שינוי צבע עיניים

Stormcrow

New member
שינוי צבע עיניים

מישהו פעם הצליח לעשות את הכישוף הזה? או ראה שמישהו אחר הצליח? בקיצור יש הוכחה שזה עובד?

Stormcrow

New member
למה ישר לשפוט?

למה ישר להסיק שאני אחד מהנובים הדפוקים שחושבים שמאגיה זה עניין של שניות? למה ישר הזלזול הזה וההסקה שאני לא בקיא בחוקי הפורום? למה ישר להניח שאני חדש בנושא, ומאין לך אם אני באמת ניובי או אם אני עוסק במאגיה כבר שנים וסתם שואל שאלה על כישוף שלעולם לא ניסיתי? נכון אני מבין שיש המון אנשים שחושבים שבשניות הם יכולים לעשות כשפים, אבל אל תתייגו כל שם שאתם לא מכירים כאחד שלא מבין עניין. אז בבקשה רדי מהיחס המזלזל והמתנשא, כולה ביקשתי תשובה פשוטה לשאלה פשוטה.

RainBird

New member
אתה קורא לזה שיפוט? אני קורא לזה חוסר הבנת הנקרא. הכותרת אומרת שאפשר לעשות הכל. נקודה. דרוש שנים וכדומה לזה, אה, והשאלה שלך, הראתה שאין לך כלל ניסיון במאגיה. אתה מחפש הוכחה חיצונית למשהו כמו מאגיה, מה שמראה שלא קראת את המאמרים לפחות עבור התחלה, ובטח שלא ספר מאגיה אחד (נורמלי) שידוע עליו. בנתיים לא הכרתי מכשף רציני אחד שלמד כמות סבירה של מאגיה שבכלל העז לשאול על הגלמור הטיפשי הזה של שינוי צבע עיניים. ככה ש.

RainBird

New member
אתה שופט פורום על פי אדם אחד? תהיה בריא. אף אחד לא אמר שאנשים שעוסקים במאגיה צריכים להיות נחמדים, אגב.

ToryMaster

New member
../images/Emo31.gif

חבל שאתה טוען לדעת עלינו הכל. אנחנו חבורה של אנשים תחרותיים (מה ל'שות) ולא תמיד הכי חמים, אז מה? אני מוצאת את זה Out of line מצידך לנחות משום מקום בפורום חדש, ואחרי הודעה וחצי להעליב אותנו, ומודיעה בזאת שאו שאתה תפסיק את זה, או שאני אפסיק.

Nizzan Cohen

New member
אלה שלשם הפרוטוקול...

אם תישאל אותי נחמדות והיכולת להבין, לקבל ולתקשר עם אנשים - גם עם זרים, הם אחד מהכלים היותר חזקים ללמידה, להבנה עצמית ולהבנה חברתית. מכשף הוא הרבה פעמים תפקיד חברתי, ויש לו הרבה פעמים פוטנציאל לשנות ולתרום לחברתו הקרובה. שלא לדבר על זה שלפעמים אנשים עם בעיה מגיעים אליו בדרך לא ברורה. ובמקרים כאלה נחמדות היא כימעט מעלה מכושפת עבורו
. אני גם חושב שאדם נחמד מקרין חיוביות והופך את העולם לנחמד יותר. ובין השאר - גם נחמדים אליו. אני גם חושב שנחמדות משפרת את האדם - והכשיוף נועד בהרבה פעמים כדי לשפר את האדם - אז אלה תחומים מקבילים
. ובאופן כללי - נחמדות זה אחלה. והינה אתר של האגודה לנחמדות :

ToryMaster

New member
הלו הלו

יש עוד הרבה אנשים בפורום. אני אהיה נחמדה ואענה על השאלה אפילו - לא, לא ניסיתי את זה. ולא, אין הוכחה שזה עובד, זו מאגיה.

ToryMaster

New member
למה לא לבדוק את המין?

Tatu4Taty - עופר - זכר. הובהר? יופי. הציק לי שאין לך סבלנות לחכות לתשובה, שעתיים זה כלום זמן, בעיקר בפורומים שקטים (כמו זה לדוגמה). חוץ מזה, זו שאלה שאנחנו רגילים לשמוע המון מניובים חביבים ומשעשעים, אוטומטית המוח שלי חושב שגם אתה אחד. אתה לא? למה אתה מחפש הוכחות למאגיה?

Stormcrow

New member
תאמיני - או אל תאמיני, בחירה שלך

שאני ממש לא מחפש הוכחות למאגיה ואל "ההוכחות" שאני ראיתי\יצרתי לוקח לרוב האנשים שנים להגיע, אז בבקשה אל תשפטו כל שם שאתם לא מכירים וישר תתייגו כ"נוב" יכול להיות שבגלל זה הפורום שלכם כל כך שקט...

ToryMaster

New member
מה =\

שאלת אם יש הוכחות לזה שזה אמיתי, לא? זו לא בקשה להוכחה? :S. אנ'לא מבינה.

Diableror

New member
עצות ייעול בהודעות פרטיות.

יש מאמרים לפורום,ותמצא את מה שאתה מחפש במאמר "מקסמים".תרחרח שם עוד קצת,ותקבל קצת מושג.אח"כ,תבוא אלינו בטענות. Diableror

Tatu4Taty

New member
אני רואה

שכבר אי אפשר לכתוב כלום בלי לצאת רשע. אז קודם כל, סליחה. זו לא הייתה הכוונה. השורה האדומה למעלה באמת אומרת בבירור שאפשר לעשות ה-כ-ל. זה עונה על שתי השאלות הראשונות שמעמידות בספק את היכולת לבצע כישוף שכזה. חוץ מזה, שאם חווית הוכחה למאגיה אין סיבה שתבקש עוד אחת. אלא אם כן אתה לא בטוח שהיא מאפשרת הכל כמובן. כמו כן, לא הרבה רוצים לשתף בהוכחות שלהם. זה דבר אישי ואני יודע שלפחות אני לא מספר דברים כאלה לאנשים. עניין שינוי צבע העינים הוא בעיקרון תעתוע מאגי שאפשר ליצור, אני לא מוצא בזה כזה קסם שהרי הרבה יותר קל לקנות עדשות מגע אבל אם אתה כן - שיבושם לך.

Tatu4Taty

New member
LOL

יעל, אני כבר רגיל. הניק ניים פשוט גורם לאנשים לחשוב שאני בת. לזכר ונקבה יש המון תחומים אפורים בכל מקרה אז זה לא כזה משנה.

למעלה