שינוי הדרופ-רייט וה-EXP

צ ל י ל 8

New member
שינוי הדרופ-רייט וה-EXP

הבנתי רק היום משיחה עם סמדר ואבישי שנקסון שינו את מערכת ה-EXP והDROP RATE של מפלצות שהם פחות מהמרמה של הדמות. מישהו יודע להגיד לי פרטים יותר מדוייקים? יש איזו נוסחה לזה? ואני לתומי חשבתי שאני אלך שוב לנסות את מזלי ולהשיג מתכון של טבעת אנג'ליק

צ ל י ל 8

New member
זה רק לגבי ה-EXP

מה לגבי ה-DROP RATE? ואני חייבת להגיד שאני לא מבינה את העניין הזה בכלל. בחיי, זה אפילו מוריד עוד יותר את החשק לשחק מייפל אחרי שהרסו לי את כל הערוצים וכל ה-DC האלה שיש לאחרונה. מה נסגר עם נקסון? אני ממש על הסף להעיף את המשחק הזה לכל הרוחות. הוא הופך להיות יותר ויותר מעצבן מיום ליום.

מ י ל ר

New member
כן זה דיי מגביל את האמת

אין יותר לצוד הוואבי בהארפס, או שאר הדרופים כמו גלימות וזה.. אומנם זה דיי חיסל את ההאקרים (שעברו להנסיס ההרוסה, TOT וכול המפות של הרמות הגבוהות) אבל עדיין, לא יודע אם זה היה שווה את זה. ואני לא יודע למה אבל הפסיקו עם BAM ועכשיו איוון זה ההאק החדש, אין לי מושג למה אבל כולם איוונים.

Guid

New member
../images/Emo45.gif

כשאני ואסף הרגנו את התמנונים בקרנינג בשביל המעטפות, לא נפל שום דבר מהמפלצות חוץ מהדרופ הקבוע שלהם. הזרוע הסגולה. לא נפל מסוס, ולא נפל אפילו דרופ אחד. פייל מטורף, אין לי מושג מה עבר לנקסון בראש...

צ ל י ל 8

New member
מוציא את כל החשק ../images/Emo7.gif

מילא ה-EXP.... אבל הדרופים?? מה קשור? עכשיו אני תקועה ב-TOT בתקווה להשיג מתכון ללב זהב. מה אני עושה עם המתכון של אנג'ליק?
אני לא אוציא 600 מיל לטבעת..

המחיר כבר ממש ממש רחוק מ600 מיל...

בברה לפחות, בפעם האחרונה שראיתי טבעת זה היה ב150-180 מיל. אבל לא ראיתי הרבה בזמן האחרון.

ברצינות? ../images/Emo12.gif

הזוי, בפעם האחרונה שראיתי בברה המחיר היה 150-180. מצד שני לא ראיתי הרבה בזמן האחרון, יכול להיות שהמחיר עלה.

אבישי ר

New member
בברה ראיתי ב 300 מיליון+

בגלל המערכת החדשה ה"חכמה" של נקסון נגד ההאקרים

נו כן, בגלל זה כנראה המחיר עלה...

שוב, לא ראיתי את המתכונים/טבעות הרבה זמן. אני עדיין לא מבינה מה נקסון רוצים לעשות בעזרת המערכת דרופים ואקספי החדשה. למה זה טוב?

מ י ל ר

New member
מי שרמה גבוהה ויש לו ידע, לא צריך לפחד

אבל מי רמה נמוכה, יהיה לו ממש קשה. כול אחד צריך למצוא עוד שיטה לעשות כסף..

את השיטות שלי לעשות כסף אני מכירה,

זה אף פעם לא היה בעזרת דרופים. לא דיברתי על זה גם, אני תוהה למה בכלל נקסון עשו את זה.

מ י ל ר

New member
כי נקסון רוצים לרצוח את ההאקרים

זה נראה שזה פחות או יותר הצליח להם אבל לא רחוק היום שדרופים רגילים יהיו יותר יקרים, ושוב אני חוזר לדוגמא הקלסית: הוואבי שנופל מהארפס מישהו ברמה 120 לא באמת יכול להרוג הארפס בכמויות, יש להפ יותר מידי HP, והן חזקות מידי.

הצליח להם ?????????????? ../images/Emo2.gif

סקניה מפוצצת בהאקרים בכל מפה אפשרית וכל מקצוע אפשרי....... לא רק זה, שמעתי היום על שיטה חדשה לעשות דופים. אנשים שקנו האק יכולים לעשות טרייד, להיכנס עם האק למפה של המלחמת פאי מול עוגה (כן כן - בדיוק זה) לתקוע שם את הדמות עד לסרבר צ'ק ואז לצאת עם חפצים כפולים. מיקי? בגלל זה הדמות שלך תקועה כבר 4 ימים?

מ י ל ר

New member
חחחח איזה האקים מקוריים

זהו, כול המפות בטירת הנינג'ה שוב מפוצצות האקרים [הם הורגים את הבוס הסמוראי :( ] TOT חזרה להיות מלאה האקרים.. ליפרי בקושי יש וגם בלודי למטה גם אין, ככה שכן, השיטה החדשה של נקסון עזרה. ההאקרים הפחות חכמים לא מרוויחים, החכמים מוצאים שיטות אחרות.

למעלה