שינוי ע"פ איי אס

שינוי ע"פ איי אס

" אל תקרא שינוי אל שנאוי" - מפלגה שנוסדה על אדני שינאה כש בראשה עומד היידר קטן עם טראומות ילדות אין מקומה במזרח התיכון שופע החומוס והפול והפיתה הדרוזית. אין לה יסוד התאקלמות בו במקום הקנון והעוד שולטים בראש חוצות, בו בקונצרט המוזיקלי של שרית "חדד" ואייל גולן מגיע עם ישראל ולעומתם בקונצרטים הישנים של פרס ושרון מחפשים עשירי למניין.

כדאי שתירגע

אין מקום להסתה והשמצות מהסוג הזה בפורום שינוי. אנחנו מבקשים להקפיד כאן על תרבות הדיון. להבא הודעה מהסוג זה תימחק. תודה, גרשון

גרשוני יקירי

הייתי בטוח שאתה תלמידו המובהק של גדול המשמיצים והמסיתים עלי אדמות הטעיתי? אמור לי אם כן תרבות דיון זה לא הצד החזק של פריצקי ולפיד, אני מניח שאין חולק על כך בעמך ישראל תקן אותי אם אני טועה שבת שלום ומבורכת, (אל תשכח נרות שבת)

§Oren§

New member
מה אתה אומר?!?

כזכור לי לא טומי לפיד הוא זה שקרא "למחוק" אנשים כי דעותיהם שונים מדעותיו... ותרבות הדיון זה ה-צד החזק של שני אלו שהזכרת...

לא ולא

די להקשיב לו ולדיעותיו ולחבירי פריצקי כדי להיזכר אי שם באירופה ורוסיה העתיקה בפריצים ועריצים למיניהם זו לא הטלת דופי ולא הוצאת שם רע אלא ניתוח נכון ואמיתי של אישיותם

§Oren§

New member
אתה מדבר שטויות...

לטובתך אני מקווה שאתה אומר זאת מבורות (מה שדווקא יוצא הגיוני). בין כה וכה, לא מתחשק לי להתדיין איתך אלא אם כן תתחיל לכתוב דברים שלפחות יהיו נכונים עובדתית.

אשרת

New member
קודם כל, העירו לך על תרבות הדיון

בפורום הזה, ולא בכנסת. תתנהג בהתאם לתרבות הדיון והתרבות פה!!! דבר שני, תרבות הדיון זה לא הצד החזק של הכנסת בכלל, ושל חברי הכנסת החרדים בפרט!!!

כחלחל

New member
אמרת: "תקן אותי אם אני טועה"

אז דע לך שאתה כל כך טועה שזה כבר אינו בר תיקון

ביאטה

New member
חבל מאוד...

כנראה שאתה באמת לא מכיר את חבר הכנסת פריצקי. חבל לכתוב עליו כאלה שטויות, קודם תבדוק דברים עובדתית !!! היית פעם בדיון איתו ?????? אז אני כן .

או שלום!!!

א. יוסי (פריצקי) הוא ה-בן-אדם. ב. ביאטה תמיד היית ותשארי נמבר ואן!!! ועכשיו... תהיו רציניים שניה,מה אתם מתייחסים לילד הקטן הזה. הבחור כתב תבולשיט שלו כדי לעצבן, ליצור פרובוקציה ילדותית... אל תקחו ללב, זה באמת לא בריא.

Err0r

New member
או ש...

זה צדיק מגאוני התורה של ש"ס, שכל היום יושבים וסופרים את השטרות... למה ש"ס מתנגדת לכביש חוצה ישראל, מישהו יודע?

בטח מאותה סיבה

שהם התנגדו להטלת מס על הבורסה. סיעת ש"ס פועלת מתוך אינטרסים אישיים צריך. כאשר הם קיבלו את כל הכסף שדרשו משר האוצר דאז בייגה שוחט הם החליטו להתנגד כנקמה בממשלה והפילו הצעת חוק להטלת מס על הבורסה. זה גם לא סוד שבמסדרונות הכנסת פועלים כל מיני נציגים של ארגונים אינטרסנטים וקבוצות כוח שמבטיחים לסיעות וחברי כנסת הטבות כספיות בתמורה להצבעתם. לא ידעתי שש"ס מתנגדת לכביש חוצה ישראל אך אני בטוח שמסתתר מאחורי זה שיקול אישי-כספי צר.

סילבן

New member
אל תשכחו שהם אנטי-ציונים

ולפיכך מתנגדים לכל עבודת פתוח בארץ המהווה את המפעל הציוני. ממילא אכות חיים לא מעניינת אותם.

ריחות אירופאיות נושבות בפורום הזה

כולכם חורגים וחורגים ומסכימים עם עצמכם על דברים שממילא הסכמתם בעבר, אתם רוויים שינאה לדת ולהיסטוריה היהודית מנהיגיכם (שאינם מנהיגים למזלינו)רוויים שינאה קינאה ותחרות וחבל שאתם מנסים להכחיש זאת מתי שומעים באמצעי התקשורת בדרך כלל את שני השמנים המתנשאים ששלחתם לכנסת? רק שיש סוגיה שהם צריכים לחוות בה דעתם בכיוון השלילי ובדרך כלל זה לא זזכויות אדם ולא בטיח, זה תמיד נגד הדת וחוקיה, בתקופת ברק הם נשמעו בזמן הפגנות הסטודנטים, איך לא. מעבר לZה אין זכות קיום לשינוי בהוויה והדמוקרטיה הישראלית, הם מלאים שינאה מפגינים שינאה ומעוררים שינאה, ובחברה שסועה מבחינה חברתית כשלנו אין צורך בעוד מלבי שינאה כפריצקי ולפיד. המצב היה כפי שהיה לפני שנולדה הפרה הזו וימשיך להיות כפי שהוא גם אחריה... תחשבו על זה...

אנדרי ז

New member
שינוי היא הדבר היחיד

העומד בין אותה הוויה דמוקרטית ובין כיליון מוחלט. את השטויות האלה על שנאה שמענו כבר מיליון פעם. שנאה יש ויש, של החרדים כלפי כל דבר שמדיף ריח ולו קלוש של חילוניות. יש לך משהו חדש לספר לנו?

מהיכרותי את החרדים....

דרך העבודה וקצת מהמשפחה גיליתי בהם הרבה חום ואהבה ואהבת ישראל מה שאצל לפיד נברתי ולא מצאתי ונבעטתי אם יורשה לי להעיד עדות קמצוצה אזי בחלק של בני משפחתי שהחילוניות מובהקת בה ראיתי הרבה קינאה שינאה ותחרות שלא לשמה, הרבה חומרניות וחוסר אידיאה, ולעומתם בחלק האחר במשפחתי שנוצצת שם המסורת והדת ראיתי הרבה אידאה חום ואהבה הבנה והסתדרות איש עם רעיהו, ויתור והבנת הזולת מה שהחילונים בכלליות לא מצטיינים בהם זה חדש?

אנדרי ז

New member
צר לי שאתה משליך

מתוך בעיותיך המשפחתיות על כלל החברה החילונית בארץ. יש כאלה ויש כאלה משני צידי המתרס. אבל מה שעוד יש בצד החרדי זה רצון עז לחנוק אותנו מרוב "אהבה". הכל טוב ויפה, רק שאני לא אוהב שכופים עליי "אהבה" מהסוג הזה.

שוב חרגת...

כשלמפלגה אין מצע אידיאולוגי כך מגיבים בוחריה איני גרוש איני יתום יש לי דודים דודות אחיינים משפחה ושכנים טובים חברים לעבודה מצויינים בקיצור החברה הסויציואקונומית שלי דווקא בריאה אבל....ויכוחים ומריבות יש בכל משפחה למעט חברה מסויימת שאין לבאיה משפחה ואני רומז על מרבית מרבדי החברה הסוציו....של שינוי שכל אחד חי שם עם עצמו ועם הכלב..... ולענינינו שזה בעצם העיקר....אדם דתי תמיד יהיה יותר בעל כבוד לזולת מאדם חילוני מהסיבה הפשוטה....שבחברה הדתית על שלל מרכיביה מלמדים ומחנכים לאהבת זולת וכמו שכתוב בספר הספרים, לעומתם בבתי ספר חילוניים אין זכר לזה, על עברה כל תקופת היסודי והתיכון באחד מבתי הספר הטובים בארץ הנמצא בחיפה, אף אחד לא יכל להתחרות איתנו בהשכלה שרכשנו בכל המקצועות אבל את העיקר שכחו אצלינו ובכל המקומות האחרים וזה....תורת הנפש שזה מידותיו של האדם מה שבפועל מייצגת שינוי שזה היפך הטוב.

למעלה