שינאה

שינאה

אתם מדברים פה על טרנספר ושינאת ערבי באשר הוא ערבי, טרנספר לפי דעתי הוא לא פתרון, כי אתםפ לא תוכלו לעשות כאן תיאור אתני הרי זה מה שהיטלר רצה לעשות ומילוסוביץ רצה לעשות וכולנו ראינו לאיזה מצב הוביל כל אחד מהם. נכון אתם לא מאמינים בשלום אבל אולי זה בגלל שאתם מלאים בשינאה וכך יש גם אנשים כמולכם מלאים בשינאה בצד השני, אז אולי עם תנסו פחות לשנוא הכל יראה לכם אחרת. הרי אנו זכינו במדינה לאחר מאבקים רבים אתם לא חושבים שגם להם מגיע משהו אני יהודיה וישראלית גאה שאוהבת את מדינת ישראל ולכן אני רוצה כל כך בשלום. הרי בסופו של דבר הערבים הם גם בני אברהם אבינו דבר שעושה אותנו אחים

המוסד

New member
ואת אינך בעד טרנספר?

של יהודים...אני בטוח שאתה יהודיה וישראלית ואוהבת את ישראל אבל את מתנהגת כמו אחת שקרעה ת´תחת בשביל רעיון תמהוני כשערסים מסביב צוחקים עלייך ומתנכלים לך ואך שהקמת את חברת ההי טק מכלום את עכשיו מפזרת שטרות כסף ומחלקת מניות לאותם ערסים שעשו הכל בשביל לחבל במאמצים שלך ...לא היית עושה זאת במציאות נכון? לא היית מגלה כל רצון לפשרה נכון? במיוחד שאותם ערסים עדיין מצהירים שהם רוצים להשתלט על חברת ההי טק שלך ובכלל היא שייכת להם ושהם מתפייסים איתך בשביל להשתלט על החברה שלך... היית מסכימה לזה? לא! אז למה את מסכימה למה שקורה היום? אלו התנכלו לנו ועדיין עושים זאת ללא סיבה ואנחנו רוצים לעשות "שולם" איתם והם עדיין מצהירים על הרצון להשתלט עלינו נכון או לא? ובכלל הם אומרים זה שייך לנו (ישראל) והם אומרים שהסכמי השלום הם סוס טרויאני(פייסל חוסייני) ואת...מסכימה לזה... ואני שואל למה,למה את מסכימה לזה...יש סיכוי שאקבל תשובה כנה ממך? שלך..."המוסד"

נובו

New member
מה, מה זה זה?

כל פעם אותו סיפור איתכם. מדביקים לאנשים פה שנאת אדם ומיליטנטיות אינסופית. אפשר לקבל קצת פה הבנה?! איננו שונאים ערבים באשר הם. פשוט אנחנו מאמינים שארץ ישראל שייכת לנו, ולא להם, וכן אנחנו מונחים בידי דחפים שזוהו כבר בידי פסיכולוגים קדמונים, שקבעו בביטחון: אדם שמזהה כוונת פגיעה בו מצד אדם אחר, או קבוצה, יגלה אי-חיבה הגיונית לחלוטין כלפי מקור האיום. אז די כבר איתכם. אני לא מאשים את השמאלנים שהם שונאים את אחיהם, שהם גיס חמישי, ושהם לפלפים חסרי תקנה. אז קצת הדדיות שתהיה פה למען ה´... פווו... הוצאתי את זה... נובו

את טועה - שמיים כחולים

יש לך טעות בסיסית וחבל שכך. א.איננו שונאים ערבים! ב.את משווה טרנספר לרצח עם או להשמדה ,חס וחלילה לא זאת מבטא הטרנספר, הטרנספר הינו העברת אוכלוסיה ממקום למקום אחר ואילו מה שהגרמנים עשו היה טרנספורט שהוא הובלה. ג.אין כאן מצב אתני והטרנספר יהיה מרצון.(קראי באתר מולדת את מצע מולדת) ד.אנחנו טוענים כבר שנים והזמן מוכיח את טענתינו ששני העמים אינם יכולים לחיות יחד ויש להפריד בצורה מוחלטת. ה.הערבים שחיים ביש"ע הם פליטים מ-21 מדינות ערביות אשר התמקמו בארץ ישראל בתקופה המנדטורית וממשלת ירשן דחקה אותם ליש"ע. ו.הטרנספר אומר שיחזרו לארצם ובמיוחד ערפאת שהוא פליט מתוניס ז.מאחר ואת יהודיה שאוהבת את מדינת ישראל צריכה את להבין שלאחר ניסיונות רבים כל כך ורצח יהודים רבים על ידי הפלשתינים לא יביאו את השלום, כי בני אברהם אחינו הם השונאים אותנו וראי את האמנה הפלשתינית האומרת השמדת העם היהודי. ח. התעוררי שמיים כחולים ותביני את משמעות החיים כי אחרת נימצא את עצמנו שוחים בים כפי שערפאת אמר וחזר על כך הרבה פעמים. ט. אנחנו עם שנרדף שנים על גבי שנים ובשיניים החזקנו מעמד והינה שסוף כל סוף יש לנו ארץ , ארץ השייכת לנו על פי תורתינו . אסור לנו! אסור לוותר על שעל מאדמת ארץ ישראל. י. חירטי את הסיסמא הזו "ארץ ישראל לעם ישראל לפי תורת ישראל" כי אין לנו ארץ אחרת!

NOK6476

New member
ובנוסף לכל...!!! ולידיעתך..

1. אם כבר א-ת הזכרת את התנ"ך, אז עד כמה שידוע לי ויש לי חדשות בשבילך זה כבר דורות ככה, ואם עשית בגרות בתנ"ך ועברת אז אין ספק שאו; מצבו של משרד החינוך עד כדי כך הדרדר שהיום הוא מעביר כל אחד או ששיחדת מישהו משרד החינוך שיעביר אותך את הבגרות. כי כל ילד מהרגע שהוא מספיק גדול כדי להבין, יודע שכבר אז, אברהם (שנכון אגב, ועל זה מגיע לך בהחלט צל"ש כי בכל אופן יש עדיין אצלך איזשהו זיק קטן שעובד - וכדאי לך לתאמץ לשמור עליו כי נראה שגם הוא מתחיל לדעוך אצלך בקצב רצחני ומסחרר,שהם בני אברהם) ט-ר-י-נ-ס-פ-ר והפריד אותם מאיתנו בפירוש כך, וזאת על-פי מצוות ה´ שישעה לבקשת שרה ובסופו של דבר הוא שלח אותם למדבר!!! 2. לגבי בני אברהם שהזכרת - מעניין שרק אנחנו זוכרים זאת ואילו הם מעדיפים והעדיפו לכל אורך ההסטוריה להדחיק זאת. אז אולי את, אינשטיין תסבירי לי בבקשה ממך את הקטע הזה מאחר ואת מומחית כל כך גדולה לעינינהם!!!

ERORR טעות

הם היו בני אחים ויש הבדל גדול תסתכלו על משפחות שיש בהם בני אחים ותיראו את השינאה הזמנית כביכול וזה ביו היהודים

What What What???

אף אחד לא מדבר על שינאת ערבי בגלל שהוא ערבי (טוב, יש כמה כאלה). למה אנחנו לא מאמינים בשלום? אנחנו ועוד איך מאמינים בשלום, םשוט אנחנו יודעים שהשלום היחיד שנקבל זה טרנספר, כי עם טרוריסטים לא עושים שלום. אנחנו לא מלאים בשנאה, אנחנו פשוט יודעים שטרוריסטים לא רוצים שלום, המאבקים שלנו התחילו חוקיים, ואז מתי שהבריטים הפרו את ההסכמים השתמשנו במחתרות (ששמיר הנחמד הנהיג
), קיבלנו גם הסכם מהאו"ם (לא שזה אומר הרבה...) ולא הינו אלימים כלפי אזרחים.

לביא1

New member
אני לא אצטדק פה כמו כולם.כן אני...

שונא ערבים אני לא סובל אותם ואנילא רוצה אותם מוי אני רוצה אותם בים או במדינות ערב שיכבשו אמן ואמן על ידינו. יש לי כל סיבה שבעולם לשנוא אותם הם רוצחים הם מתפוצצים הם רוצים אותי מת הם שונאים את המדינה שלי ושונאים את העם שלי אז אני גם שונא אותם מה לעשות החזקשורד החלש מת אז בואו ניהיה החזקים ונשרוד בואו ניתן להם ליהיות החלשים!!!!!!!!!!!! וזה שהעולם אידיוט זה כבר סיפור אחר.

לביא1

New member
בקשר לשלום הוא נוגד את טבע האדם...

במיוחד שלום שכולל וויתורים על שטחים לכן שני הצדדים לא יכולים לקבל שלום שכזה אני לא מאמין בשלום אנימאמין בחוקי הטבע החזק שורד החלש מת ככה זה היה ככה זה יהיה

זכור לי שבעבר

היה מטורף שאמר שהומאים נכים ועוד רבבים אחרים נוגדים את חוקי הטבע וקרא להשמידם

לביא1

New member
אני לא קורא להשמידם...

אבל אני כן קורא להשבחה גנטית בדרך מדעית הומואים זה פגם גנטי וצריך לבודדם מהחברה האנושית. לטובתם וטובתנו אנו. לא אכפת לי מי אמר מה ולא אכפת לי מה אחרים אמרו אני אומר את קול ההיגיון וקול ההיגיון הוא אני.צר לי שזה כואב לך אבל זה נכון.

shlomikli

New member
לביא אתה לא חושב ש**קצת* הגזמת!?!?

"השבחה גנטית בדרך מדעית"!?!?!?- אתה רציני!?!?!? אתה קורא את מה שאתה כותב? לבודד את ההומואים מהחברה האנושית!?- תשמע גם אני לא מת על הרעיון של הומוסקסואלים אבל בן אדם יש גבול!!!!

shlomikli

New member
לביא אתה לא חושב ש**קצת* הגזמת!?!?

"השבחה גנטית בדרך מדעית"!?!?!?- אתה רציני!?!?!? אתה קורא את מה שאתה כותב? לבודד את ההומואים מהחברה האנושית!?- תשמע גם אני לא מת על הרעיון של הומוסקסואלים אבל בן אדם יש גבול!!!!

לביא1

New member
לתת להם ארץ מה רע?...

הם לא יסבלו אותנו אנחנו לא נסבול אותם בחיית זה לא כזה רע. השבחה גנטית בעזרת המדע כל מדען שפוי קורא לזה היום תאמין לי אנ ישפוי יותר ממך!

למעלה