שינוי מדאיג

באמת וחבל שכך.......

חבל, חבל מאד שאתה חושב שאשתך צריכה לחיות את חייה בשבילך (לרזות בשבילך, ללכת לפדיקור/ מניקור, מעצב שיער וכיו"ב) בשבילך.. ומה איתה? מה אם מה שהיא רוצה? מה אם איך שהיא מרגישה עם עצמה? ואולי זה מדכאון? ואולי זה מזה שהיא מאושרת? ואולי טוב לה כך ולא ברזון אנורקטי (אל תנסה להבין אותנו הנשים יש לנו את הסיבות שלנו לנדנודי המשקל)ושוב אתה לא מתאר כאן מקרה של משקל עודף אתה בא ומספר לנו על אשתך הטרייה שהעלתה 3 קילו, זו לא דרמה קורעת לב ולאו דווקא תקדים למשהו. אני לא מבינה חודש לאחר החתונה אין לכם משכנתא? למצוא דירה? לתכנן ילדים? לחיות באושר..? אני מצטערת אם הייתי בוטה מידי שכן גם אני נשואה דיי טרייה וכן גם אני העלתי במשקלי מאז החתונה, אבל לי כנראה בניגוד לאשתך יש בעל תומך ואוהב שלא הזכיר אף לא לרגע את נושא ההשמנה ופשוט אוהב אותי בגלל מי שאני!

דיומור

New member
חברה להירגע

קודם כל, זה שאני פונה לפורום זה כדי ללמוד ולהשכיל, לשמוע ולגלות לפני שאני הולך בפוגע בזוגתי הנפלאה. דבר שני, אם היית קוראת לעומק היית מבינה שאמרתי שאין לה בעיה להשקיע במה שהיא חושבת שאמור להיות יפה וסקסי - דהיינו מניקור, מעצב שיער וכיו"ב, ולא דברים שאני דרשתי ממנה שתעשה עבורי. כן, מפריע לי שהיא מוכנה לעשות את הדברים האלה (כלומר לעשות מה שהיא מוצאת כמושך בלי אכפתיות למה שנראה כמושך בעיניי וחלק ממה שמשך אותי בה מלכתחילה) ולעומת זאת לא מוכנה ללכת פעם פעמיים בשבוע לחדר כושר (אלוהים ישמור - לאן הלכו 3 שעות בשבוע). כן, מי שניחש נכון - אני שומר באדיקות על גופי. מתאמן ושומר על תזונה נכונה ולכן יש לי רגישות יתר לנושא. העלתי מלכתחילה את כל הנושא כיוון שהוא הזכיר לי טיפה יותר מדי סטריאוטיפים ששמעתי על חיי הנישואין ומה שקורה אח"כ וקיוויתי למילות הרגעה או עצות טובות. אף אחד לא ביקש ממנה להיות אלי מקביל או דוגמנית שער בווג. יש לנו הרבה דברים נפלאים בחיים המשותפים, אך כמו לכל זוג צעיר יש חששות, צרימות וחריקות קלות שצריך עוד לתקן. כל העניין של "אוהב אותי כמו שאני" הוא טוב ויפה, אבל מעט שטחי. האם בגלל שהוא אוהב אותך ומקבל אותך כמו שאת, פירושו של דבר שאת לא צריכה להשקיע כלום ולעשות קצת בשבילו? האם היית מלכתחילה נמשכת לבעלך אם הוא היה שוקל 20 קילו יותר - האם היה הקשר מתחיל בכלל? המשיכה הראשונית היא שפותחת את הפתח להיכרות האישית ואולם מרגע שיש היכרות לא צריכה המשיכה להפסיק להיות חלק מהקשר. התאווה, התשוקה הטירוף המיני הם נגזרת של המשיכה גם אחרי 5, 10 או 20 שנות נישואין, ויש דרכים לשמור עליהן - מבחינתי - השקעה פיסית שלך בעצמך שווה להשקעה במשיכה של בן הזוג שלך. יש הרבה דברים מעבר למשיכה אבל אסור להחליף אותה - בטח שלא בהתחלת חיי הנישואין. הטבע יעשה את שלו עם השנים, אבל למה להרים ידיים מלכתחילה. מה שלא ייעשה היום יהיה קשה בהרבה להתחיל בעתיד.

meshi4

New member
../images/Emo45.gifנאה דורש נאה מקיים.

תראה איזה עולם הפוך.בעלי המנוח שנא את הדיאטות שלי.רצה אותי מלאה.ואני חשבתי ההפך ממנו.ופעלתי למען ההרגשה שלי.

למעלה