שימו
!!

tiptip4u

New member
כרמל...

לא אומרים תידה על זה שאמרתי לך שיש לך שם יפה? ביגללך אני צריכה לעמץ ילדה שלישית (אני רוצה לעמץ) וליקרוא לה כרמל. עכשיו יש לי את כרמל, אופק וסוף. טוב, רוצה לעשות לשלי גם רקע שקוף??? לא עשו לי אף אחד איזה באסה... טוב- אני הולכת לנסות לישמור את כול הקרבצים שלי איך שאמרו. באסה לא הבנתי אחיך לעשדות רקע שקוף באף מקום ויש לי פוטושופ (כמה גירסאות) ועוד שתי תוכנות שאני ביכלל לא מכירה. והתוכנה של הסורק. ואני לא מצליחה לעבוד עם אף אחת מהן.

לא ראית שאמרת....../images/Emo10.gif

[URL='http://'] תודה[/URL] ואממ אני כרגע לא בבית אבל תסימי כאן את הדברים שלך ואני יכין
.. אם את רוצה שאני יחזור הבייתה אני אשלח לך מסר איך לעשות... טוב אז כרגע ביי

tiptip4u

New member
שירשרתי בשירשור שלי

סדר בבלגאן. את כול הבגדים שלי. את עושה בפוטושופ? כי אם כן- את יכולה להגיד לי איך ניראים כול הכלים שענת הסבירעה עליהם. אתמול הישתמשתי בו בפעם הראשונה.

tiptip4u

New member
אוי!@ שלחת לי מסר

והבנתי מה שאמרת! הסברת לי את זה בצורה פשוטה וטובה- אני מנסה עכשיו את זה אולי באמת יצליח לי? מקווה--- וזה יהיה השג ליום שני.

מויישית

New member
מגעילות מגעילים!!!!

לא ידעתי שאתם ככה מזלזלות יותר אני לא אביא דולי מייקר שאני עשיתי.... את כל אלה ששרשו לפה דולימייקר הכנסתם לדולימייקר של הפורום אבל שלי ???? מה בגלל שאני חדשה אז אני לא מספיק טובה? ? ? ? וכרגיל אף אחת לא תזיז את האצבע שלה בשביל להתייחס למה שכתבתי כרגע....

manga girl

New member
לא קשור ../images/Emo105.gif

אני וותיקה יותר ממך וגם לי לא הכניסו שום כלום
הכניסו פה רק לכמה בנות וזהו ואני בטוחה שהיום בלילה או מתישהו ענת או שירה יכניסו מה שיש פה.... אז די עם הרגשי נחיתות כי זה ממש לא קשור לזה שאת חדשה
וגם אני רוצה שתא שלי יכניסו אבל לא מכניסים....ואפילו ליותר וותיקות ממני לא הכניסו...

מויישית

New member
איזה רגשי נחיתות ???????

ואני לא ידעתי שלא את כולם מכניסים אבל אני עמלתי קשה בשביל זה וזה דיי מקומם הלא כן?

לא כן.

פשוט לא. כי מתוקה, אין לך מושג כמה עבודה יש לנו. גם לנו, להזכירך, יש חיים, ואנחנו, בתכלס, עושות לך טובה. אז תשבי בשקט, כי אף אחת לא חייבת לך כלום.

manga girl

New member
אפשר ../images/Emo105.gif

לשפר לך משו בהצללה וגם להפריד בין הסוודר לשיער

למעלה