שינוי לאן?

Joe1978

New member
שינוי לאן?

מישהו מוכן להסביר לי מה קורה עם המפלגה? זה זמן רב שלא נעשתה שום פנייה רשמית מראשי המפלגה לתומכיה, חבריה ובוחריה (המעטים) ובאמת אין לי שום מושג מה קורה? אין ישיבות סניפים, אין ישיבות מועצה ארצית (אם נותרה) מי מוביל את המפלגה כיום? האם רק רון? מה קרה לרצאבי ולייבוביץ'? לא נשמע קולם? אשמח לקבל עידכונים לא רשמיים מאחר והרשמיים לא מגיעים... תודה.

vinney

Well-known member
אז אולי תארגנו אירוח של יו"ר ?

מי שזה לא יהיה... מי זה עכשיו אגב?

אשרת

New member
עד כמה שאני יודעת זה עדין

לוונטל. הכל תקוע שם. חוץ מאשר זריקת רפש ואיומים על הליכים משפטיים.. לא שומעים כלום מהגוף הזה.

אושרת זה לא נכון,

ישנן פגישות של חברי מועצה עם לוינטל, אני גם חושבת שעובדים עכשיו על המפקד , וחוץ מזה, ישנן תכניות ליום עיון לנוער תנו צ'אנס אנשים מתאוששים ומתחילים לבנות מחדש, זה לוקח זמן.

אשרת

New member
רונית יקירה.

לפי הלו"ז המקורי, המפקד היה צריך להיות בראשון לחודש , אמור היה להסתיים בראשון לסמפטסר. מה פתאום שרק עכשיו עומדים? הם לא מסוגלים לעמוד בזמנים שלהם עצמם? מוזר שאנדרי, בתור חבר מועצה לא מודע לפגישות שלוונטל עורך עם החברים במועצה. אין ספק שזה לוקח זמן. אבל הבעיה היא - שלא קורה כלום. מילא אם היה קורה מ שהו, אז הדברים נבנים לאט לאט וזה הגיוני, אבל גורנישט?!

תגובה

הודעתך משקפת היטב את הנאיביות של מצביעי שינוי המסורתיים. הסיבות לנפילתה של שינוי רבות, ללפיד ופורז יש חלק בכך אך בשורה התחתונה אילו לא היה מתקיים הלינץ הפוליטי ב 12 בינואר ביום הבחירות במועצה היינו עדיין מיוצגים בכנסת. פורז עשה טעות אסטרטגית כאשר נתן לעסקנים חסרי כל הבנה פוליטית לבנות את עצמם בתוך המועצה כשלא שיתף אותם בועדות ועשייה מפלגתית. כמי שהיה פעיל ותרם לשינוי במשך 7 שנים אני משוכנע כי הרעיון החילוני יחזור ובגדול במסגרת חדשה ומנהיגות אמיתית.

vinney

Well-known member
אין חדש תחת השמש

גרשון, היית חבר מועצה, נכון? אני חושב שכל מי שהיה פעיל יותר מבעל כרטיס חבר בשינוי וחץ, צריך לעוף לכל, אבל לכל הרוחות. נכשלתם, וזה כולל אותך, כשלון מוחץ, וצריך להחליף אותכם.

vinney

Well-known member
אני שמח שאתה ממשיך לייצג נאמנה

את הדרכים הקלוקלות של חברי שינוי עד עכשיו ובמקום להתייחס לטענה בצורה עניינית מבטל אותה כאילו לא את המפלגה שאתה חבר בה העיפו מהכנסת.

jak44

New member
אושרת אני חושב שלא צריך

כעת ללבות את האש. אני חושב ששני הצדדים כבר עשו חשבון נפש ואולי הגיע הזמן לערוך כאן (זה הכי זמיו לכל חברי המיפלגה ) על איחוד מחדש של כל הרוצים בכך לגוש אחד תוך שינוי התקנונים וכ" ) כדי שאפשר יהיה לחדש את הפעילות בכחות חדשים ומיתחדשים . שבת שלום , ותחשבי על זה

אשרת

New member
שבת שלום.

כרגע מי שמנסה ללבות את האש, זה אף אחד שמשתייך לשינוי. כדאי שתקרא שוב את השרשור.

../images/Emo45.gif מסכים

כמה תקוות 15 מנדטים של בוחרים תלו בשינוי. תקוות לפוליטיקה אחרת. בפועל התברר כי שינוי כולה, על המועצה שאישרה את פעילות שינוי, הייתה מנותקת לגמרי מציבור הבוחרים והיא נתנה לבוחרי שינוי בדיוק את אותה פוליטיקה שכולם כל כך לא אוהבים. מבטיחים לפני הבחירות א ואחרי הבחירות עושים ב, אשר הינו בדיוק ההפך מ-א. כמובן שיהיו כאלו שיתווכחו בעניין, אבל מבחן התוצאה של רצון הבוחר בבחירות הוא חד משמעי - אחד המפלות הפוליטיות, אם לא המפלה הפוליטית הגדולה ביותר. הרעיון הליברלי החילוני רחוק מלמות. הוא חיי, נושם, יש לו ביקוש עצום והוא רק מחפש נציגות חדשה. מי שחושב שהציבור יחזור לתת אימון באנשים שפעלו בשינוי בעבר, טועה בגדול.

eitangn

New member
ואם מה תישאר???

למעט השם, שגם הוא כיום אינו סחורה מבוקשת, מה תמכור???

אשרת

New member
עם מה שנשאר נצטרך לדעת

ליצור משהו חדש, כמו שאמר לי אדם חכם. אלו שהגיעו להחלטה שהמסגרת לא מתאימה להם פרשו מהמפלגה. נאחל להם בהצלחה המשך הדרך.

eitangn

New member
עם מה שנשאר לא תהיה תקומה

וחבל שיצר הנקם חזק מההגיון.

אשרת

New member
שום יצר נקם.

אתם תוכלו את מה שאתם בישלתם, ואנחנו נאכל את מה שאנחנו עשינו ונתארגן על עצמנו. אני בניגוד אליך, לא חושבת שחץ יכולה להיות חלק משינוי. את הנזק שאתם עשיתם, עם ייבוש המפלגה מבפנים , אנחנו לא צריכים. תודה, אבל לא תודה.

למעלה