שימו
בבקשה

יוֹאב

New member
שימו ../images/Emo23.gif בבקשה

לאחר התלבטויות, החלטתי בכל זאת למחוק את השרשור שנפתח בהודעה שכותרתה "מתנחלים = פושעים". ההתלבטות שלי נבעה מכך לעניות דעתי, ועל פי השכל הישר, ההתנחלות עצמה, כפעולה שמתבצעת הלכה למעשה בשטחים הפלסטינים, היא בגדר מעשה בלתי חוקי. עם זאת, בקרב ציבור המתנחלים, ישנם לא מעטים, שלמרות הכל, לא מבינים כי המדובר הוא כאן במעשה נבזי, ורואים בהתיישבותם כשליחות אלוהית וציונית להפליא. אפשר להתווכח על כך, ואפשר לא להסכים, אבל למען הסדר הטוב והמשך דיונים פורה, החלטתי להסיר את השרשור מהפורום. אם מישהו מעוניין למחות על כך, הוא מוזמן לעשות זאת בפרטי או בגלוי. כיצד שיראה לנכון. אגב, מי שטען שבמידה והיו כותבים דבר כזה על ערבים, השרשור היה נמחק, צדק. המתנחלים הרוויחו ב"יושר" את שמם. מדובר בפועל. ערבים,לעומת זאת, זהו לא פועל, וכל הערה שכזאת נגדם בשל היותם ערבים, היא גזענית ותו לא. יחי ההבדל הקטן.

בושה! רק בפורום הזה ההודעה הורדה

אני דורש בשם חופש הביטוי שההודעה תוחזר. מה שעשית זה סתימת פיות. כאשר נכתב פה שהשמאל מעודד טרור, זה בסדר מבחינך? הדברים שכתבתי הם בחזקת ניתוח סוציולוגי הוגן מאוד על אנשי כת השינאה, אין שום סיבה להורידם !!!

1אברהם

New member
המסקנה הבילתי נמנעת היא

שהשמאל באמת מעודד טרור ( למרות שלחלק גדול מהם כוונות טובות של להביא שלום וכו...) ואילו המתישבים ביו"ש ברובם הם חלוצים וציוניים וישיבתם שם היא חוקית לגמרי.

EverMan

New member
המסקנה המתבקשת מזה.

שאנחנו משתדלים שלא להסית נגד שום חלק בעם. ולא לעודד זאת. ולאפשר את חופש הדיבור לכולם. אם תנצל זאת לרעה ,ולו אפילו בטיעון , לי אין בעיה לשלול את זכותך לבטא את דעתך בנידון.

יוֹאב

New member
על מנת שתוחזר ההודעה

אנא פנה להנהלת הפורומים. פורום משוב (168) יוכל להוות צינור בינך ובינם, למשל. בהצלחה.

live in hope

New member
רצחו לנו כבר ראש ממשלה אחד

ולמילים יש כוח הרסני. יש כ"כ הרבה מה להגיד נגד מפעל ההתנחלויות,יש כ"כ הרבה דרכים לנהל קמפיין נכון וצודק.למה תמיד חייבים ללכת לקיצוניות המזוויעה הזו?מה הביטויים השפלים האלו אמורים להביע בכלל? לאן הגענו?לכנות אנשים רוצחים בגלל שהם מחזיקים בדעה שונה משלך,בגלל השקפת עולם שונה משלך-במה אתה שונה מתומכי הימין הקיצוני שהניפו שלטים וקראו לרבין ז"ל רוצח-הרי כבר נוכחנו לדעת מה רב כוחן של מילים. ניתוח סוציולוגי?נו באמת.ממתי פותחים בהרהור סוציולוגי על סמך שנאה? אין בשמאל מקום לביטויים כאלו!!לא ככה מנהלים קמפיין,לא ככה מנסים לשכנע אנשים אחרים-שהשעה היא ה-שעה לשכנע את הציבור עד כמה מפעל ההתנחלויות הרסני ומיותר,עד כמה הכרחי להשיב את הבנים לגבולן.איש לא יקשיב לך שתעמוד בחוצות העיר ותצרח "המתנחלים הם רוצחים" זה שירות רע מאוד לשמאל.שירות רע מאוד.שמכנים את אנשי השמאל "חבורת קיצוניים תלושה מהמציאות" זה הודות לאנשים כמוך. ואין לי ויכוח איתך על הדעה שלך-נהפוך הוא.את התנחלויות צריך לפנות!!אבל לכל דבר יש את הדרך הראויה לו.

כל הכבוד יואב!

כל השרשור הייתה הסתה פרועה נגד ציבור נאמן למדינה, ציבור שיש לו כוונות טובות וציוניות. כוונת האדם שפתח את השרשור היא שטנית ומרושעת שלא מסתיר את האופי השונא שלו... יישר כוח!

אתה חושב שעשית פה טובה למישהו?

לקרוא ליהודים פושעים זאת הסתה אני מתאר לעצמי שאם לא היית מוריד את ההודעה האנטישמית הזאת מן הסתם הפורום שלך היה נסגר או שהנהלת הפורומים הייתה מטפלת בזה

EverMan

New member
איך עצם זה שהם יהודים רלוונטי

כלל לדיון האם זו הסתה או לא ?

st dragon flame

New member
לא זאת לא

הקריאה "מתנחלים=פושעים" (או איך שלא היה הניסוח של זה) לא היה קשור להיותם של המתנחלים יהודים, לא כל ביקורת על יהודים היא אנטישמיות, והקריאות האלו רק מורידות מחומרתה של אנטישמיות אמיתית.

אשרת

New member
זאת גם לא הסתה נגד מתנחלים

קודם כל , הפרחחים בעזה הם פושעים לכל דבר ועניין, וכידוע הם מהגדה- קרי מנתחלים!!! וכמו שאמרו בבפורום אחר, הם צריכים להיות מואשמים לפחות בניסיון לרצח! דבר אחר, ופה המחלוקת - הם הישיבה בשטחים הינה חוקית או לא. אה - ובשעה טובה ומוצלחת , החליטו להתחיל להחיל קצת מהחוק הישראלי גם על המתחנלים ועל כל מאחז בלתי חוקי או חריגה בבניה, הם יראו את הכלא מבפנים.

יש פרחחים בעזה

אבל המתנחילם הם לא פשועים מי שפושע הוא מי ששנאה מובילה אותו בין אם זה את או זה שמנהל את הפורום המצחיק הזה שקורא ליהודים פושעים בדיוק כמו בזמנים חשוכים ביום שיאשימו את הרוצח הפלסטיני בניסיון לרצח אז אני אתמוך בחקירת "פשעי המתנחלים" בינתיים מה שהיה שבוע שעבר הוא הגנה עצמית של אותם ילדים מפני ניסיון רצח של אותו פלסטיני צעיר וכמה שתנסו בשמאל להשוות יהודים לחמאס זה פשוט לא יעבוד אלא אפ כן אתם רוצים שבאמת יהיה פה חמאס יהודי כדי שתוכלו להשכיל ולהבין את ההבדל ביננו לבינם

the first duke

New member
מנהל הפורום ללללא קרא להם פושעים

האיש אשר כינה את המתנחלים פושעים אינו קשור לפורום והוא רק אורח כאן שאינו מייצג את דעותנו בדיוק כפי שאתה אינך מייצג את דעותנו...יואב מנהל הפורום מחק את הודעתו בתמיכתי ובתמיכת חברים נסופים בפורום שהתנגדו להכללה על צביור המתנחלים!

אשרת

New member
מזל שיש אותך.

כל אנשי הצבא, כל האנשים שהיו בשטח משקרים, ורק אתה דובר אמת. שיטה טובה להתעלם מהמציאות.

כל אנשי הצבא נכון?

הרמטכ"ל ושרת הביטחון אושרת אם את אומרת אז את צודקת תראי לי איש צבא אחד שטוען שהמחבל הצעיר לא זרק אבנים על יהודים

st dragon flame

New member
עוד פעם אתה חוזר על השטויות שלך?

האמירה הייתה על המתנחלים-לא על יהודים בכללי! המתנחלים (על אף מה שהם רוצים שנאמין) הם לא כלל היהודים, והם אפילו לא מייצגים חלק את רוב ההיהודים. ובנוסף-לא כל התנגחות ביהודים היא אנטישמיות, מה שאתה עושה זו הפחתה במשמעותה וחומרתה של האנטישמיות. גם אם תחזור על השקר הזה מליון פעמים הוא לא יהפוך לאמת, וכל פעם שתנסה לחזור עליו פה אני אישית אזכיר לך.

למעלה