שימו
בבקשה

ילד

יש פה עדיין האשמות נגד מתנחלים כולל המונח פושעים יואב מחק את ההסתה לא בגלל שהוא רצה והוא אף הודה בזה כנראה מישהו מלמעלה לחץ עליו

st dragon flame

New member
פשוט לא נכון

אנחנו מביעים התנגדות למה שעושים חלקים מהעם היהודי. אם אתה רואה בזה עזרה לאנטישמיות-בעיה שלך. אם אתה ממשיך להאמין בשטות שכתבת בהודעה הקודמת אני מציע לך להפסיק להתלונן על פושעים יהודיים, כי זה עשוי להוציא לעם היהודי (שכידוע מורכב אך ורק מצדיקים ותלמידים חכמים) שם של רוצחים, אנסים, מועלים, גנבים, שודדים ועוד.

אין בעיה

רק תשים לב לאיזו חבורה אתה משתייך יש לך דיעות בדיוק כמו של שונאי ישראל גם אם אתה טוען שאתה לא כזה

st dragon flame

New member
יחי ההבדל הקטן

האם יש לך הוכחה שכל אנשי השמאל הם קאפוים? בהתחשב בזה שני מעריך שכוונתך היא לקאפו מתקופת השואה (יש לזה איזשהו פירוש יומיומי אם אני זוכר נכון) אז זה בוודאות לא נכון בשל העובדה שרבים מאנשי השמאל בישראל לא חיו באותה תקופה ועל כן לא יכלו לשמש כקאפוים. הייתי כותב לך גם מדוע האמירה של מתנחלים=פושעים היא דווקא כן נכונה, אבל אני חושב שזה יגרום להודעה "להעלם".

יוֹאב

New member
עוד אחד שסוגר לי את הפורום...

אם רק היה לי שקל על כל אחד ש"סגר" לי פורום, או איים שיעיפו אותי, הייתי מממן היום בעצמי את תכנית ההתנתקות.

EverMan

New member
מה בדיוק ?

לסגור לנו את הפורום ? שקל על כל סגירה ? או את תוכנית ההתנתקות ?

אשרת

New member
...

לסגור לכם את הפורום, לא. אחרת איפה נקרא עוד דברי 'חוכמה' של אנשי ימין? שקל על כל סגירה. זה יכול לעזור :)

izzyr

New member
פעלת החוכמה

המתנחלים אינם פושעים. חלק קטן מאוד מהמתנגדים לפינוי פועלים שלא על פי החוק. רובם של המתיישבים הם מלח הארץ ומחאתם היא מחאה לגיטמית אשר חובה שתישמע. אדם שכותב כותרת כגון זו שנמחקה, אין בליבו אלא שנאה. אני (ואני חושב שרוב התומכים בהתנתקות) לא עושים זאת בשמחה, אנו לא שמחים לפנות את המתיישבים מבתיהם, במיוחד שהמדינה שלחה אותם לשם. זו הסיבה שאנו מנסים לפצות אותם, ובאמת מזדהים עם כאבם. אנו מאמינים כי אין בררה ואין תכלית להישאר שם. אך לקרוא למתנחלים פושעים? זו בושה. כל הכבוד להנהלת הפורום על שמחקה הוצאת דיבה שכזו.

למעלה