה... אבל הרגשתי נורא מטומטמת...נו טוב זאת הדמות

בתרגום לעברית את צודקת

אבל מבחינת הכוונה אז אני צודק, ככה אומרים את זה

רובע

New member
יווואווו אל תתווכח...

אתה טועה...אני אומרת לך שאני מדברת ספרדית שוטף ואתה יודע כמה פעמים השתמשתי בזה בארגנטינה? שלא לדבר על בארץ עם האקס הארגנטינאי שלי... מה שאתה אומר זה פשוט הוספה של עוד מילים [אפשר לומר תארים למרות שזה לא בדיוק אותו דבר כמו בעברית] מיותרות....

למעלה