שינוי וצמיחה - פחד

חיה, את פשוט מלכה !

מילים נפלאות וכל כך חכמות. פרספקטיבה... אחד הדברים שאני לומדת בקורס הוא נושא הפרספקטיבה. איך אנחנו מסתכלים על נושאים ומכאן כיצד אנו ניגשים אליהם. אנחנו חוות את הלימוד במעגל. והפרספקטיבה מקבלת במעגל משקל כל כך נכבד עד כדי כך, שלאחר ההפסקה כל אחת מאיתנו יושבת במקום אחר על מנת להיות בנקודת מבט שונה ממה שהיתה קודם. מדהים וחזק ! חיה, אפשר להכניס את דבריך למאמרי הפורום ?

hayapollak

New member
בשמחה, יקרה ותודה ובאשר

למילה מלכה, הגם שאני מזל אריה (שנחשב למלך החיות) ממש לא צריך להגזים, אני לא מצטנעת, אני כאן איתכן וכל אחת כאן יש לה את האיכויות שלה ומי שלא מרגישה כך, שתתייצב כאן מייד.. מתחייבת לעזור לה מכאן למצוא ולהכיר את הטב שבה.

באהבה גדולה.

ניסיתי להכניס למאמרים ולא הצלחתי. המערכת לא עובדת. בינתיים הכנסתי לטאגליינס ורשמתי לי תזכורת לנסות מאוחר יותר שוב. ואת מלכה. כן !

קטיפ

New member
../images/Emo193.gifחיה את ממש מרפאת במילים מקסי

חיה את ממש משחקת ומרפאת במילים, אני נהנית מכל תגובה שלך תודה, על ההזדמנות ללמוד ממך ומכן בכלל.... אני ממש שמחה שנשארתי כאן :)

hayapollak

New member
תודה כמה כיף לשמוע,לדעת

שמילים יכולות לגעת. מילים - נוצרות מאנרגיה של מחשבה. למילים יש המון כח, כך גם לתפילות. ובטח שתישארי - גם לך יש מה לתת - את יודעת.

גישה מעניינת...

נכון לגבי כל שאר התכונות. חומר למחשבה

יכולה לצרף משהו

שקשור ליופיין של המילים...? אפשר להגיד ש איש זה שיא ולכן אישה זה השיא אפשר ש בוקר ישר ולא הפוך אחרת יש לך יום רקוב ואפשר ש ערב יהיה ישר לא הפוך אחרת תרגיש ברע ואפשר להבין את המאמינים ש חמש זה בעצם שמח וש דג זה בעצם גד אפשר לראות שכל מה ש בוטל זה לטוב אפשר שתרדוף בצע ואז ידבק בך עצב אפשר שישאר לך טעם טוב אם תסתפק ולו רק ב מעט אם יש בך דחף לא מובן סימן שיש בך פחד אפשר שתהיה שפן ירא ואפשר שתהיה לך נפש ארי אפשר להבין שאחד ל אלף הוא פלא אפשר שאתה כלום ואפשר שאתה תהיה ה מולך או שאתה מר ו חמוץ או שאתה רם ו צומח אפשר בחיים ללכת מ דחי אל דחי ואפשר ללכת יחד אם אתה אוהב ב רגש שגר זאת אל תיהיה שונא תיהיה אנוש

יש לי עוד משהו להוסיף

קיבלתי אתמול בתקשור תוך כדי נגיעה במשההו אישי שלי והסכמה שלו המילה עצבים = מיבצע חישבו לאן זה מוביל אותם כשזה מגיע ..

קצת ממני

תמיד הייתי אחת שמתעצבנת וישר בוכה גם אם זה לא כזה נוגע אלי היום אני יותר מאופקת והתגובה לאחר מגיעה אחרי כמה וכמה נשימות ...

למעלה