שימו
!!

פעמונה

New member
החצאית דיי נראת כמו מכנס...

כי אין לה ממש הפח... בווווו ... סורי פן!!!!!! אי מיס יו!!!!!!!
בב יי בב יי פעמונה... מאיפה הבאתי את השם אל תשאלי...

tiptip4u

New member
שאלה:

מתתי עידכן אותו בפעם האחרונה? וטב, יש לי פוטושופ ויודעת מה? אני מיתכוונת לילמוד להכין רקע שקוף ולעזור! אני פשוט חדשה בפוטושופ (הוא בקושי חודש ומשהו פה) ואני עוד לא עבדתי עליו אז אם למישהי יש טוראטואל (אוף התבלגנתי בכתיבה) שתשים את זה איפשהו כי בלאט- אני רוצה לילמוד.

../images/Emo13.gif

רקע שקוף: מעתיקים את האביזר בצייר או משהו, עושים NEW(מסמך חדש...דההה), זה בא בגודל המדוייק, לוחצים על ה- Transparnet(שקיפות נראה לי) ואז OK(נהה). עכשיו Edit(עריכה), ואז Paste(הדבק). מסמנים את כל הרקע, עושים Edit(עריכה) ואז Clear(אמממ...הסר?), פַּה פַּה! נעלם! עושים Select(בחירה), ואז DESelect(בטל בחירה). עכשיו שומרים ב-GIF, בודקים שיש V ליד ה-Transparnet(שקיפות נראה לי), וזהו.

tiptip4u

New member
המ???

בפעם האלף אני קוראת ולא מבינה. למה נולדתי כול כך דפוקה??? ):::: טוב אני מכינה עכשיו איזה "בגד" זה יותר בד שקוף (ניכנס לקטגוריט שמלות) שאפשר לשים מיתחת לבד מה שבא. הקטה הוא שאני חושבת לעשות פיטמות ולעשות את זה בלי כלום מיתחת (סקסי) אהה! רעיון! אולי אני אכין צמד פיטמות שיהיה אפשר להוסיף לכול דולי (אם רוצים?) חחחח... והיא תילבש חוטיני (שוב פעם: סקסית) ולמה אין לנו גברברים? (שלהם אני אכין פיטמות?) ואם אני מכינה פיטמות: להכין עגיל בפיטמה? טוב- מי שעושה רקע שקוף שתגיד לי אני דפוקה ולא הבנתי ואני נורא רוצה שהדברים שלי יהיו בדולמיקר. לא הבנתי: לישמור בgif? זה לא הורס אותן? יש אפשרות שלא יהרוס? כי אם כן- את זה אני מקווה להבין. טוב- אני ממשיכה להכין את הבג השקוף שלי שאולי יבוא בשני צבעים (אם תוהבו אותו) טוב הוא יהיה מוכן עוד מעט (או שלהשקיע?) ואיך לעשות לה פרווה? (עם הספריי?) כי אני רוצה קצת פה ושם פרווה (סינטטית!!!!!!!!) טוב- אין לי איי סי (איציק) אבל יש לי מיסינג´ר (מי שרוצה) שתבקש-

shloompi

New member
בבשה תעזרו לי

אני משתמשת בצייר וב PSP. אני מציירת בצייר , פותחת דף חדש בPSP ושם מדביקה באפשרות של paste as transprent selection ואז זה כאילו עם הרק שוף , אבל כשאני עושה שמור , זה נהיה שוב רקע אטום (מצרפת דוגמא) .מישהי יודעת למה??????????

manga girl

New member
לא ../images/Emo105.gif

וזה לא נורא מישי אחרת תעשה את זה במקומך, ממילא שיפרתי לך את הדברים

shloompi

New member
תודה רבה!../images/Emo140.gif

תודה רבה ששיפרת לי את הבגדים. מצאתי דרך לעשות רק שקוף , אז אם את יכולה , בבקשה תצרפי אותם להודעה בפתחתי למעלה , או כתגובה להודעה הזאת, ואני אפריד אותם ואעשה להם רקע שקוף...

manga girl

New member
יש למטה את מה ששיפרתי ../images/Emo105.gif

תחת ההודעה "שיפורים שעשיתי" נדמה לי

manga girl

New member
וווווואאאוווו ../images/Emo105.gif

אבל עדיין המרחק בין הגוונים גדול וזה נראה לא כל כך...

KitKat nop

New member
הנה כמה דברים שציירתי

ואין להם רקע שקוף... סליחה שאני לא יכולה לעזור יותר ... ענת/שירה , יש דברים מסויימים שצריך לצייר?...ושאין מספיק?... (מכנסיים חולצה כנפיים?...) אז תואמרו ואנחנו נכין... (מי שלא יודעות לעשות רקע שקוף ורוצות בכל זאת לעזור) נועה

manga girl

New member
במילה אחת ../images/Emo35.gif ../images/Emo105.gif

וואוו
ואני גם תורמת למרות שאני לא רקע שקוף עשיתי צבעים נוספים לבייסים והוספתי בגדים וגם תיקנתי בגדים של מישי ונראה לי שיש חסך חמור במכנסיים לשני הבייסים

manga girl

New member
אני הכנתי שני זוגות ../images/Emo105.gif

מגפיים
גם לא השתמשת בגווני עור שלי....

KitKat nop

New member
אוקיי../images/Emo13.gif *פרצוף רציני*

כבר ומיד - ** נעליים ** מכנסיים נועה

למעלה