שימי ידיך בידי

שימי ידיך בידי

אוהבת שכף ידי הקטנה הולכת לאיבוד בכף ידו הגדולה, אוהבת גברים גבוהים , אולי כי סבא שלי היה כזה פעם בעת מפגש חברתי של הפורום , הנחתי את כף ידי בכף ידו הענקית והבטתי בעיניו הכחולות ואמרתי לו בחיוך ענק , בצורה תמימה לחלוטין , שכף ידי הולכת לאיבוד בכף ידו הוא סגר את כף ידו השניה עלי , ידיים חמות ומלטפות בכזו רכות שהפתיעה אותי והביט עמוק בעיניי ואמר , אני עוטף אותך בכפות ידיי , , הקליק היה אדיר היה במבט המון המון אהבה דברתנו על סיני על הכוכבים בשמם החשוכים , שחוף הרצליה הזכירו לנו את הכוכבים שם אחת הבנות קראה לו , שהוא מזניח אותה ולמה הוא התעכב איתי , אמרתי לו לך היא קוראת לך הוא סר ממני , עינין הביעו את האכזבה , הוא רצה להשאר עמי , נדלק עלי באותו הרגע אחרי שבוע בשיחה בצט, עזב את הבית רק עם המפתחות של האוטו והטלפון נסע שעה אלי רק כדי לחבק ולנשק ואמר שזה מה שעבר במוחו ברגע שידיו עטפו את כף ידי זו היתה התאהבות כמו בשדה קוצים , ההיא האשימה אותי שגנבתי את החבר שלה כעבור 3 שבועות הוא הציע לי לעבור לגור איתו בצפון על ראש ההר בישוב קטן ןכל זה נולד ממפגש של כף יד קטנה בכף יד ענקית של איש גדול ורך , איש שיודע לאהוב , איש מקסים ומיוחד ,שקשה לו להיות נאמן לאשה אחת , איש שהנסיעות בעולם היו העיסוק שלו , והמדהים שהינו יחד בסיני באותה תקופה , הוא עבד עם חברה שלי , וזכר אותי ואני לא זכרתי אותו מאז

למה ציפור מתוקה

זה היה קטע מדהים ומאד נחמד היחד הקטנה שלי בתוך היד הענקית שלו המצחיק שהבחורה קראה לו לקח בדיוק שבוע ובהזדמנות הראשונה הוא בא אלי מהגליל והינו כל השבת ביחד ואז נס לחו"ל משדה התעופה חזר אלי , ככה זה התנהל שהוא בחו"ל המון ברגע שהוא הציע לגוןר אצלו הבין שזה יגביל אותי ואותו , ומצא מישהיא מהצפון מקסימה והבנתי שזה עדיף ככה , המרחק גמר אותו , הנסיעה של שעה ומשהו כדי להיות עמי עייפה אותו מאד.

נסיכה..ההתרגשות היתה מהתיאור שתיארת

התרגשות ממגע ידיים , התאהבות/משיכה שנדלקת בשנייה אחת של קסם ..וכו"... הפעלת אצלי את הרגש .

רק על עצמי לספר ידעתי

מספרת על החוויות שלי ואכן ידידות יקרה מאד צמחה מהמפגש הזה יש עוד סיפור מקסים על הקליק ההוא ועל הסרטנים שבחוף אחפש את הקישור אליו ואביא אותו לפה

bנסיכתי היקרה..אשרי לך שיש לך

זכרונות כל כך נעימים רומנטיים ומרגש לקרוא אותך בכל כך המון רגש וחום...מתפללת בשבילך ובשבילי שעעכנס לחיינו גבר שימלא אותנו בחום ובאהבה הזו שאת מתארת.... יום מיוחד עבורי היום...פשושיי היום בני שנה..איזו התרגשות...בדיוק בשעה זו לפני שנה אני עומדת בפגייה ומתפעמת משני נכדיי נדב ואיתי [בקמץ] ולא מאמינה ששני הקטנים האלו הגיחו מרחמה של בתי..ו"הסוררת" כבר אמא...והיא נכנסנ לתפקיד בטיעיות של אם מנוסה..ואני....בחיי חל מהפך...הם הפיצוי על כל אותן שנים קשות ..ידיי מלאות בעבודה..עוגה אחת כבר כמעט מוכנה..ועוד המון דברים טובים...שמבטיחה לשדתף אתכם ..בצילומים...יום נאה, מקסים, מאושר,מלא אור ואהבה, לנסיכוש ושאר חבריי היקרים...

גאיה ק

New member
מזל וטוב ערדניקית

יום הולדת ראשון הוא אירוע מאוד מרגש. גם לנכד הראשון(ובינתיים היחידי)שלי יש יום הולדת בחודש הבא ואני כבר מתרגשת. שיהיו להם רק ימים מאושרים ובריאים. הרבה ימים מאושרים ומפצים גם לך. ימי נחת.

אחותי קראתי והתרגשתי מאד

מזל טוב לפשושוים שלמדתי לאהוב דרך הלב והעינים שלך שתזכו כולכם בחיים טובים מלאים בהמון אור ואהבה בריאות ואושר יחתמו אצלכם קבע שתמיד תהיו עוטפים ועטופים באהבה את סבתא נהדרת מסורה ואוהבת ,ואשרי ילד שיש לו סבתא כמוך בטוחה שהילדים מרגישים את זה ומחזירים לך טונה של אהבה

לסבתא הכי הכי שאני מכירה ולפשושים שלה

לסבתא היקרה לי מאד , אחותי המאומצת מהדרום לאבא ולאמא שיש להם כאילו פירוות אהבה לנדב ואיתי המקסימים שאת הלב שובים ללא מאבק כלל מזל טוב לשנה הראשונה , שיהיו עוד המון שנים טובות יפות ובריאות שתמיד יהיו לכם סיבות לחייך ולצחוק שתמיד יעטפו אתכם ואתם תעטפו אותם באהבה ענקית היש כשני בנים למלא ידים לאמא ואבא אוהבים ומאושרים מאחלת לכם שיתגשמו כל משאלות לבכם לטובה ולברכה ליבי יוצא אליכם ילדים מקסימים ושובי לב

זפטל "ה אחותך.../images/Emo6.gif.זה רק מה שיש לך לכתוב לי??

שנה שלמה אני אני על קו ערד באר שבע... מעדכנת אותך על כל שן שצומחת ..על כל חום ותפרחת..וזה מה שיש לך להגיד לי ביום חגיגי זה????בוש והיכלם ..בן...חכה..חכה..גם ליומולדת של נכדיך אכתוב רק שתי מלים...

ben 911

New member
ערד' אל נא ייחר אפך החמוד והסולד.../images/Emo9.gif

זפטל'ה זה מה שיצא לי.
בפעם הבאה אשתדל יותר, טוב?

המון המון מזל טוב לכם ערדניקית הבת ובעיקר

הנכדים
שיהיו בריאים , מאושרים וירוו אותך נחת .

למעלה