ˆˆˆpupikitˆˆˆ
New member
שימו ../images/Emo23.gif!!../images/Emo124.gif
הדולמייקר בגרסא הכי מחודשת שלו, עד כמה שידוע לי-נמצא כאן. עכשיו אני רוצה ככה:
מי שרוצה שנשים את האביזרים שלה בדולמייקר
תכין קובץ גדול עם כל האביזרים על רקע לבן, ובאיכות טובה!
אם הקובץ גדול מדי לאיכות טובה תפצלו אותו לשניים, מקסימום שלושה, והם יהיו משורשרים אחד לשני.
אם אתן יודעות לעשות רקע שקוף, תעשו אותו, ותעלו כל פריט בנ-פ-ר-ד.
מי שרוצה לעזור
תיקח שלוש-ארבע או יותר בנות ממי ששרשרה לכאן קבצים ושמרה אותן ב-BMP ותצרף את הקבצים של כולן לקובץ אחד ששמור ב-PNG. אם אתן לא יודעות לשמור ב-PNG, תודה, אבל אין צורך בעזרה שונה.
תיקח שלוש-ארבע או יותר בנות ממי ששרשרה לכאן קבצים ללא רקע שקוף, ותפרידו בין הפריטים ותעשו לכל אחד רקע שקוף, ותעלו אותם לפה. לפני שאתן מתחילות בעבודה תשרשרו לכאן שאתן עובדות עכשיו על הפריטים של...(תציינו של מי!!), כדי שלא ייצא ששתיים עובדות על אותו דבר.
הבהרות
אם אתן רוצות להוסיף משהו לדולמייקר על בייס שלא קיים שם, אל תעשו את זה!! תבינו שלשירה (ולי) יש ה-מ-ו-ן עבודה בלמחוק את הרקע של כל מה שאתן מוסיפות, ופירושו של בייס נוסף הוא ע-ו-ד עבודה. עוד עבודה שאנחנו בשלב זה לא מוכנות לעשות, אז בבקשה, תכבדו את מה שאנחנו מבקשות. תודה.
רקע אפור בצבע של הרקע של תפוז, זה ל-א רקע שקוף. רקע שקוף זה רקע בלתי נראה, שאף אחת ממי שנוכחת כרגע בפורום לא יודעת איך עושים רקע שקוף בצייר, בבקשה אל תשאלו איך עושים את זה שוב. (ואם מישהי כן יודעת, אני רוצה לראות טיוטוריאל, או לפחות הסבר ברור).
זה מאוד מאוד יפה מצדכן שאתן רוצות לעזור, באמת, אני מעריכה את זה. אבל אני מבקשת לא לשרשר לכאן את הבקשה לעזור. כתבתי איך אתן יכולות לעזור, אם אתן לא יודעות איך לשמור בPNG, או לעשות רקע שקוף, אתן לא יכולות לעזור בשלב זה, אבל המון המון תודה
.
קוראים לי ענת, ול-Agent U קוראים שירה.
[URL='http://3'] אל תנצלו את השרשור הזה!!![/URL] יהיו עליו מספיק קבצים גם ככה...
הדולמייקר בגרסא הכי מחודשת שלו, עד כמה שידוע לי-נמצא כאן. עכשיו אני רוצה ככה: