שימו

• פותח הנושא Dor K
  • פורסם בתאריך

Dor K

New member
שימו ../images/Emo23.gif

יום שבת, לא יודע באיזו שעה, רשת ג´, המצעד הישראלי השנתי, יש השמעת בכורה לשיר "יום אחד", ביצוע מחודש של שלמה וטיפקס! אל תחמיצו. יום נפלא לכם!

.............

מקפיץ, כדי שלא תשכחו... אגב, נראה לכם שהוא יהיה זמר השנה? לפחות שרית חדד לא מועמדת לזמר השנה...

שיר3

New member
איזה יופי

שמעת את המצעד השנתי. שלמה זכה בזמר השנה וגם השמיעו את השיר יום אחד עם להקת טיפקס.

Dor K

New member
נו, מה דעתכם?

אני ממש אהבתי, לדעתי זה מקסים ולא נופל מהגירסה המקורית... ברור שהמקורית עדיפה, אבל עדיין זה יפה. מה דעתכם? דנה, אולי נעשה סקר על זה? בכל זאת, שיר חדש...

האמת היא ...

שלא נעים לי להודות, אבל - לא שמעתי את השיר ... הייתי בדרך חזרה מהקריות וכל מה שהצלחנו לקלוט באוטו זה גלי צה"ל, רשת ב´ ולפעמים גלגל"צ ... כמה שניסינו זה מה שיצא. אבל רוני הקליטה, אז אני מקווה לשמוע בימים הקרובים. ועוד היום (מקס´ מחר) נעשה על זה סקר
שלמה זמר השנה
איזה יופי

אהבתיה

New member
כן,גם אני לא שמעתי לצערי....

הייתי בדרך חזרה מסבתא שלי...אבל רוני השמיעה לי את זה בטלפון וזה נשמע נחמד לאללה...מקווה שייצא לי לשמוע את זה שוב בקרוב! רוני, דרך אגב, אהבה את זה מאוד!

Dor K

New member
והנה המילים...

הסדר שונה והמילים שונו מעט, אז כתבתי אותן, ואת השינויים הדגשתי: יום אחד יום אחד קם עייף מתלבט אם לעלות לאוטובוס המתרחק. אם לקפוץ ממטוס בלי מצנח אם לומר לך מילים כי מילים הלילה מוחק. מפנה ערימת עננים מאתמול על גופך מהיום מתרפק. ושואל: "האם שמעת? על אהבה של יום אחד?". יום אחד קם עייף אם תגעי בי מעט רק תגעי בחלקי המילים. מאחר להעיף בשמיים מבט עננים הם הרהור די שולי. מפנה לך מקום מפזר אם אפשר ילדים על עיניים בוכות. וחושב לאן הים זורם בתום פגישות החול. אל תעזבי אותי לשאלות אם אני שואל רק לווי אותי כי לבד לאיבוד הולך. זה לא מאהבה זה לא מרחמים זה הכל כי הכל הוא זמני. אם כבר אהבה למה אי השקט אם את בסביבה למה לא פוגש אותך בין השורות בין כל אי הסדר? יום אחד קם עייף אם תגעי בי מעט רק תגעי בחלקי המילים. מאחר להעיף בשמיים מבט עננים הם הרהור די שולי. הזמנים שוב קשים לגברים ונשים, לא מוצא אהבה במחשב. גם לבני עשרים קשה, לפעמים להתאהב. אל תעזבי אותי לשאלות אם אני שואל צלצלי אלי בדקות כי הזמן אוזל זה לא מאהבה זה לא מרחמים זה הכל כי הכל הוא זמני. אם כבר אהבה למה אי השקט אם את בסביבה למה לא פוגש אותך בין אחרות בין כל אי הסדר? זה הכל כי הכל הוא זמני. יום אחד קם עייף מתלבט אם לעלות לאוטובוס המתרחק. אם לקפוץ ממטוס בלי מצנח אם לומר לך מילים כי מילים הלילה מוחק.

שייני

New member
יום אחד! ../images/Emo141.gif

אהבתי את הגרסא החדשה, אבל היא לא עולה על גרסת חצות, כמובן

למעלה