שימו
!!

manga girl

New member
אפשר בבקשה ../images/Emo105.gif

לשפר לך כמה דברים הצללה לפני שמכניסים את זה לדולמייקר

shloompi

New member
בעקרון , כן ...

סבבה , עכשיו אני רואה שהשמירה די הרסה את זה, יש המון נקודות מעצבנות ... בכל מקרה , את יכולה לנסות! את יכולה גם לעשות לי רקע שקוף ??

את יכולה.

ואני גם ממליצה שתעשי חלק מהחולצות או החצאיות או הנעליים כמה פעמים בכמה צבעים, כדי להוסיף עוד פריטים, ושתהיה אפשרות להתאים בגדים לא רק במסגרת ה"חליפה" שאליה הם שייכים.

manga girl

New member
רקע שקוף ../images/Emo31.gif ../images/Emo105.gif

ולצבוע שוב חלק מהדברים זה אך ורק ברשותה של היוצרת
וענת
איך הגוונים החדשים

shloompi

New member
תודה!

בהודעה של שהכותרת שלה "אררר... מסורת" , בשרשור הזה , יש קובץ BMP שיש בו די הרבה בגדים. אבל יש כאן מישהי שרוצה קודם לשפר את ההצללה ..

manga girl

New member
אל תדאגי ../images/Emo105.gif

הבנות פה עושות... אבל מה בקשר לזה שאני אעשה מהבגדים שלך כמה גרסאות בכמה צבעים

shloompi

New member
אין בעיה!

אם את רוצה , אני יכולה כל בגד (לדולמייקר) בעתיד לעשות בכמה צבעים... פשוט תגיבי להודעה

נההה...

אם היוצרת רוצה להעלות את הפריטים שלה לדולמייקר, מה דה פאק צריך להיות אכפת לה אם יישנו להם ת´צבע??...הרי ישימו במילא את הצבע המקורי, אז מה זה משנה??

manga girl

New member
עדיין ../images/Emo105.gif

אני לא מוכנה שישנו את הצבע של הדברים ששמתי בדולמייקר
בלי רשותי כמובן...

בעיה-../images/Emo87.gif

החלקים שאמורים להיות לבנים (הלבן של העיניים למשל) יצאו שקופים בחלק מהדברים...

כ-ל כ-ך לא משנה!

כמעט ולא רואים את זה כשהפרצוף על הבייס....וגם אם כן, זה ממש לא ביג דיל.

manga girl

New member
זה מה שאני עושה ../images/Emo105.gif

אני צובעת את העיניים באפור בהיר

The Charmd One

New member
../images/Emo92.gifבובנות הדולמייקר כנסו..

מה אתן אומרות? בבקשה תגיבו....למה אף אחד לא שם עליי....

manga girl

New member
אני מגיבה ../images/Emo70.gif ../images/Emo105.gif

חולצה: נחמדה צריך להצליל חבילת ציצים ב
מכנסיים ורודים: נחמדים גם רק שצריך לעגל אותם למטה חצאית לבנה: בנויה לא טוב אז אני לא אגיב

מצטערת, בנות.

אבל הדולמייקר לא נועד כדי שכל אחת תשים את הדברים שלה ויגיבו לה. תגיבו על דוליז, ולא בשרשור הזה. השרשורים מהסוג הזה מוצפיםםםםם בדברים, והם גם בד"כ מסובכים נורא, אז בבקשה, אל תוסיפו לבלאגן בדברים לא רלוונטים, תודה.

The Charmd One

New member
מממממ

למה החצאית לא טובה?...בווו איך דיכאת אוית הייתי כל כך גאה בעצמי.... טוב לא נורא תודה רבה רבה רבה רבה שהגבת לי!! כי לא ציירתי אותם ככה הורדתי מדוליז שלי..ומחקתי את החלקי גוף...אולי בגלל זה....:): וענת לא הבנתי מה שאמרת אבל אם אתן לא רוצות את עזרתי לא צריך..וכאילו אני לא אומרת את זה בטון כועס/פגוע/מרוגז אלא סתם...כאילו לא משנה:) אבל תודה שסופסוף הגבתן..:)

למעלה