שינויים בעלילה

Woogyman

New member
שינויים בעלילה

בעקבות שני הטופיקים האחרונים שפורסמו כאן בנושא הסצינות, החלטתי לקחת את זה יותר רחוק ולפתוח דיון על עלילות שהייתם משנים בצורה ממשית. לדוגמא, פייפר בוחרת בדן ולא בליאו, או אנדי נשאר בחיים. דברים שהיו משפיעים בצורה עצומה על הסדרה. - אני הייתי הופך את דן וג´ני לזוג שדים שהיו מתגלים בסוף העונה. זה היה הופך את הדמות של דן ליותר מסתם גבר שבא לסבך לפייפר את החיים וגם מצדיק את הבחירה שלה בליאו. - את ליאו הייתי הופך לדמות קבועה כבר מתחילת העונה השניה. - הייתי משאיר את אנדי בחיים, למרות שאז אני לא בטוח שהיו נותנים לו לגלות את הסוד של האחיות בשלב כל כך מוקדם. ועכשיו לעלילות ספויילריות
- - - - - - -- - - - - אוקיי - קודם כל אני אציין שלא הייתי משנה כלום במהלך האירועים של עלילת קול והמקור. זה היה פשוט גאוני. אולי היו סצינות בודדות שהייתי משנה, אבל העלילה עצמה מושלמת ככה. לא הייתי מחזיר את קול אחרי פרק 20. זה לא בגלל שאני לא אוהב את הדמות והחשקן (כי אני כן, מאוד אפילו) אבל זה היה פשוט מושלם ומרגש אם פרק 20 היה פרק סיום היחסים של פיבי וקול. הדמות שלו כבר מיצתה את עצמה לגמרי והוא היה צריך לעזוב בכבוד ולא לחכות עד שהוא ממש ימאס. מצד שני, השחקן והדמות מוסיפים המון לסדרה, כך שיכול להיות (הכל כמובן תלוי בכתיבה של התסריטאים) שהדמות עדיין לא מיצתה את עצמה. הייתי נותן לפיבי כוח אחר, לא את כוח האש שהיא קיבלה, מהסיבה הפשוטה שזה אותו הכוח שהיה לה בגילגול הקודם וזה נורא מבלבל. חוץ מזה שאני בטוח שלתינוק של המקור צריכים להיות כמה וכמה כוחות יחודיים. חבל שלא ראינו אותם (הכוח של הלייזר ההוא בפרק 21 היה דיי יחודי מצד שני, לא? כי הוא הרג שד שאף אחד אחר לא הצליח להרוג). הייתי מגדיל את התפקיד של דריל. הוא דמות שיכולה להתפתח יפה. אם פרו עדיין הייתה בחיים, הייתי "מגריש" (אני יודע שאין מילה כזאת) אותו מאישתו ועושה להם רומן. היו חלקים שהם פשוט היו מושלמים ביחד. כנ"ל לגבי פיבי וקול. הוא ופיבי מיצו את עצמם, אז אם פרו הייתה בחיים היה פשוט מושלם אם היה לו רומן איתה. גם רומן קצרצר מבוסס על סקס בלבד (כשבני הזוג מכירים בעובדה הזאת, לא כמו במקרה של פיבי וקול) עם פייג´ יכול להיות חביב ונחמד (פיבי נכנסת ותופסת אותם במיטה. כמובן שפיבי כבר התגברה על קול באותו השלב, אבל היא עדיין מקנאה). ההצעה על רומן של קול/פרו או קול/פייג´ כמובן מופנית לעונה החמישית, אחרי שפיבי וקול כבר נפרדו ולא בתקופה שהם ביחד. חזרה של פרו, אם זה יקרה, אז בתור שדה. בשום אופן לא כרוח שנותנת עצות כל הזמן או אור לבן. פרו בתור המקור זה נחמד (בסוף כמובן יגלו שזאת לא פרו האמיתית אלא רק הגוף האנושי שלה או משהו...). יש לכם עוד הצעות?

Phoebe again

New member
אני הצעתי כבר דמות לסדרה ואני

אציע אותה שוב. פיבי בילדותה. ואם וכשפיבי
תנטוש את קול, פיבי הצעירה והתמימה תגיד לה שאסור לה לוותר על אהבת חייה ותתנכל לה על זה שהרסה את העתידה שלה, וגם תהיה אסירת תודה לקול כי הרי הוא העביר אותה מימד והציל את חייה ותנסה לעודד אותו.

Ophel McNeil

New member
../images/Emo12.gif

מאוד הסכמתי אם חלק מהדברים שכתבת, והחלק השני גרם לי לרצות לארוז אותך בתור חבילה ולשלוח לסינגפור. אני מסכימה שלדריל, דמות מצחיקה בטירוף, היה צריך להגדיל את התפקיד (בעונה הרביעית הוא בקושי מופיע...
), ושאת אנדי היו צריכים להשאיר בחיים. דווקא אם היו מגלים שדן שד זה כבר היה נדוש מדי (אם כי היה משלים את הרזורמה של פייפר - מכשף, רוח, אור לבן ושד).
באמת קול היה צריך לסיים את חייו ב4X20. אבל הוא ממש לא היה צריך לנהל רומן אם אחת מהאחיות. ממש לא. למה, לא מספיק שהוא הרס את פיבי? אתם רוצים עוד?
הייתי רוצה שהסיר לא תמות, ושלהיפך - התפקיד שלה יגדל. מדובר באחת הדמויות האהובות עליי ביותר שהופיעו במכושפות. הייתי גם מחזירה את מלינדה וורן ליותר הופעות אורח, והייתי עושה שהילד של ליאו ופייפר יהיה מלינדה! (*מתחילה למלמל דברים בלתי ברורים על תסריטאים אם נטיות התאבדות*).

Woogyman

New member
העובדה שקול הרס את פיבי

לא אומרת שהוא יהרוס כל אחות ויגרום לה לשברון לב שיהפוך אותה לממורמרת ומעצבנת. במיוחד לא אם זה יהיה רומן קצר שמבוסס על סקס בלבד ונובע מהתסכול של קול על הפרידה מפיבי (בהנחה שהדבר הזה איי פעם יקרה...) והתסכול של פייג´ / פרו על משהו... בקשר לדן, עליתי על עלילה חדשה יותר יפה - הוא אכן יהיה בן אדם רגיל, אבל בפרק 20 של העונה יקרה לו משהו שיתן לו כוחות, רצוי אפילו את אלה של האחיות ולאט לאט הוא יהפוך לשד (כמו הדוקטור הזה) ובפרק 22 יהיה הקרב הגדול נגדו ובסוף הוא יושמד. בעצם זה מזכיר יותר מדי עונה אחרת. שכחו מזה. וכן, גם אני הייתי מביא את מלינדה להופעות אורח. פגישה של מלינדה ופייג´ הייתה מעניינת. דווקא חשבתי שיביאו אותה הרבה, כמו פאני ופאטי (מעניין אם הן פגשו אותה פעם...). בטח שאנן רבה איתה גם.

Ophel McNeil

New member
אבל למה לדחוף את קול

לסדרה בכוח, למה?! קודם כל, זה יהרוס את האמון בין האחיות ("הוא האקס שלי, למה את שוכבת איתו?!"), דבר שני, פייג´ לא סובלת את קול, והכי חשוב - אם המזל שלי קול ופיבי לעולם לא ייפרדו. (כלומר. ייפרדו. ואז יחזרו זה לזה. צפוי. צפוי). אבל בקשר למלינדה - מסכימה. מכשפה כמו שמכשפה צריכה להיות, יותר שולתת אפילו מפייפר! (או שלא. ראינו אותה רק פרק אחד, בסך הכל).

As I Am

New member
*.* ../images/Emo103.gif

מכיוון שלא ראיתי את העונה... אני תוהה האם ההודעה מכילה ספוילר..
??

As I Am

New member
אר.. ´קיי. ../images/Emo103.gif

אני באמת חייבת לראות את העונה הארורה.. *.* למרות שאני ממש מפחדת עכשיו, אחרי השורות הראשונות בהודעה של אופל...

Woogyman

New member
אם כבר הזכרנו את העונה

זה נכון שהיא תשודר בסטאר וורלד בחודש הבא? כי אם כן, זה לפני ערוץ 3. חייבים לפרסם את זה.

HuGo Hell

New member
אז ככה!..

זה כן משודר בסטאר וורלד בחודש הבא {אוגוסט} ב28.8.02 בשעה 22:30 (לפי השעון היה רשום באתר שלהם) star world {תלחץ על Middle East ואז תלחץ על star world,(עם הסמל) ואז יש גלגל עם תאריכים לך ל28.8.2002 ותסתכל שם יש מכושפות} ואני חושב שזה אולי אותו שעה אצלינו?! אין לי מושג!!! ד"א יש גם בשעה 16:00 וד"א כולם כבר יודעים כי היה שירשור (או עדיין יש) ענקי בפורום על זה ^^ וזה עונה רביעית כמו שאמרתי לך!

HuGo Hell

New member
ד"א מי שעדיין לא קלט..

סטאר וורלד משדרים עונה אחרי עונה זה אומר שתהיה את עונה חמישית גם שם לפני שזה יהיה בארץ ^^

Woogyman

New member
הם משדרים תמיד עונה אחת אחרי אמריקה

ברגע שהחמישית תגמר שם, היא תשודר גם בסטאר עם רווח של כמה חודשים סביר להניח.

P3H2O

New member
דווקא לא ערוץ שלוש הוא הערוץ היחיד

עם תרגום ולא כולם טובים באנגלית כאן בארץ ואני יודע שאני יראה את העונה וגם שידורים חוזרים שלה כי היא כל כך יפה!!!

נכון, אבל רוב האנשים ייראו את זה...

קודם בסטאר וורלד. זה שסטאר משדרים את זה קודם זה ישר דופק את ערוץ 3. גם אני אראה גם בערוץ 3 וגם בסטאר וורלד! ברור! אבל לא כולם משועממים כמונו...

P3H2O

New member
קודם כל לא כולם רואים בסטאר וורלד

דבר שני לא בטוח שהם ישדרו עונה 4 כי הם לא שידרו את העונות שלפניה וזה לא נורמאלי ככה דבר שלישי סטאר וורלד זה עם פירסומות מעצבנות כל חמש דקות מה שמוריד את איכות הצפייה ודבר רביעי תמיד יש את הספק שאתה רואה משהו שלא בשפה שלך שאולי לא הבנת טוב אולי החמצת קטעים ודבר אחרון זה שלא כולם יודעים בכלל שזה ישודר שם כי עובדה שאני לא הייתי יודע אם לא היו אומרים כאן ועוד הרבה אנשים לא היו יודעים

Benjamin Turner

New member
סוף סוף ממתק למנויי הכבלים!!!

אבל איך אתה יודע שזו העונה הרביעית? הרי לא סביר שהם יתחילו לשדר מהעונה האחרונה...

As I Am

New member
"חייבים לפרסם את זה".. ../images/Emo103.gif

אמר האדם עם אתר המכושפות הישראלי הכי מפורסם ברשת..!

ChArMeD HaRrY

New member
רגע רגע...

מאיפה אתם יודעים שערוצי הכבלים באמת יתנו לנו לראות את זה? הם יכולים לחסום את הערוץ בשעות שהתוכנית משודרת, כדי שיהיה יותר רייטינג כשהיא תשודר בערוץ 3. הרי כמו שראינו במונדיאל, כל חברות הכבלים חסמו את הערוצים הזרים ששידרו את המשחקים בזמן שידורי המשחק, כדי שהאפשרות היחידה לראות את המונדיאל תהיה רק בערוץ ספורט 5+. אז תקחו את זה בחשבון, ושלא יהיו לנו יותר מדי ציפיות מהכבלים.

למעלה