שינויי חיים

מאחלת לך ימים נפלאים יותר...../images/Emo23.gif

שיר של שלום חנוך הבאתי לכבודך בזמן האחרון בזמן האחרון לא רואים אותך יותר אולי אתה לא עובר פה אולי אתה לא עוצר כאילו התרחקנו או סתם הקשר מקוטע אז מה עובר עליך, תגיד, איפה אתה? לא חסר לך ככה, להגיד שלום לקבל קצת חיזוקים לעבור את היום אנחנו עוד יושבים פה על אותה המדרכה אותם האנשים עם אותם השמחה ימים כאלה עברנו כבר על גרועים מאלו התגברנו בעבר מתי נפרדנו לך תדע אבל שרדנו זאת עובדה אז מה אתה אומר איך צומחת העיר היום יש יותר רעש ויש פחות אויר פתאום יש פחד יש אלימות ברחובות וכל זה ביחד זה לא מבטיח טובות אז כל זמן שיש עוד כזאת פינה עם חברים כמו פעם כמו שבשכונה פה יש לך אוזן פה יש לך מילה אנחנו אוהבים אותך, אין שאלה ימים כאלה עברנו כבר על גרועים מאלו התגברנו בעבר מתי נפרדנו לך תדע אבל שרדנו זאת עובדה בזמן האחרון לא רואים אותך יותר אולי אתה לא עובר פה אולי אתה לא עוצר ===================================

גם אני, ואין לי אף שיר שלו

כל כך הייתי רוצה לשמוע אותו שוב לפעמים, ואפילו רדיו קטן אחד אין בבית הזה, אוף.

בוקר אור מפוזרת../images/Emo125.gif

מה הכוונה אין רדיו..כיום ניתן לשמוע רדיו גם מהטלויזיה...דברי איתי בבקשה במסר

בוקר טוב../images/Emo105.gif

מה זה אין לך אף"שלום חנוך" עוד ביום נצרבים לך שניים והם יהיו מחר בדרך אלייך עם שירים יפים שלו כמו "האשה שאיתי" ובעירי היו שתי עלמות.... ליאור

tvrui10

New member
אני כבר כתבתי את זה..

שההרגשה שלנו לא מושפעת רק מארועים חיצוניים (אובייקטיבים), הרי שיש ואנחנו עוברים בקלות יחסית קשיים שיכלו למוטט כל אחד,ויש ודבר פעוט מביא אותנו לשבר ולמחשבות מעיקות על עצמנו. ולפעמים אני חושב שמחשבות אלו אופייניות לאדם חושב.. לאדם רגיש. כנראה כתוצאה מכימיקלים שונים במוח. זו תקופה שעוברים..וממשיכים הלאה.. עד הפעם הבאה שזה תוקף אותנו.. ולא לדאוג,אין ספק שזה יגיע.

לכל האוהבים ../images/Emo23.gif

שיר נפלא של אהוד מנור.. מזדהה איתו אם אני אוהבת אז אני חייבת לחגוג גם ששמש תזרח אם אני אוהבת אז אני נושבת לאן שהרוח תיקח אהבה עושה לי טוב אותי היא מרקידה מצמיחה לי שתי כנפיים אהבה עושה לי חם אותי היא מרעידה מעיפה אותי אל השמיים אהבה שמפתיעה כל פעם מחדש משתנה אך לא נגמרת אהבה שמרגיעה כמו חלב בדבש ועליי מפני עצמי שומרת לעולם ועד בלי די כן אבל בתנאי שתהיה זאת אהבת חיי אם אני אוהבת אז אני חייבת... אהבה אחת יפה חידת כל החידות שתאיר בתוך החושך אהבה שעד סופה היא כמו באגדות שחיים באושר ובעושר לעולם ועד בלי די כן אבל בתנאי שתהיה זאת אהבת חיי אם אני אוהבת אז אני חייבת... ==============================

למעלה