שינויים

Yellow Fever

New member
שינויים

שינויים תמיד היו גדולים עליי. עוד יומיים אני עוברת דירה לעיר אחרת. בעיקרון שתי הערים לא רחוקות כל כך ואני עדיין ימשיך לעבוד במקום עבודתי אבל בכל זאת - המחשבה שאני רחוקה מכל מה שהתרגלתי אליו עד עכשיו באמת מעיקה עליי. אני אומרת לעצמי שזה רק מרחק נסיעה רחוק יותר אבל זה לא עוזר. כל היום הייתי עסוקה בלארוז וכל פעם עוד דימעה זלגה. ממש עצוב לי מזה.. אני מרגישה שאני יהיה שם בודדה. פה אני יכולה ללכת ברגל או לקחת אוטובוס ו 10 דק' אני אצל אחת מחברות שלי או משפחה שלי עכשיו זה לא יהיה. אני מתה כבר לסיים על המעבר .. כל היומיים האלה זה כאב ראש אחד גדול!!! זהו. שבוע טוב

מוכר לי מאוד משנה שעברה-

גם יציאה ראשונה מהבית, גם התרחקות מהמשפחה והחברות למרות שהמרחק לא היסטרי אבל כן משפיע וגם מגורים משותפים עם בן זוגי. הייתי נתונה בלחץ מאוד חזק אבל אחרי שהכל מסודר ומאורגן זאת הרגשת רווחה שאין עליה. שיהיה בהצלחה!!!

b0redavid

New member
לפעמים המעבר קשה יותר מהשינוי...

אני מניח שיש סיבה טובה למעבר שלך, שחשבת על הפלוסים והמינוסים בעניין והגעת למסקנה שלך. אני אשמח אם תעדכני את הפורום אחרי המעבר עצמו, אל תשכחי שתמיד יש פלוסים ולא רק מינוסים ותקופת התסגלות. החיים מלאים בשינויים; ההתמודדות איתם הופכת אותנו לאנשים חזקים יותר. בהצלחה!

Yellow Fever

New member
../images/Emo13.gif

ההובלה הייתה קטסטרופלית. אני לא יודעת איפה אבא שלי מצא אותם אבל הם לא היו מקצועיים בכלל. ב 8 וחצי הם באו ורק ב 1 בלילה הם הרכיבו את הארון האחרון. הם לא היו נעימים, לא סמכנו עליהם .. כל הבלאגן הזה ממש לא עזר לי. אותו יום היה יום לא נעים בכלל !! מידי פעם ממש התעפקתי לא לבכות. אחרי כמעט 3 ימים הבית כבר קיבל צורה של בית. יש כמה בגדים שדורשים מיון אבל זה כבר יחכה לשבת. חזרתי היום מאוחר הבייתה. הנסיעה בין הערים הייתה יחסית מהירה אבל בטח רק בגלל שזאת שעה מאוחרת, לפחות זה ...... תודה על התגובות. ימים יגידו כמה זמן אני ישרוד כאן !! או שמא אני ינטוש בחזרה לירושלים. שוב תודה.

allthings

New member
כל שינוי- לטובה

זו לא ססמא מופלצת זאת עובדה! את עוד תראי איך הכל מסתובב כך בדרכים שאף אחד לא יכול לנחש.. ומגיע לסוף
שהוא אכן טוב ומאושר

למעלה