זה נחמד לראות דיון שלם .....
של מישהו שנשלח על ידי קדימה, ועוד אחד שנשלח על ידי מישהו אחר, דנים על שינוי בפורום שינוי. אתם רוצים שנעזוב? אנחנו מפרעים לכם?
לדנה... שינוי לא עושים תוך שנתיים בלבד (הזמן ששינוי הייתה בקואליציה), יתרה מכך שינוילא עושים רק עם 15 מנדטים, כי אז אתה נמצא בקואליציה שאתה לא מוביל אלא מנסה למצוא דרך. הם שינוי הצליחה לבטל הרבה חוקים של כפיה דתית?, לא היא לא הצליחה. האם היא וויתרה על העניין? בהחלט לא!! המאבק על תדמיתה של המדינה לא הסתיים, הוא עוד ייקח הרבה זמן. אז מה כן? בעניני דת: ביטול משרד הדתות, (דבר חשוב מאוד). ביטול עקרוני של המועצות הדתיות (בתהליך, פשוט הם בכאלו חובות שלא ניתן לסגור אותם). ביטול חובת 2 רבנים לעיר. (דבר שחוסך הרבה מאוד כסף). אך יותר מכך הצלחנו לשנות את יעדי התקציב. (יחד עם ביבי) ביטול תרבות הקיצבאות, קיצוץ הקיצבות לאברכים, שינוי יעדי התקציב לטובת הסטודנטים ואנשי שמילואים. דעתי ודעת חברי ממפלגת שינוי לא משתנה בגלל סקר זה או אחר, יש לי אמונה בדרכי הפוליטית. אני ליבראל גם אם זה לא תמיד פופולרי. אני מאמין בדרך מסוימת, אני מאמין שצריך כלכלה חופשית, אני מאמין כי למדינה אין זכות להתערב ולכפות אל אזרחיה כללים דתיים, אני מאמין שנבחרי הציבור צריכים להיות אנשים ישרים ואני לא מוכן להתשפר על שחיתות חוקית או על טוהר המידות. מי שמאמין כמוני יראה כי ביתו הפוליטי לא יכול להיות מקום אחר מלבד מפלגת שינוי. כאשר יש תחושה שלא הספקנו לעשות את כל מה שנדרש, אז ההיפך צריך לתמוך ולחזק.
של מישהו שנשלח על ידי קדימה, ועוד אחד שנשלח על ידי מישהו אחר, דנים על שינוי בפורום שינוי. אתם רוצים שנעזוב? אנחנו מפרעים לכם?