שינויי חיים

שינויי חיים../images/Emo172.gif

בחיים עוברים שינויים וחוויות..בבת אחת תק' יפה יכולה להשתנות בגלל דבר פעוט ונוצר שינוי שלא הזמנת בכלל...ולהיפך, אני יודעת.מבקשת כוחות להתמודד.לעבור השינוי ולהסתגל למצב החדש בלי יותר מידי כאב.הכיצד?

טאKילה

New member
התשובה בכרטיס החדש שלך

ציטוט מהכרטיס "צריך רק לחייך מותר לכעוס אך בזהירות לא להרוס"

../images/Emo201.gifתודה

זו אני...ממשיכה תמיד קדימה שמחת חיים זה רכושי הרשמי ללא מס הכנסה וללא הפסדים, רק רווח...מעבירה מסר זה לכל אלה שכרגע כואב להם

שמים1

New member
למצוא את הכח בתוכך ../images/Emo141.gif

לא תמיד החיים מזמנים לנו את הפרחים והחיוכים. אבל תמיד יש לנו את עצמינו , לכן גייסי מתוכך את עוצמות הנפש ותאמיני שגם כאשר קשה יש לך תמיד אותך.
לימים טובים

מתרגשת ונרגשת../images/Emo140.gif

תודה על התשובה
שמים1 ובהזדמנות זומרשה לעצמי להחמיא לך על כתיבתך המרגשת והנעימה.מקווה תמיד למצוא בי את כוחות הנפש אך...תמיד יש מקום לעזרה מידידיי

האישה הנוכחית.. תקראי את..

הספר "מי הזיז את הגבינה שלי"- של ספנסר ג'ונסון. ספר מומלץ. שמלמד לזרום עם השינוי. ולדעת לקבל את הדברים שהשתנו בחיינו.. מאחלת לך את כל הטוב שבעולם. בל }{

יש לי את הספר../images/Emo13.gif

וכמובן קראתי ואף המלצתי לביתי שאוהבת את הקריאה כמוני. תודה לך בלונדה יקרה....

נוכחיתוש יקירתי..../images/Emo24.gif

יש לי את הספר הזה מעל 10 שנים. נחמד לקרוא אותו מידיי פעם שנוצר איזה שינוי בחיינו. זה יכול להיות שינוי בעבודה. בחיי המשפחה. בחברות..כל מיני. יש עצות כיצד ניתן להתמודד עם השינויים. טוב שיש לך את הספר.. שוב מאחלת לך רק אושר. חיוך. ושמחה בלב יקירתי }{

מקבלת המלצתך

לקרוא שוב...אקרא ואחזור עם תגובה חדשה ןלים אלך בשעות בין ערביים לנשום את צבעי השמים להביט אל המים

אני כבר כתבתי זאת פעם אז סליחה

לפעמים צריך לצלול אל תוך המערבולת עד הסוף, בלי להלחם, להיות עצובה עד הסוף. ואז, שוב, לא פעם ראשונה שאני כותבת את זה, מגיעים לסוף המערבולת, ויוצאים בקלות החוצה אל השמש. זה קרה לי גם בהשאלה וגם באמת, ובשני המקרים זה היה נכון. בהצלחה לך אשה, הצלחה רבה.

כל כך אמיתי ונכון

מסכימה איתך...רצוי לבכות מותר להיעצב לא להדחיק להסתיר או להכחיש את הכאב ומה שעובר עלייך עדיף שקיפות ושיתוף החברים הטובים..ומקווה שכעת גם את החברים הוירטואליים כדרכי מוצאת תמיד את שמחת החיים שלי ובנימה אופטימית ותקווה לשבת נפלאה צחוק ואהבה הולכת להכין לעצמי שתייה ואןלי גם פרוסה
בעצם מעדיפה גלידה

jud1001

New member
"נוכחית"..קבלי ../images/Emo24.gif וגם../images/Emo39.gif ../images/Emo41.gif

jud1001

New member
חתכתי לי פרוסת..../images/Emo41.gif

חופש... ואני מבשרת לכם שאני הערב טסה לעיר החופש העולמית אילת... לא אל תפרדו.. פרידות שוברות את ליבי.. מקוה לספוג קרני שמש נפלאות לא..לא יותר מידי.. רק עד מצב של חצי אפוי.. ותאמינו לי או לא.. אתגעגע..

אלמרה

New member
לוקחת שלושה ביקיני ותו לא?

ולא הזמנת אותי? תבלי יפה ונשיקות לבת שלך...

למעלה