שינוי פיזי דרסטי

Palm tree

New member
שינוי פיזי דרסטי

עד כמה זה אפשרי? הכוחות היוצרים שזורמים עמוק בנו, יצרו כמעט מכלום את העצם המורכב והמסובך ביותר ביקום הידוע לאנושות (המוח האנושי). יהיה זה טיפשי לחשוב, שאין ביכולתם לבצע מספר שינויים פיזיים לפי בקשותינו (להשיל שומן, לעלות בכושר, להיות יפים יותר, חזקים יותר, להתגבר על סרטן, לרפא שיתוק). רק מי שמחובר לזרמים העמוקים של תת המודע שלו ומאמין בהם מסוגל להפעיל את הכוחות היוצרים שחבויים עמוק בתוכו. זה המכנה המשותף שקושר דת עם מאגיה, פסיכולוגיה קוגנטיבית עם מדע. כולם, בדרכם שלהם, עושים שימוש בזרמי הכוח שזורמים בשקט, עמוק מדי בתוכינו מכדי שנוכל לראות אותם.

devil lady

New member
הרשה לי לתקן...

ידוע שחשיבה חיובית משפיעה על הגוף בכל מצב:מחלה, דיכאון, או אפילו סתם אושר שמתבטא בחיוך! יש אפילו שיטת ריפוי בצחוק שמתפרשת בזמנינו על כל רופא כמעט שמשתמש בה! השיטה להיות חיובי ומעשי בעניין מתבטאת ברצון טוב במקרה זה של החולה..להרגיש אחרת ולרצות (זה יישמע טפה מטומטם...) להיות לא חולה... מי שיוכל לשלוט כך על מחשבותיו יצליח גם לגרום לשינוי פיזי בגוף שלו בהרגשתו בכלל! שיטה זו של חשיבה חיובית המשפיעה גם על הגוף הפיזי מתקבלת מאוד ואפילו הגיונית ועובדת! אך צר לאכזב אבל תחום זה של שינוי לא ממש מתחבר לתחום המאגיה...

האפור

New member
אמממ...

"תחום זה של שינוי לא ממש מתחבר לתחום המאגיה... " מאגיה היא תחום של שינוי. מאגיה היא כאילו (בהדגש רציני על ה"כאילו", לא בתור שפה עקומה) הצד הפרקטי של התאולוגיה והפילוסופיה, היא משנה. מצבי רוח, הוויה בין אנשים וגם שיוניים פיזים. נגיד ירידיה או עלייה במשקל זה דבר שתלוי במשמעת של האדם ככה שפעולה מאגית כשלהי יכולה להתאים ולשנות (אפילו לחלוטין) את צורתו של האדם. דבר דומה יכול לקראת גם בשינויים אחריים שלא תמיד תלויים בצורת מחשבתו של האדם. כי המאגיה מסוגלת גם להביא את הבנאדם לפעולה כלשהי שתשנה את צורתו הפיזית, מכה, ניתוח מסויים וכו'... אז כל עוד השיוני הוא הגיוני אז הוא אפשרי, אני לא שולל את זה שאולי גם לדברים מעוותים והזויים אפשר להפוך, אבל זה כבר עובר את תחום הידע שלי.

Weirdi

New member
שינוי דרסטי

אפשר לקחת לדוגמא את הכישוף של לשנות צבע עיניים [שהפך נורא פופלרים אחרי הסרט "הכישוף"] - אולי אי אפשר לשנות את הגנוטיפ [הדי אנ איי] של הגוף- אבל אפשר לשנות את הפנוטיפ [מה שמתבטא], עשו את זה במעבדות, ואין סיבה למה אם מישהו יכול להשיג שליטה מלאה על הגוף שלו- לא יעשה את זה בעצמו. כמובן שזה אומר שאם יש גן של עיניים כחולות, וגן של עיניים חומות [אז הפנוטיפ יהיה של עיניים חומות]- אפשר להפוך את העיניים רק לכחול, ולא ל, נגיד, ירוק. ניסיתי פעם לעשות משהו כזה. לפני שנתיים הפסקתי לגבוה, והייתי על מטר חמישים בערך. שני ההורים שלי גבוהים, ואני שנאתי להיות נמוכה, אז עשיתי כישוף. זה היה כישוף ששילבתי יחד עם סוג של יוגה ועשיתי פעם בשבוע במשך שנה. ובשנה הזאת גבהתי ביותר מעשר סנטימטרים [לא הייתי אמורה לגבוהה יותר מכמה סנטימטרים, אם בכלל] מאז נמכתי בשלוש סנטימטרים- שרק מוכיח שכישוף לא צריך רק לעשות, אלא גם לשמר. כיוון שזה הגוף שלנו, אני מאמינה שאפשרי להגיע לשליטה מלאה עליו. כבר היו אנשים שהוכיחו שהם יכולים לשלוט בקצב לב של עצמם, אז למה לא דברים אחרים?

האפור

New member
אממ...

אני לא מסכים עם הגישה שלך לשינויים.. במיוחד בגובה של העיניים.. השינוי הוא מים מניפולציה אנרגטית, היא יכולה לשנות הכל, היא מעבר לפנוטיפים ולגנוטיפים אני מאמין שהיא משנה משהו אחר (לא יודע מה הוא) שגורם לאנשים אחרים לראות את העיניים בצבע שונה, לגוף לגבוה. זה לא איזשהיא דרך לנתב את התפתחות הגוף שלך, למרות שזה גם אפשרי, אבל זה פועל אחרת. אבל כל זה נובע מתוך התפיסה שלך של היקום והשלילה של מישור אסטרלי כלשהו, ככה שהויכוח דיי מיותר פה:)

Weirdi

New member
אכן ישנו כישוף

שגורם לאנשים אחרים לראות צבע עיניים שונה. לא דיברתי פה על הכישוף של האשליה - אני מדברת על שינוי פיזי. שזה אומר- שבמציאות האוביייקטיבית- השינוי קיים.

Lao

New member
אני עשיתי יוגה והיפנוזה עצמית

כדי להתגבר על מצבי לחץ במבחני מתימטיקה והעליתי את הממוצע של מ55 ל90 ומעלה..
וממש מגניב איך שהגבהת את עצמך
! אני כעיקרון לא השתמשתי בטקסים אז.

Weirdi

New member
אני לא חושבת שהיפנוזה עצמית

זה ממש מומלץ, במיוחד לנושא כמו מתמטיקה. זה דבר מסוכן לחפור ב'תת מודע' של עצמך ולשחק עם הדברים שם. אבל כל אחד והבחירות שלו. יוגה עזרה לי מאז ומתמיד. אני לא חושבת שיש דרך יותר טובה להתמודד עם חיי היום יום מ'לנשום אל הכאב', כמו שהמדריכה שלי הייתה אומרת:)

Lao

New member
לא, קראתי ספר המלמד איך לעבור

היפנוזה עצמית, ורק גרמתי לעצמי להבין דרך המנטרה שיש לי מספיק זמן לסיים את המבחן {הבעיה הגדולה ביותר הייתה שפחדתי מחוסר זמן בעת המבחן} ןגם לא להילחץ כל פעם שאנ ישומעת את המילים "מבחן במטימתיקה"....

Weirdi

New member
אה,

אז אם קראת ספר, אז את יודעת בידיוק על מה את מדברת, ומה את עושה. היפנוזה זה דבר מסובך, שלא הייתי נותנת אפילו למקצוען שעושה את זה שלושים שנה וכתב כבר כמה ספרים לבצע עלי [אלא אם זה לגמרי נחוץ]. זה הפך פופולרי עכשיו, ואנשים הורסים את עצמם בגלל חוסר אחריות פשוט. היית מנתחת את הכליה של עצמך אחרי שקראת ספר בנושא? וכליה זה דבר הרבה יותר פשוט מהמודע והתת מודע שלך. רוצים לדפוק את עצמכם? תורידו כמה פטריות. דרך הרבה יותר מהנה.

La Bruja Buena

New member
Transformation

לענף הכישוף שמתמקד בשינוי צורה קוראים 'Transformation'. בארץ יש אחת שנדמה לי שמתמחה בענף הזה, רינה קסם. קורס נוסף של 'דרך המכשפה' בהנחייתה יפתח ביום שני הקרוב.

למעלה