שינוי במבנה הקורס

• פותח הנושא nubis
  • פורסם בתאריך

nubis

New member
שינוי במבנה הקורס

בשבועיים האחרונים ראיתי שיש עוד אנשים שרוצים להשתתף בקורס וחלק מהמשתתפים לא מצליחים לתרגל יום יום,לכן אני עושה שינוי קטן. המתכונת הרגילה - פרסום שיעור אחד ביום שבת וסיכום בחמישי-שישי תמשיך להיות המבנה הבסיסי. מי שהתצרף מאוחר או לא מצליח לתרגל מספיק באותו שבוע,ישלים חמישה תרגולים של כל שיעור ויפרסם סיכום. בכול מקרה אני רואה שיש לי מספיק זמן ליותר מ 10 אנשים אז מי שרוצה יכול להצתרף בזמנו החופשי. בברכה אלמוג

nubis

New member
פרטים

מי שרוצה להצתרף שיכתוב הודעה עם גיל תחביבים כוחות מה הסיבה להצתרפות.

nubis

New member
הודעה קודמת

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=122&firstmsg=60 בברה אלמוג

אממ...

אני קורא פה קצת לפעמים ואני רוצה להשתתף. גיל-קצת יותר מ-14 (בכמה חודשים) תחביבים-מחשב, טלוויזיה, לקרוא כוחות-כרגע, none. חייבים להיות לי כוחות כדי שאני אצטרף? פעם ניסיתי לעקם כפית ואני חושב שהיא התקפלה קצת (ממש איזה ס"מ אחד) לכיווני, כאילו נמשכה אלי, כמו מגנט. הסיבה להצטרפות-קראתי כמה ספרים על כישוף והחוש השישי ונשמע לי מעניין וחוץ מזה אני ממש מת על קסמים, אז אני אשמח לדעת לעשות כל קסם ואני אקפוץ על כל הזדמנות.

שכחתי משהו:

קראתי בספר "כישוף וקסם" של ק' אמבר, והבנתי שמאגיה וכישוף זה כל מיני טקסים כאלה. מצד שני, קראתי עוד ספר בשם "החוש השישי" של תומס רייק ורותי פישמן, והבנתי שזה בלי טקסים, אלא רק יוגות ומדיטציות. אני יותר מתעניין בקטע של החוש השישי, בלי כל הטקסים. תוכל ללמד אותי את הדברים האלה (טלקינזיס, טלפתיה, ניבוי, פסיכומטריקה)?

Weirdi

New member
יוגה???

אני לא מבינה למה מכניסים את היוגה לנושא. יוגה זה משהו מאוד מאוד מהנה, שאני עושה כבר 4 שנים. אבל הקשר וזה למאגיה? אני לא מוצאת אחד... יוגה זה מתיחות של הגוף, שליטה עצמית ושליטה על כאב. אולי אני טועה... אני לא יודעת תכלס.. אולי יש איזה יוגה שאני לא יודעת עליה, אבל ממה שאני כן יודעת יוגה ומדיטציה הם שניהם שליטה עצמית אבל אחת פיזית (יוגה) ואחת מנטלית (מדיטציה). ונמאס לי שכשאני אומרת לאנשים שאני עושה יוגה הם ישר אומרים- "אהההה את בקטע הרוחני הזה?" אז קחו לתשומת ליבכם, או שאתם יכולים להתעלם לגמרי , אני את שלי אמרתי...

Weirdi

New member
*הערה*

רק עכשיו שמתי לב שכבר אנשים הגיעו למסכנה הזאת [לא אשמתי- המחשב שלי או הדפדפן שלי לא אוהבים אותי או משהו מעלימים הודעות שצצות להם אחר כך...מחשב=בלעכס :] אז...ממממ.... ההודעה לא הייתה נחוצה.... לא נורא. כולנו נוכל לחיות עם זה:)

L e s t a t

New member
כנראה שאת לא עושה מספיק

בין יוגה למאגיה אין הבדל - זה אותה הגברת בשינוי אדרת. כנראה שמה שאת עושה זה רק ההכנות ליוגה ולא את היוגה עצמה.

למעלה