שינויים במהירות זרימת החליטה
אני רוצה לפתוח נושא ישן אבל תמיד חשוב. לאחרונה אני משתמש באותו קפה של מאורו (קניה של חצי קילו ארוז כל שבועיים). לאחר פתיחת האריזה אני שומר את הקפה עם האריזה בכלי מתכתי אטום. אני לא משנה את כוון המטחנה כלל (IMAT). שמתי לב שאחרי זמן מה (מספר ימים עם שבוע) מהירות הזרימה של החליטה עולה בצורה משמעותית. כניראה שהגורם המשפיע ביותר הוא הזמן והשפעתו על הטריות והלחות של הפולים אך יתכן שגם שנויי מזג האויר (?) החום המתגבר הימים מסויימים משפיע. אשמח לשמוע ניתוח טכני. האם ירידה בטריות פולי הקפה מעלה את הלחות בו או גורמת להתיבשותו?
אני רוצה לפתוח נושא ישן אבל תמיד חשוב. לאחרונה אני משתמש באותו קפה של מאורו (קניה של חצי קילו ארוז כל שבועיים). לאחר פתיחת האריזה אני שומר את הקפה עם האריזה בכלי מתכתי אטום. אני לא משנה את כוון המטחנה כלל (IMAT). שמתי לב שאחרי זמן מה (מספר ימים עם שבוע) מהירות הזרימה של החליטה עולה בצורה משמעותית. כניראה שהגורם המשפיע ביותר הוא הזמן והשפעתו על הטריות והלחות של הפולים אך יתכן שגם שנויי מזג האויר (?) החום המתגבר הימים מסויימים משפיע. אשמח לשמוע ניתוח טכני. האם ירידה בטריות פולי הקפה מעלה את הלחות בו או גורמת להתיבשותו?