שינוי גדול

lee68

New member
שינוי גדול

ביום ראשון אני עוברת קומה בעבודה זה משהו שלא תלוי בי ונכפה עליי כל החברות לעבודה שלי נמצאות בקומה - וזה ממש מבאס אותי כי גם ככה אני לא הרבה זמן בעבודה ואני גם אדם שדי קשה לו ליצור קשרים עם אנשים ולבטוח בהם ובקומה שבה עבדתי עד היום הצלחתי לרכוש חברות מקסימות לעבודה ואז ביום חמישי נכנס איזה מנהל ואמר שהם החליטו להעביר את המחלקה שבה אני עובדת לקומה אחרת וזה אומר ש : א. אני ואותן חברות לא נתראה כל כך מכיוון שלכל מחלקה שם יש מטבחון נפרד שבו יוצאים להפסקות ונכון שבהתחלה אני אוכל להמשיך ואכול שם צהריים אבל זה לא יהיה אותו דבר כי מנסיון - כאשר באים אנשים מקומות אחרות לסעוד בקומה מסויימת שהם לא שייכים אליה זה לא נעים. ב.בקומה שאליה אני עוברת אני לא מכירה אף אחד - אישית - רק משיחות בטלפון וזה ממש מפחיד - אני לא יודעת למה אני מרגישה ממש במתח - ממה שיהיה - זה כאילו לא סוף העולם כי זה לא חלילה שפיטרו אותי וא משהו אבל אני מרגישה לחץ ופחד. * אני גם חוששת שהקשרים שיצרתי עד עכשיו עם החברות לעבודה יתנתקו כי זה לא אותו דבר שלא עובדים באותה קומה , זה לא רק שעבדנו באותה קומה - אלא באותו מקום בעבודה ועכשיו זה פשוט כמו להתחיל מאפס. * הבנות בצוות שאליו אני שייכת גם כן עוברות איתי אבל זה לא מנחם אותי מכיוון שחברותי שייכות לצוות אחר והן נשארות "מאחור". זה אולי ישמע לכם מוזר אבל אני ממש מרגישה ממש פחד מיום ראשון - חשש מהלא נודע ... מה יהיה .... ממש מפחיד . הבנות לצוות שלי לקחו את זה נראה לי באיזי רק אני פשוט במעין הלם... ככל שיום ראשון יתקרב הפניקה שלי רק תגדל - ממש עצוב לי להיפרד מהחברות המקסימות , אני ממש מרגישה שאני צריכה לקחת איזה ואליום או משהו ( אין לי בבית - לא לדאוג). מפחיד.

מבינה אותך ואת החששות שלך ../images/Emo24.gif

זה לא קל בכלל כביכול להתחיל מחדש, בלי החברות שנשארו מאחור-להכיר אנשים חדשים, אולי סגנון עבודה אחר. אני חושבת שחשוב שתשמרי על קשר עם הבנות מהקומה הנוכחית, תקפצי לבקר אותן, תשמרו על קשר טלפוני ובמקביל-תני הזדמנות לבנות החדשות מהקומה החדשה, תנסי להכיר אותן, להתחבר אליהן לאט לאט. את תראי שיהיה בסדר, שמרי על אופטימיות ועל ראש פתוח לשינויים.

לנושנוש

New member
ממממ...רציתי להזכיר לך...

שרק לפני חודשיים הגעת לכתוב ואמרת שאין לך חברות עדיין. בתוך כחודשיים יש לך כבר כמה חברות בעבודה. כך שאין שום מניעה שלא יהיו לך חברות חדשות בתוך כמה שבועות, חודש. גם ממליצה לך לבחור מישהי הכי אהובה עליך מקומה הקודמת ולהרחיב איתה קשר מחוץ למקום עבודה. מקווה שיעבור בקלות.

זה כמו לעבור מהגן לכתה א

אז הצלחת לבנות קשרים חברתיים בעבודה זה כמו לעלות כיתה, עכשיו תמשיכי בשינוי , תמשיכי ליצור קשרים חברתיים עם עם העובדים בקומה החדשה ותרחיבי את הקשרים עם הבנות שאהבת מעבר לשעות העבודה וככה תרויחי מהשינוי הרחבה של כמות האנשים שאת באה איתם במגע וכמו שיצרת חברות בקומה שבה עבדת תמשיכי ליצור חברים בקומה החדגשה את כנראה בעיתוי של שינויים ואת פשוט פוחדת משינוי בחיים לכי עם ראש פתוח לא בחרדה ולא בציפיות , תבדקי את השטח ומי יודע אולי בקומה החדשה אולי תמצאי חברים ואוחי גם משהו שיגוש גם מעבר לשעות העבודה

למעלה