שימי כנס.......

singlelove

אתה צודק. הבחור נראה שחצן וחושב שהשמש זורחת לו מהתחת. התמונה לא מוצלחת והאף אכן נראה כמו תפוח אדמה. אבל אם זאת הדרך שלו לצבור ביטחון עצמי, שיבושם לו.

בונ2ון 23

New member
../images/Emo3.gifסינגל וactusres

זה היה צפוי שיהיו אנשים שיגיבו בצורה מגעילה אנשים שלא יודעים לפרגן שימי לא שחצן וגם לא יהיהי שחצן זה שלא זכיתם להכיר אותו זה לא בעיה של אף אחד ותפסיקו לחפש תירוצים ולחפש מגרעות כי לא תמצאו
........... שימי חולה עליךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

בונבון 23

אולי שימי לא שחצן. אבל אני נכנסת מדי פעם לפורום הזה וכל פעם נדמה, שהוא חי בסרט שהוא חתיך. זה הרושם שנוצר אצלי בעקבות קריאת ההודעות שלו. זאת הפעם הראשונה, שאני בכלל מגיבה פה לאיזושהי הודעה, פשוט לא יכולתי להתאפק יותר.ובוהבון, מתוק, סימני פיסוק הם לא בגדר המלצה בלבד...

actusreus כנסי

ברור שפעם ראשונה שלך שאת כותבת בלשון נקבה כי אני יודע שאת זה אתה סינגל... לך חפש לעצמך באמת חיים ולכל השאר שיהיה שבת שלום אוהב אתכם

בטח...מה שתגידי

את כותבת שאת נכנסת לפורום מידי פעם ואחר כך מוסיפה שזאת פעם ראשונה שאת מגיבה פה להודעה נו ברור הרי פתחת את הכרטיס הזה היום או אתמול בסך הכל הרי הכרטיס שלך והניק הזה קיים רק מהחודש הזה אז מה באת לבלבל לנו בשכל? יאללה תתנדפייייייייייי

חחחחחח אורית כפרה עלייך

אל תתייחסי זה סינגל הוא ראה אף אחד לא תומך אז הוא ממציא לו חברים דמיוניים או בעצם חברה דמיונית מרוב שאין לו חברים

Your Pimp

New member
אורית מקורית

נכון, פתחתי את הכרטיס במיוחד כדי להגיב להודעה זאת. אבל אני לא singlelove. למרות שאני יודעת שיהיה קשה להאמין.

סינגל כנס טמבל

לא הסתכלת פעם במראה ועבר לך מחשבה במוח "אני חייב להתאבד"? עצה ממני תיישם את מה שעובר לך במוח המעוות שלך וכמו שנועה אמרה...באמת אולי תראה את עצמך? או שאתה מתבייש?? או שאתה מקנא בי על כך שאנשים מקדישים לי שירים.. אנשים מעצבים לי תמונות.. זה בגלל שהאנשים האלה אוהבים אותי כמו שאני אוהב אותם ולכן הם מביעים את אהבתם בכל מיני דברים אם אתה רוצה חברים אני יכול רק להמליץ לך ללכת לגן חיות תאמין לי אתה תמצא בקלות ואם אתה כבר מדבר על נועה... תתבגר כותב פה בעוד ניק "כאילו" הוא תומך בך... שים לב אף אחד פה לא מסמפט אותך לא אוהב אותך אז.... ואם עדיין לא הבנת... שמור את הדעות שלך לעצמך...

singlelove

New member
פחחחחחחחחחחחחחחחח

אנשים מעצבים לך תמונות ??? ברור כי הם מנסים להסתיר את האף ה"מקסים" שיש לך . פחחחחחחחחחחחחחחח חחחחח אנשים מקדישים לך שירים אויי זה מה שעושה לך את זה בחיים ???? אויי כנראה שיש לך חיים משועממים במיוחד פחחחחחחח

סינגל לא הצעתי לך התאבדות?

הטיפ היה חינם תאמין לי טוב לא מתייחס אליך יותר חבל על כל מילה שלי עליך

טיפוס לילי כנס

גם לשונאי לא הייתי מציעה להתאבד אם לא נאה לך לקרוא את מה שסינגל כותב...פשוט תתעלם זה הדבר הכי קל הוא פשוט מצליח להסב את כל תשומת הלב אליו וזה מה שהוא רוצה... קח עיצה חינם ותהנה מכל הפירגונים שאתה מקבל מכולם

סקרנית מאמי תודה...

פשוט הצליח להוציא אותי מכליי...בדרך כלל אני לא כזה
שיהיה שבת שלום

שימי תמיד יודע ותמיד ידע.....!!!!!

מה שאני חושבת עליו אוחחחחחחחחחח שימיאני מטורפת עלייך אח יקר שלי, וייאללהה אני מתגעגעת לנסיעות האלה שלנו מואהההההההההההההההההההה
רוזעעע

רוזע חיים שלי את ושמרי על עצמך שם

אחותי היקרה והמתוקה חולה עלייך ותיזהרי שם בצפון...

למעלה