שימו
!!

עכשיו שגם אני יודעת..../images/Emo87.gif

תיקנתי בזה קצת, ענת ושירה - אתן יכולות בבקשה לשים את זה במקום הקודם?

SashaGirl

New member
ניצול שקשור לזה

תראו עשיתי בייס אני מרשה להוסיף אותו לדולמייקר אבל אין לו ממש עוד בגדים עם אתן רוצות תוסיפו לדולמייקר ותעשו בגדים תגיבו...

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

1.אל תנצלו את השרשור הזה!!! יהיו עליו מספיק קבצים גם ככה... 2.אם אתן רוצות להוסיף משהו לדולמייקר על בייס שלא קיים שם, אל תעשו את זה!! תבינו שלשירה (ולי) יש ה-מ-ו-ן עבודה בלמחוק את הרקע של כל מה שאתן מוסיפות, ופירושו של בייס נוסף הוא ע-ו-ד עבודה. עוד עבודה שאנחנו בשלב זה לא מוכנות לעשות, אז בבקשה, תכבדו את מה שאנחנו מבקשות. תודה. אני מבינה את זה שאת לא יודעת לכתוב כמו שצריך, וזה, יש לך שגיאות, אבל עכשיו את גם לא יודעת לקרוא??

totsade

New member
ענת,

יש משהו שמפגר כמה שהוא נשמע, אני די אוהבת לעשות אותו. את יכולה להביא לי דולז של אנשים ואני יפריד לחלקים או ימחק את הרקע? מקווה שזה יעזור ותודה בכל מקרה,

manga girl

New member
הנה בגדים ../images/Emo105.gif

ענת
הכנתי גווני עור נוספים לבייסים לשים אותם או שלא צריך

manga girl

New member
אוקיי עשיתי בכמה פוזות ../images/Emo105.gif

ולבייס משולב רגליים אין אוזניים (בדולמייקר, אני הכנתי לאלה שערכתי) וענת
מישי אמרה שכדאי להגדיל את הפריטים בדולמייקר אני
וגם רצוי שחלק מהפריטים יעברו הצללה כדי שלכול הפריטים תהיה רמה סבירה ודומה

אבל זה לא יפה.

א´-יש סיסמא-להגדיל זה מגעיל. כל מה שיפה בדוליז זה שהן קטנות וחמודות, ולא גדולות ומגושמות. ב´-הפריטים בסדר גמור, אלה שאין להם הצללה לא עולים בכלל לדולמייקר, מה גם שכמה שיותר-יותר טוב, לא כולם מגדירים "רמה סבירה" כמו שאת מגדירה אותה.

The Charmd One

New member
אבל ענת כנסי לפה פלייייייזזזזזזז

עשיתי ואף אחד לא מגיב לע זה....בבקשה תגידי רק אם זה טוב או לא כי אני משמ רוצה לעשות...זה בשרשור של דולמייקר מסודר... בבקשהההה

shloompi

New member
דברים שעשיתי

זה מה שהספקתי לעשות היום , זה לא הרבה , אז אני אמשיך מחר ... בבקשה , מי שיודעת לעשות רקע שקוף שתפרסם הוראות מסודרות , כי הרבה בנות רוצות לעזור, וזה יותר קשה לעזור , כשאפשר לעשות רק חצי עבודה... חוץ מזה , לדעתי זה אינטרס של מי שיודעת לעשות רקע שקוף לפרסם הוראות ברורות , כי אז תהיה לה הרבה פחות עבודה ...

למעלה