שינוי מדאיג

דיומור

New member
שינוי מדאיג

אני נשוי טרי מאוד (31 יום) ושמח ברובו, אבל מתחיל לחשוש, כיוון שמאז החתונה התחילה אשתי להשמין בצורה מדאיגה. בחודש האחרון העלתה 3 קילו - וזה נראה הרבה יותר על מטר וחמישים גובה. כבר בשנה האחרונה להכרותינו היא הפסיקה לעשות פעילות גופנית (מלבד שבועיים שבהם נפרדנו ואז הלכה באדיקות לחדר כושר) אבל עכשיו גם הפסיקה לחשבן לעצמה מה היא אוכלת. מודאג וחסר אונים מול התופעה שמזכירה לה יותר מדי סטריאוטיפים ששמעתי על נשים בחיי הנישואין. אנשים טובים עזרו לי

דיומור

New member
הלוואי אבל לא

היא משתמשת בגלולות, וחוצמזה בדקנו. לצערי הרב זה גם משפיע על חיי המין שלנו, כך שסיכוי להריון נראה רחוק מתמיד. אמא שלה תמיד היתה משגעת אותה בקשר למשקל. זה נראה לי יותר כמו תגובה של השתחררות מהרסן הזה, כשאני סופג את התוצאות. אבל הייתי שמח לקבל עצות מכל הכיוונים

meshi4

New member
הענין הוא

שהמודעות לשמירה על משקל מאוזן.או רצון לרדת במשקל.צריך לבוא ממנה.

ליידילי

New member
כיוונים:

קודמכל, מאד יפה שאכפת לך, מבריאותה הפיזית , והנפשית. לו אני במקומך, והייתי מחליטה לפנות אליה ולומר דבר - זה מה שהייתי מדגישה: את האכפתיות. ועם זאת (כאמור לו אני במקומך) הייתי נזהרת זהירות יתרה בדברי. בעיות אכילה הינן נושא מורכב מאין כמוהו ואתה עלול חלילה ל"השיג מטרה" מהופכת לכוונתך. אז בוא נברר: מה כוונתך? ומה המטרה שלך, ולמה? ולאחר מכן כדאי שתבדוק מה המטרה שלה, ואם זה עולה בקנה אחד. זה בענין העצות לכיוונים שבקשת. אבל הנה אחת שלא כל כך בקשת: האוזן הפנימית שלי שמעה בדבריך, איזושהי אמירה שנשמעת כאילו אתה חושב שזוגתך בולסת "נגדך". כלומר שיש איזושהי כוונה בתוך האכילה שלה וההמנעות מפעילות גופנית אשר מכוונות נגדך. או לפחות ש"אינן מכוונות בעדך". דיר באלק, הנושא הזה סבוך דיו בלי שתוסיף עליו את הקשיים שלך. בקיצור, מוטב שתתאזר בסבלנו כעצתו של אישמער' ולפני שתאמר דבר תברר היטב עם עצמך, מנין באה הבקורת שלך עליה. ובכלל, נסה לקבל אותה, את עצמך ואנשים בכלל, ללא בקורת, אלא מתוך ראיה חיובית.. נסה ותתרענן. בהצלחה.

אמרו לי פעם על היתרונות של אשה שמנה

מחממת בחורף ועושה הרבה צל בקיץ. חביבי - צא מהלחץ, תפסיק לנתח אם היא השתחררה מרסן אימה על חשבונך וכו'. אל תשכח שבחודש האחרון היתה לכם מסיבת חתונה, ירח דבש בבית מלון, אורחים מכאן ועד הודעה חדשה ובכל ההזדמנויות הללו היה כנראה כיבוד בשפע. לא אתפלא אם גם אתה עלית במשקל. תתחיל לחיות ולהנות מנישואיך ותשמרו שניכם על המשקל בצורה שפויה. מזל טוב.

אילת27

New member
מזל טוב לכם

תגיד לי אולי אשתך בכלל בהריון וזה מה שמסביר את התאבון המוגבר שלה עשיתם בדיקת הריון?

אילת27

New member
קראתי רק את ההודעה

המקורית ורק אחר כך את השאר ואני רואה שהוא כבר ענה על השאלה הזאת

Tום

New member
אני דווקא מבין אותך לחלוטין

זה מפריע בעיקר לאנשים שיש להם מודעות לגוף שלהם ושל הסביבה. או בכלל מודעות לאסתטיקה. וזה לא רק עניין של החדר כושר, אלא עניין של השקעה. אני מעריך שהיא מרגישה שהיא כבר לא צריכה להשקיע כי יש לה אותך, וזה בתת מודע גורם לה לשחרר קצת לחץ ומשמעת עצמית. אין לי ספק שאם היא תדע שזה ממש ממש חשוב ומפריע לך, אז היא תמשיך לשמור על זה, אם לא בשביל עצמה אז בשבילך. אתה רק צריך להסביר לה שזה מאוד חשוב לך שהיא תמשיך לשמור על זה. נראה לי שזה יעזור. בהצלחה בחיים החדשים. T.

moribat

New member
אנחנו לא מרגישות צורך להשקיע

ולשמור על המשקל בגללכם, הגברים.צאו מזה.זה מאבק יומיומי לשמור על המשקל, ויש תקופות שקשה יותר, ונופלים.אל תשכח שודאי היא בקושי אכלה כדי להיכנס לשמלת החתונה, שעברו עליכם ימים מתוחים, ושחרור הלחץ שלה בא באכילה.חביבי, תיקח בחשבון שזו מלחמה שלה קודם כל, (וזה מאבק לא קל האמן לי) ותיסכול שלך לא יועיל או ישנה, אלא רק יעשה ההפך.יודע איפה אתה יכול לעזור? להגיד לה : "לא נורא, כשתחליטי חזקה מספיק לחזור לתלם אעזור לך".בעלי מכין לי כל יום סלאט לעבודה, בתקופות שאני שומרת, ומעודד בתקופות הקשות.אני לא עושה את זה בשבילו, או נגדו.זה בא ממני,

דיומור

New member
וחבל שכך

קשר זוגי דורש השקעה מתמדת. לא מדובר באיזה שהוא צורך בשלמות. כשאתה משקיע בעצמך פיסית אתה עושה את זה לא רק למענך אלא גם עבור בן הזוג. כשאת לובשת שמלה סקסית, או הולכת לקוסמטיקאית, או למספרה (סליחה, מעצב שיער) את עושה את זה מתוך רצון לשדר לסביבה ולבן הזוג משהו. אותו הדבר תופס גם כשאת מנסה להיות מושכת על ידי הרזיה או הליכה למכון כושר. עובדה היא שיש נשים שכן משקיעות בעצמן פיסית באופן שדורש משהו אקטיבי קצת יותר מלשבת רגל על רגל אצל מניקוריסטית - חדר הכושר שלי מלא בכאלה. לעומת זאת יש נשים שמרגישות בטוחות בקשר שלהן ופתאום - פלאי פלאים - מפסיקות להשקיע בנושא המשקל. תגידי לי שבעלך לא מתייעץ בך בנושא לבוש, תספורת וכיו"ב אנחנו מוותרים בדרך זו על חלק מהעצמאות שלנו בשביל לגרום לכן קצת נחת ולהתאים עצמנו למשהו שנראה טוב יותר בעיניכן. אין שום סיבה שלא תשקיעו בגבר שלכן - בלהיראות מושכות יותר בעיניו ולא רק בלהיראות מושכות יותר בעיניכן.

maya 25

New member
התחתנת עם גוף או עם אישה?

כאילו באמת, אני לא מבינה את הקטע שלך אתה אמור לאהוב את בת זוגתך לטוב ולרע, מה יהיה באמת אם היא תרזה עכשיו בשבילך ואחר כך תיכנס להיריון ושוב תשמין, עד מתי יימשכו ההצקות האלה? אפשר לחשוב, אז היא עלתה 3 קילו, מה קרה, מלחמה???? בסך הכל מדובר בגוף, מעטפת שעוטפת את הבן אנוש מה עם מה שיש בתוכה, הפנימיות שלה, זה לא מושך אותך???? רק גוף מושך אותך??? זה לא אמור להיות ככה כשאוהבים!! בחיי שאני מרחמת על אישתך, היא לא ידעה לאן היא נכנסה!!!! מרגיז כמה רדידות יש בעולם הזה!!!!

הפיתה, פטרוזיליה, שום ובצל

אומרים "לא על הלחם לבדו יחיה אדם", ובכן, יש שאוהב פיתה בזוגיות, יש פטרוזליה, ואחר שום או בצל . הבחור מציג כאן משהו לגיטימי, שיש לו חשיבות עליונה בהוויתו, אינני יודע אם זה נכון לקרוא לזאת "עניין רדוד" כדבריך, הוא "נמשך" אל אישה, שהיו לה מאפיינים אשר הולכים ונמוגים אל מול עיניו והוא מודאג. הייתי אומר זאת כך- על עצם דאגתו- אין מה לבוא בטענות, אם אני אוהב לחם עם גרגירי חיטה, האם אני רדוד? על עצם דאגתו מן הפאן השכלתני- הייתי אומר שאין כאן ראיה מפוכחת, משום שלא יעלה על הדעת ש-הטבע יפסח על אישתו, לאמור, יתעמר הטבע בגוף אישתו עוד ועוד, ומה שהיה תחת החופה, ישאר בגדר נקודת התחלה ולא יותר. הייתי מוסיף כך- בחור!!!! כדי שתהיה על ידך עלמת חן לעולמים, עליך בעצמך להישאר עלם חן לעולמים, כי עם חלוף הזמן, כשסימנים של גיל יבואו בגופך, תתמעטנה עלמות החן סביבך, כי "זקן" יכנו אותך, במנוגד ל-בנות גילך, המשלימות עם אותם סימנים וממוקדות באישיותך. התמקד באישיותה של בת זוגתך יותר מאשר בחיצוניותה. על שינויים בחיצוניות הגישמית, שהם חריגים, רק העוסקים במלאכת רפואה יעזרו. בהצלחה

seeyou

New member
בסך הכל מדובר בגוף?../images/Emo24.gif

מה שחשוב זה מה שיש בתוכה! זה נכון! מסכים! אבל!!!!!!!! מחקרים רבים הוכיחו שיש קשר הדוק בין הגוף לנפש...במיוחד ב"השמנה" או שינוי תדמית אחרי החתונה או הלידה.. יש לבדוק מה הסיבה האמיתית לשינוי-דיכאון קטן יכול להתפתח בצעדי ענק! יוסי

אורשלטל

New member
אני נחרד בן אדם מה קורה איתך?!...

זאת אישתך - האישה שאתה האוהב אתה נשוי חודש!!!! - זאת התקופה של ירח הדבש שיא האהבה אתה רדוד בצורה שלא תאמן התחתנת עם האישה הזאת שאני מתאר לעצמי כי היא משכה אותך פיזית לפני החתונה ועכשיו הדבר היחיד שמעניין אותך זה ה-3 קילו שהיא עלתה ושאולי זה פתח להשמנה מה נסגר איתך בן אדם?! בכנות צר לי, צר לי עליך ויותר על אישתך שכנראה לא הייתה מודעת לאן היא נכנסת חיי זוגיות עם אדם ביקורתי ורדוד.

דבריו החכמים של הטיפש....

הנה לך אורשלטל- החכם לעיתים אומר דברים טיפשיים ואין בכך כדי להופכו ל-טיפש. הטיפש אומר דברים חכמים והוא אינו בהיכרח חכם. ועל משקל זאת אומר כך- העמוק והעשיר דעת, אומר דברים ריקים והוא אינו בהיכרח רדוד. הנה לך תגובתי לדבריך- יהיה יותר נכון להתמקד במחשבות, בשאלה, במשתמע מן המילים, ולא במי שכותב אותם, יש בכך החטאה מן הפאן האחד, השכלתני, יש כאן החטאה מן הפאן האחר, המוסרי, "תרבות של שיח". אנא!!! אל תתמקד בכותב המילים, היה נחרץ ככל שתהיה, ביקורתי ככל שתהיה ובלבד שתמקד עצמך למילים ולמשמעות שאתה מפיק מהם. שיהיה לנו דיון פורה

למעלה