שימי כנס.......

שימי כנס........./images/Emo9.gif

ידיד,אוהב,תומך,מבין. בשניה שהגעת ישר ידעת, מה עלי עובר ומה לי קורה. ובלי לומר הרבה נתת יד לעזרה. אהבת בלי תנאים, תמכת בלי זמנים, הבנת את כל המילים והסימנים, ועזרת לעולמים. ידיד הייתה ומלאך נהפכת. שומר מלמעלה,עוזר מלמטה. מלאך שאיתי בכל מקום וזמן. "מלאך שומר" כיניתי אותך. ואתה שתקת דקה תמימה ואמרת: "על מלאכית קטנה אני שומר". סיפרתי לך סודות וריכולים, התייעצתי במיליוני דברים. בכיתי מולך,צחקתי בזכותך. הייתה חזק לא עזבת,נטשת נשארת איתן לידי לצידי. בזכותך נשארתי חזקה. לא נפלתי,נשברתי לדקה. ובלילות של משבר ואובדן, הייתה פשוט הייתה אתה. ידיד הייתה ומלאך נהפכת. שומר מלמעלה,עוזר מלמטה. מלאך שאיתי בכל מקום וזמן. "מלאך שומר" כיניתי אותך. ואתה שתקת דקה תמימה ואמרת: "על מלאכית קטנה אני שומר". למלאך השומר שלי, שימי-"טיפוס לילי" באהבה אין סופית המלאכית הקטנה שלך-גל

אממממ.... גל מאמי..

תודה על כל המילים היפות החמות שאת חושבת עליי כך באמת מחמיא לי שאת חושבת אני מלאך שלך אני לא חושב שאני מלאך אני פשוט בנאדם שמוכן להקשיב לעזור לתמוך מתי שתרצי אבל מה שאני כן יכול לומר עכשיו זה תודה תודה ועוד אלף תודות שזה מה שאת חושבת עליי כמו שאמרתי לך גל מתי שתרצי אני שם אולי לא באותו רגע אהיה לצידך אבל מחשבות בעצות אני תמיד שם איתך גל שוב תודה וחולה עלייך... דרך אגב..זכרי את ההבטחה שנתת

ק ש ק ש ת

New member
שימי לא אמרו לך שאתה בחור נשמה?

את זה אתה כבר יודע לא צריכים להגיד לך את זה נשמה טהורה באלוהיםם אבל אבל מה איתי אין צומי בשבילי כמה זמן לא דיברנו למרות שאתה במסן:)

Baby IN Red

New member
גל זה פשוט מקסיםםםםםםםםםם!!!

אהבתייייייייייי ישר כוח מי כמוך יודעת ששימי נתון ובא לעולם בידי האל מי יתן ויתשבח שמו לעולמי ועד:) שימי אוהבים אותך!! ופשוט תשאר מקסים כמו שאתה ואתה לא צריך שאני יחפור לך פה מה דעתי עליך כי אתה יודע היטב מה אני חושבת עליך וכל מילה שאני אומרת או אחרים אומרים עליך חקוקים בסלע שלך לעד, לילך

לילךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

מוואהההה (תמונה לכל מי ששכח איך אני נראה חחח)

Baby IN Red

New member
לשכוח איך אתה נראה?!?!?

חחחחחחחחחחחחחחחחחח כל הזמן אני רואה את החיוכים שלך:) אין מצב שאני ישכח בחיים איך אתה נראה:p מטורפתתתתתתתתתתתתתתתת עליךךךךךךךךךךךךךךךך בייב!!

singlelove

New member
ממש מעניין אותנו איך אתה נראה

אויי השחצנות השחצנות של אנשים תגיד הכל בסדר באף שלך ? נראה כאילו דחפו לך חזק מדיי באף...

מה כפרה לא מתייחסים אליך מספיק?

סינגל...לך לאמא שלך תגיד לה שתינק אותך ותצא מהבועה שאתה חי בה... לא מתאים לך מה שרושמים פה אז אל תידחף יאללה סאלמאת עוף לי מהעיניים

singlelove

New member
ושוב אתה שם תמונה שלך

כאילו אתה מלך היופי או משהו פחחחחחחחחחחחח ממש דפקו אותך באף הא ?

למעלה