שינוי ע"פ איי אס

אנדרי ז

New member
לא לכולם יש כבוד לזולת

אבל אצל החילונים מי שכן נותן את אותו כבוד נותן אותו לכולם. אצל החרדים הזולת מוגדר רק כיהודים חרדים אחרים. חילונים ו"גויים"? אוי ועי איזמיר!

זה פשוט לא נכון

מדוע דיברת פעם אחרונה עם חרדי? תראה לי את החרדי שיאמר לך את זה בדו שיח תרבותי ואודה לך בחלק הזה לגבי השקפתך עליהם, אם פגשת אותם בהפגנות נגד אזי כשם שהם שנאו אותך באותו רגע והשמיצו אותך אני מבטיח לך שגם מצידך זה היה כך עם הערבים אנו מנסים לצאת לשלום בינינו לבין עצמינו לא? הוא אשר אמרתי לשינוי אין זכות קיום בהוויה הישראלית הם הורסים את העם ויוצרים אנשים רעים כמוך שכל מילה שניה שלהם זה ביחס לחרדים לגבי הזולת? מיעוט חילוני עוסק בעזרה לזולת לעומת רוב חרדי שמקדיש מזמנו לזה

אנדרי ז

New member
מספיק לשמוע את ההתבטאויות

של נבחריהם ורבניהם, ולקרוא ציטוים נבחרים מעיתונות ההסתה שלהם.

שוב לא נכון

הבמה התקשורתית אינה ראייה לכאן ולכאן לא השמאלנית ולא הימנית לא הדתית ולא החילונית היא נועדה לנגח להשמיץ ובקיצור ...לעניין אם הכותרת למעלה תהיה שהכל בסדר ולא קרה כלום מי יקנה את העיתון אם אתה שואף להיות אינטלקטואל בוא שב לשיחה עם היריב ותוכיח אותו והוא אותך תתהו על קנקנכם ותיווכחו על אמת אם תוכלו לשבת אי פעם יחדיו אם לאו בצורה שלפיד והפריץ מתנהגים לא נגיע לשום מקום אני חוזר שוב הם נטע זר בחברה השסועה ממילא שלנו

אשרת

New member
לשינוי אין זכות קיום בהוויה

והדמוקרטיה הישראלית??? הצחקת אותי אם כבר לש"ס ולאגו"י אין זכות קיום בהוויה והדמוקרטיה הישראלית. הם המפלגות (במיוחד ש"ס) שזורעת שנאה בציבור וגומרת לקרע עוד יותר עמוק במדינת ישראל. ואתה יודע מה, עדיף שאנשי שינוי ידברו בדברים שהם טובים בהם , מאשר אנשי ש"ס שידברו בכל הנושאים וידברו שטויות!!!!

Err0r

New member
נו באמת...

למה חרדים אוהבים לבוא לפה ולהתקיף אותנו? אולי כי אנחנו הרוב? אולי כי אנחנו יותר חכמים והם יודעים את זה? למה? בוא נתחיל מזה, שלמצביעי ש"ס אין שום זכות לדבר על פוליטיקה הרי כולנו יודעים מה יקרה אם ש"ס תיבחר כמפלגה מספר אחת... כל החלטות המדינה יהיו מונחות על שולחנם של כמה רבנים שלא עשו כלום בחיים שלהם חוץ מללמוד תורה, ומתכחשים לאחיהם היהודים-חילוניים... שלא נדבר על ההוצאה להורג של חברי מפלגת שינוי, מר"צ ומימד, שיבואו מיד לאחר שהדמוקרטיה הישראלית תפורק לגורמים, ונחיה תחת שילטון קומוניסטי. לאומת זאת, מה יקרה אם שינוי תזכה ברוב המנדטים? ה"חינוך" המיוחד של ש"ס לא יקבל הטבות; מפלגת ש"ס תפסיק לקבל 4 מיליארד שקל בשנה, כביש חוצה ישראל ימשיך להיבנות, כולם יהיו מוכרחים להתגייס לצבא ההגנה לישראל, תיהיה תחבורה ציבורית בשבת, הנכים והעולים יקבלו את הכסף המגיע להם, כל תחנות הרדיו הפיראטיות יסגרו... כמובן שאני לא בטוח ב-100% שזה מה שיקרה, אבל לפחות חצי מזה ייושם.

לרגע חשבתי שאני קיצוני מדי....

אנחנו הרוב? התכוונת לזה ברצינות ? שישה מנדטים לעוטי שינאה ואתם הרוב? אין לי כינוי גנאי להדביק לטיפשותך....אגו"י ישראל לבדה או המפד"ל לבדה עוטפות אתכם, להסביר לך כפול כמה אתם צריכים להיות להגיע לש"ס וסתם ככה...בבחירות שהנושא החברתי היה מול עיני העם שיחקתם אותה ביחד עם ש"ס, הפעם שהנושא הביטחוני והלאומי למול העם כל המטומטמים החברתיים שרבים כל העת זה עם זה לרבות השמאל הקיצוני יתבטלו כעפר הארץ ביחס לעם ישראל האמיתי המסורתי הימני והשורשי. בקשר לחכמה? אין לי ספק שאם תשים לויכוח פילוסופי חכמי שינוי(אין לי ספק שאין דבר כזה) ליד חכמי דת ורוח זה יהיה דיון יותר מצחיק מהתכניות של יצפאן שים דיין ליד שופטותתהה באוביקטיביות על ההבדלים ובכלל זו בדיחה חדשה שחילוני זוטר ושטחי יהיה יותר חכם מתלמיד ישיבה שכל היום עוסק בסוגיות של קושיות חקירות ותירוצים, אפילו אומות העולם יודעות את זה למעט מספר תמהוניים במדינתינו שרוצים בכוח להעביר את שרביט החוכמה לס. יזהר אסא כשר ודוד גרוסמן הכל כך לא מבריקים ובכלל הקמפיין המלא שינאה של שינוי אין לו מקום בנוף הישראלי ולעומתו אלו מש"ס שנזדקקו (ונזקקו) למיעוטי היכול קשי היום ושכונות המצוקה אכן להם מקום בנוף המתנשא והלא הוגן של המדינה הצולעת הזו

אשרת

אני שונה וחזר ושוב שונה וחזר בפעם המי יודע כמה וכדאי שתפנימי את זה , ש"ס מייצגת צרכים של ציבור כנ"ל אגו"י המפדל ומרצ אתם לא. מתוך חלוקת המנדטים אפשר איכשהו להכיר את העם, אז לפחות לפי הבחירות האחרונות היה אפשר להבין שיש הרבה סטודנטים במדינה ולראייה מר"צ וכמו כן יש הרבה שאינם מזוהים עם הממסד ומערכת המשפט ואוחזים בגרעין הקיפוח ולראייה ש"ס שמרבית בוחריה אינם בני ישיבות אלא עמך ישראל שעובד ומשלם מיסים ומתגייס לצבא ולמילואים.....וכמו כן יש מאזן של שישה מנדטים של אנשים רעים זרועי שינאה מתלהמים ומתייהרים על הכלל ואלה בוחרי שינוי הרעים והחטאים לחברה אתם חוטאים לשלימות החברה , ש"ס לא. ש"ס ישבה עם מרצ וכנ"ל הסיעות הדתיות עם מפלגת העבודה וכמו כן גאנדי עם המערך אבל אתם מכרתם נפשכם לשטן אתם הוצאתם את עצמכם מהכלל אינכם חלק מהחברה היפה והמגוונת שנקראת עם ישראל אתם מערביים יותר מתקדמים יותר אינכם שייכים לנוף היפה והכאוב רווי הדם והאדמה הצמאה של ארצינו צאו מכאן למען השם אנא אנא

אנדרי ז

New member
ש"ס ופילוג החברה - דוגמאות

1. אל המעיין ותרומתה להעמקת מעגל העוני 2. הרב עובדיה וההסתה הקבועה שלו נגד החילונים 3. תמיכתם בפושע המורשע אריה דרעי 4. תמיכתם בחוק "ברוכות" ילדים, שמיטיב רק עם חלק מאוד מוגדר ומצומצם של החברה 5. תמיכתם באפלייתם לטובה של בטלני הישיבות ע"י אי-גיוסם לצה"ל 6. שליחת פקחי שבת ופקחי חמץ 7. פילוג העם ע"י לחימה בגיור הרפורמי 8. התנגדות לנישואים אזרחיים 9. תמיכה בהכבדה נוספת של העול על מעמד הביניים כדי להמשיך ולממן את בטלני הישיבות שאני אמשיך?

אתה אושרת במקרה?

לגבי מה שמנית הכל שטויות שקרים ותעמולה שמזכירה תעמולה אחרת לפני 60 שנה באירופה הארורה שממנה יצאו פטרוניכם שממשיכים אותה על אחיהם ואתה בכללם

אנדרי ז

New member
אין לי שום פטרון

אני אדם חופשי ואף אחד לא מכתיב לי מה לעשות ומה לחשוב, כמו אנחנו יודעים מי... לא טרחת לסתור את הדברים שהבאתי, ולכן משפטך הוא הוא שטויות, ולא דבריי המבוססים היטב. פורום זה הוא מקום ציבורי. אם התכוונת לנהל דיון פרטי אם אושרת, אתה מוזמן לשלוח לה מסר אישי. עד אז אני וכל אחד אחר חופשיים להגיב כראות עינינו.

אשרת

New member
איי אס איי אן וי היקר.

אם הייתי יכולה להבין את משמעות המשפט הראשון שלך, אז אולי הייתי יכולה גם לנסות להפנים אותו. הבהר למה התכוונת בבקשה. יש לך בעיות עם זה ששינוי שומרת על העקרונות שלה- לדעתי צריך דווקא להעריך את זה שיש לפחות מפלגה אחת עם עקרונות והיא גם עומדת מאחוריה. ולהזכירך, בזמנו שריד אמר שהוא עם ש"ס לא יושב - וכמוש כולם יודעים- הוא כן ישב עם ש"ס מה שהוריד את ערכה של מר"צ בעיני בעשרות מונים. רוצה אולי להסביר לי על איזה קיפוח אתה מדבר??? אני לא רואה שום קיפוח=- וכן אני חצי מרוקאית... וכל הצד של אבא שלי כזה - ואף אחד מהם לא הרגיש בשום קיפוח. ומה הקשר בין מר"צ ולסטודנטים???? לא עליתי על הקשר הזה. כחובן- ש"ס פשוט צדיקים.... אחד אחד. עצם זה שאני שרתתי בצבא, משלמת מיסים ולומדת במטרה להשתלב במעגל העבודה והלמשיך לשלם מסיים, אז בטח לא הוצאתי את עצמי מהמידנה ומהחברה. האם תהיית פעם למה ש"ס קבלה כל כך הרבה מנדטים על כלום????? תחשוב על זה... ותחזור עם תשובה. ועוד משהו... לאנדרי ולכל אחד אחר בפורום הזה יש זכות לענות גם עם התכוונת שאני ורק אני אענה.... מחכה לתשובה.

לפחות בפורום את בקואליציה....

אין לשינוי שום עיקרון היא לא חידשה כלום וגם לא המציאה את המאבק החברתי על גווניו, מה שההונגרי והחבורה שלו לא יושבים בקואליציה זה לא מעקרונות ואידאה אין לו דבר כזה זה רק משינאה מכוערת ולא מובנת שמקורה במהעמקי העבר שלו שעל זה עוד אכתוב הערב או מחר אל תשלי את עצמך שיש לו עקרונות עקרון לא. שינאה כן.

אשרת

New member
לפחות האנשים בפורום לא צבועים...

דבר נוסף, אף אחד לא אמר ששינוי המציאה את הגלגל או כל דבר אחר. ואני דווקא כן חושבת שזה מתוך עקרוונת שעם גנבים לא יושבים. ומעבר לכך, שינוי הוכיחה בהתנהגות הזאת שהכסא לא כך כך יקר להם כמו העקרונות ושהם לא צבועים בניגוד למר"צ, לש"ס (מעניין מה דעתה בנושאים המדיניים- הם יושבים בשני הממשלות הרי...), ואת השימוש בשנאה אני חושבת המצאיו אנשי ש"ס.

אשרת

New member
אני לא חלק משום קמפיין , לי בניגוד

לאחרים, לא שוטפים את הראש... ואם כבר אתה מהווה חלק מהקמפיין של החרדים.

למעלה