שינויים בעלילה
בעקבות שני הטופיקים האחרונים שפורסמו כאן בנושא הסצינות, החלטתי לקחת את זה יותר רחוק ולפתוח דיון על עלילות שהייתם משנים בצורה ממשית. לדוגמא, פייפר בוחרת בדן ולא בליאו, או אנדי נשאר בחיים. דברים שהיו משפיעים בצורה עצומה על הסדרה. - אני הייתי הופך את דן וג´ני לזוג שדים שהיו מתגלים בסוף העונה. זה היה הופך את הדמות של דן ליותר מסתם גבר שבא לסבך לפייפר את החיים וגם מצדיק את הבחירה שלה בליאו. - את ליאו הייתי הופך לדמות קבועה כבר מתחילת העונה השניה. - הייתי משאיר את אנדי בחיים, למרות שאז אני לא בטוח שהיו נותנים לו לגלות את הסוד של האחיות בשלב כל כך מוקדם. ועכשיו לעלילות ספויילריות
- - - - - - -- - - - - אוקיי - קודם כל אני אציין שלא הייתי משנה כלום במהלך האירועים של עלילת קול והמקור. זה היה פשוט גאוני. אולי היו סצינות בודדות שהייתי משנה, אבל העלילה עצמה מושלמת ככה. לא הייתי מחזיר את קול אחרי פרק 20. זה לא בגלל שאני לא אוהב את הדמות והחשקן (כי אני כן, מאוד אפילו) אבל זה היה פשוט מושלם ומרגש אם פרק 20 היה פרק סיום היחסים של פיבי וקול. הדמות שלו כבר מיצתה את עצמה לגמרי והוא היה צריך לעזוב בכבוד ולא לחכות עד שהוא ממש ימאס. מצד שני, השחקן והדמות מוסיפים המון לסדרה, כך שיכול להיות (הכל כמובן תלוי בכתיבה של התסריטאים) שהדמות עדיין לא מיצתה את עצמה. הייתי נותן לפיבי כוח אחר, לא את כוח האש שהיא קיבלה, מהסיבה הפשוטה שזה אותו הכוח שהיה לה בגילגול הקודם וזה נורא מבלבל. חוץ מזה שאני בטוח שלתינוק של המקור צריכים להיות כמה וכמה כוחות יחודיים. חבל שלא ראינו אותם (הכוח של הלייזר ההוא בפרק 21 היה דיי יחודי מצד שני, לא? כי הוא הרג שד שאף אחד אחר לא הצליח להרוג). הייתי מגדיל את התפקיד של דריל. הוא דמות שיכולה להתפתח יפה. אם פרו עדיין הייתה בחיים, הייתי "מגריש" (אני יודע שאין מילה כזאת) אותו מאישתו ועושה להם רומן. היו חלקים שהם פשוט היו מושלמים ביחד. כנ"ל לגבי פיבי וקול. הוא ופיבי מיצו את עצמם, אז אם פרו הייתה בחיים היה פשוט מושלם אם היה לו רומן איתה. גם רומן קצרצר מבוסס על סקס בלבד (כשבני הזוג מכירים בעובדה הזאת, לא כמו במקרה של פיבי וקול) עם פייג´ יכול להיות חביב ונחמד (פיבי נכנסת ותופסת אותם במיטה. כמובן שפיבי כבר התגברה על קול באותו השלב, אבל היא עדיין מקנאה). ההצעה על רומן של קול/פרו או קול/פייג´ כמובן מופנית לעונה החמישית, אחרי שפיבי וקול כבר נפרדו ולא בתקופה שהם ביחד. חזרה של פרו, אם זה יקרה, אז בתור שדה. בשום אופן לא כרוח שנותנת עצות כל הזמן או אור לבן. פרו בתור המקור זה נחמד (בסוף כמובן יגלו שזאת לא פרו האמיתית אלא רק הגוף האנושי שלה או משהו...). יש לכם עוד הצעות?
בעקבות שני הטופיקים האחרונים שפורסמו כאן בנושא הסצינות, החלטתי לקחת את זה יותר רחוק ולפתוח דיון על עלילות שהייתם משנים בצורה ממשית. לדוגמא, פייפר בוחרת בדן ולא בליאו, או אנדי נשאר בחיים. דברים שהיו משפיעים בצורה עצומה על הסדרה. - אני הייתי הופך את דן וג´ני לזוג שדים שהיו מתגלים בסוף העונה. זה היה הופך את הדמות של דן ליותר מסתם גבר שבא לסבך לפייפר את החיים וגם מצדיק את הבחירה שלה בליאו. - את ליאו הייתי הופך לדמות קבועה כבר מתחילת העונה השניה. - הייתי משאיר את אנדי בחיים, למרות שאז אני לא בטוח שהיו נותנים לו לגלות את הסוד של האחיות בשלב כל כך מוקדם. ועכשיו לעלילות ספויילריות