שימו לב:

Gal6

New member
אני החלטתי!

עד אתמול הייתי ממש סגור על נינט אבל היא אכזבה ושירי מצד שני, באמת מגיע לה.. אני מחליט: להצביע לשי! מסכן, הוא האחד שאין לו סיכוי

Gal6

New member
אני הכי הייתי רוצה

את בוריס, לירז (או איך שלא קוראים לה) ואסתי שייבין/טל לופסקו בגמר!- ואפשר גם את שרפי

גם אני הייתי בעד בוריס.

יש לו קול חלק והשירה שלו מאוד מדוייקת. הצבעתי לו אינסוף פעמים, אך לצערי הרב הוא לא עלה. הייתי רוצה לראות אותו ואת נינט בגמר. זה היה יכול להיות קרב ענקים אמיתי.

התשובה החד משמעית היא...

נינט! ההתלהבות מהקול של שירי נובעת בעיקר מהיותו גבוה מאוד ורם, בדומה לזמרות כמו ריטה ו-וויטני יוסטון למשל. קולות גבוהים מלהיבים כי הם נדירים למדי. כמובן ששירי ניחנה בנוסף לקול גם בכישרון, אך הוא לא מתקרב, אף לא במעט, לקול והעוצמה בשירה של נינט. כשנינט על הבמה, רק היא על הבמה. יש לה נוכחות אדירה, והיא כריזמטית וכובשת, אפילו לפני שהיא מתחילה לשיר. אבל כשהיא שרה, זה משהו אחר לגמרי. אפשר לראות שהיא שרה מכל הלב, שהיא מתחברת לשיר, וזה מתבטא בשירה ובעוצמה הקולית הבלתי מתפשרת שלה. כמו שהיא אמרה באחד הרעיון איתה, היא מנסה להביא משהו מעצמה אל הקהל. אני מאמינה שזה אחד הדברים החשובים ביותר אצל זמר, והיא עושה את זה מצויין. ולא דיברתי בכלל על הקול היפהפה שלה, שלדעתי עוקף את הצרחות של שירי בסיבוב. גם אם היא לא תזכה, נינט היא כוכבת מבטן ומלידה.

m i s h i

New member
ממממ.....

נראה לי שזה די ברור כל העניין.. נכנסתי לפורום של קשת והייתי די בשוק...נינט שילמה להם או משו כזה?? כולם מעריצים שלה!! וזה די מוזר,לא? אני לעומתם חושבת...שאומנם נינט שרה יפה...בחרה שירים ממש טובים..וגם הקול שלה מעולה.. אבל זה ממש לא מתאים לה הקטע של הבמה...מה לעזאזל היא חשבה שהיא עושה עם היד שלה בחצי גמר?? שתשתלט עליה... לעומת זאת...שירי מיימון היא חיית במה... היא יודעת,חוץ מהקטע של השירה,גם לרקוד ולעשות ביצוע מהמם... יש לה את הקטע של הכוכבת בדם... אבל מה לעשות...נינט הולכת להבחר... וזה לא בגלל שהיא טובה יותר.. וד"א-אם יש סיכוי שגבסו יבחר...זה רק בגלל המעריצות שלו... הוא מעולה..אבל שירי טובה ממנו בהרבה... (אפשר בכלל להשוות בין קול של בחורה לעומת קול של גבר???) בכל אופן...תחשבו על מה שאמרתי... ואמן ושירי תבחר! אחלה כוכבת תהיה לנו....

x17

New member
הלוואי ששירי! תיהיה ה../images/Emo41.gif הבא!

היא פי 4 על נינט נכון יש לה קול מעלף, אבל אני מכירה את שי גבסו,הוא יודע שהוא יקח מקום 3 הוא לא מפצה לכלום. אבל כולם יודעים ואמרים שנינט סנובית ותופסת תחת! אז כולנו לבחור בשירי!!!!!! ב28.8 רק שירי!!!!!!!!!!

KERENHAM

New member
כוכב נולד

מישהו יודע איך אני משיגה כרטיסים לגמר בניצנים? מס' טלפון? אני מתה להשיג ולא יודעת איך. לא מצאתי פרסומים...

כמובן איך לא...

ש-י-ר-י ! יש לה נוכחות ! היא מרימה את הקהל ! היא נראית טוב . ובמילה אחת- יש לה את זה !!!!!!!!!!

AngeL WomaN

New member
כולם נהדרים אבל..../images/Emo15.gif

נורא חבל שהעיפו את כברה, מורן וגיא..

camila5

New member
החלטתי להצביע ל:...תשובה בפנים

היי! החלטתי להצביע ל:נינט! היא שרה פשוט משגע!! שי גם הוא שר נהדר ושירי חבל"ז אין מה להגיד 3 כוכבים מוכשרים ביותר ואין ספק שהגמר יהיה קשה! love... camila ------------------------------------ אז מה? אם אין לי חתימה!
------------------------------------

me123

New member
מבצע ../images/Emo41.gif נולד../images/Emo70.gif כנסו ../images/Emo24.gif

{קודם כל אני אגיד שאני מקווה שלא תכעסו על ההודעה הזו כמו בפורום אחר אותה השארתי ותשתפו פעולה בבקשה...} אני פותחת בזאת במבצע... אנא רשמו את כל המתחרים שאתם זוכרים את שמותם ואת השירים שהם ביצעו... כך: 1. שם המתמודד. 2. השיר/ים שביצע. 3. באיזה שלב ביצע שיר זה. המתמודדים הם כל מי ששודר בטלוויזיה ב תוכנית ושר סולו ולא בחלקים בהתחלה (לא הייתי מצפה שאף אחד יזכור למרות שזה שודר הרבה פעמים). אנא שתפו פעולה בתודה me123

eladmi

New member
נינט ליגה מעל כולם

ושתי ליגות לפחות מעל שירי ,אני לא מבין מה אתם מחזיקים מהגמדה המכוערת הזו.

liatblb

New member
הכוכב הבא של ישראל

לדעתי שי גבסו חמוודד מאוד ויש לו קול , גם אותי קנה הביצוע שלו לשיר "פמלה" וגם של שיר הגמר , אבל באמת התחרות היא בין שירי ונינט , קולות מקסימים פשוט מקסימים יש להם , אבל לדעתי שירי תיקח מקום ראשון , יש לי בקשה ממש גדולה אני ממש שרופה על התוכנית אהבתי הרבה מאוד ביצועים שהיו בה והייתי רוצה אפילו שישדרו שידור חוזר של כל התוכנית "כוכב נולד כדי שאוכל להקליט את הביצועים שבאמת רימררו ואהבתי במיוחד.....

יש הבדל עצום

יש הבדל עצום בין מה שנינט משדרת- הכריזמה שלה לבין היכולות הקוליות שלה שהן, תרצו או לא תרצו פחותות מהיכולת הקולית של שירי מימון. אין ספק שנינט יודעת לשיר כמו שצריך ןלרגש אבל אין משהו יוצא דופן בקול שלה. לשירי לעומת זאת יש קול של אחת למליון, היא לא נופלת מזמרות מפורסמות ממנה בהרבה והכשרון שלה הוא כמו של דיווה אמיתית. המטרה של התכנית היא לבחור כוכב אמיתי עם כשרון וערך ייחודי, ולא לבחור במי שנראה יותר "ממי".

בחירה קשה לאללה..

כולם מוכשרים! בהתחלה חשבתי ששירי לא משהו... פיספסתי את התוכנית שהיא התחרה בה נגד שרפי... אתמול ראיתי את הביצוע שלה בערוץ 2 והיא בהחלט מדהימה. נינט גם סופר מוכשרת... במיוחד בשיר מקיץ אל חלום שהיא עושה את זה בהרבה יותר יפה מגלי עטרי ובכלל... ושי גבסו? הייתי בוחרת בו בגלל הלוק שממיס לבבות... יש לו את הלוק ואת הקול.. בקיצור-אני נמנעת!

למעלה