שימו לב:

Boran

New member
שימו לב:

סקר חדש זמנית- זאת אומרת: הסקר הישן עוד לא נסגר, פשוט החלפנו אותו לארבעה ימים. הסקר הזמני: הכוכב הנולד- מי? דיונים פה, הצבעות בסקר אני אישית חושב שכולם טובים אין כמו שירי (יש, אבל לא בארץ
קליי אייקן למי שמכיר) למרות שנינט בחרה שירים שכל אחד מהם ממש ממש פגז, פי 8 על השירים שבחרה שירי, עדין לדעתי לשירי יש קול יותר טוב, והיא משתמשת בו יותר טוב. הצד החזק של נינט זה בחירת השירים, ולא השירה עצמה, שאם שירי היתה בוחרת את אותם השירים היו יוצאים יותר טובים. ויש את גבסו, שעוד לפני שהכרתי אף אחד מהמתמודדים, הביצוע של "פמלה" (שלא ידעתי של מי הביצוע בכלל, רק שהוא מכוכב נולד) קנה אותי לגמרי, וגם הביצוע שלו של החצי גמר היה ממש טוב... ציונים סופיים: שירי 10 נינט 9 שי 9.1 הקול שלי הולך לשירי מימון, האלילה הבאה (בתקווה) של ישראל. ושלכם? עכשיו, למטה אני הולך לכתוב ספוילר לאמריקן איידול 2.
זה רק אני או ששירי ונינט זה כמו קליי ורובן? עשו מרובן אגדה למרות שהוא שר פחות טוב מקליי... אותו דבר עושים מנינט אגדה למרות ששירי שרה יותר טוב (לדעתי). אני רק מקווה שפה שירי תנצח...

g.o

New member
נינט לשלטון אם כבר :p

לנינט יש יותר נוכחות על הבמה. שירי שרה ממש יפה אבל היא יהירה מידי - כי קראתי כמה ראיונות איתה שגרמו לי לתהות למי היא חושבת את עצמה.. שי גבסו הוא מושלם אבל מה ... בשירה ונוכחות זה לא זה. גיא שרפי שכמעט הביס אותו היה הרבה יותר מוכשר. בקיצור התחרות היא בין נינט לשירי כמו שאפשר להבין מתוצאות הטלמסר בתוכניות הקודמות.

14מתן

New member
דווקא ההפך...!

לשירי יש הרבה יותר נוכחות מאשר לנינט והיא גם כזמרת הרבה יותר מוכשרת ממנה חוץ מזה לא צריך לאהוב אותה לפי האישיות שלה (לדעתי...) אלא לפי הכשרון שלה ובזה שירי לוקחת את נינט ובגדול !!! אה כן, שי הוא סתם ביזבוז קולות משירי/נינט...

jt7785

New member
תראה

מבחינתי זה ככה שירי ברמה מעל כולם שם באמת היא זמרת יותר מוכשרת מכולם ובכמה רמות אבל כיוון שזוהי תכנית ריאליטי, מתווסף הקטע שגם אנחנו נקשרים לאנשים שירי לא אדם רע או משהו, אבל יש בה משהו סנובי. אם היא תזכה אני כבר יכול לדמיין את החיוך הזה שלה מתפשט לה על הפנים. נינט לעומת זאת, זמרת מעולה, אבל צנועה, חמודה ונעימה. אני אשמח לראות איך היא תגיב אם היא תנצח. לכן, שירי יותר מוכשרת לדעתי, אבל מי שצריכה לזכות בתכנית היא נינט. יהיה לי יותר כיף לראות שזה יקרה. שירי גם ככה תקבל חוזה גדול אחרי התכנית, דבר שאני לא בטוח שיקרה לנינט (נראה לי שכן, אבל לא 100 אחוז).

נינט מנצחת בקלות את שירי....

ושירי בכלל לא נראית, היא ממש דרדס, שישימו לה איז'שהו פלטפורמה שתגיע לגובה של המתחרים שלה.

טלטול5

New member
נינט ושירי מדהימות

לדעתי נינט שרה מצויין - למרות שהביצוע של שירי לשיר של ריטה היה מצמרר ומדהים... תחרות קשה. בהצלחה לשניהן

alonpaz

New member
לא מבין מה ההתלהבות בנינט.....

היא כבר כשלה ב"מלך הבא" בערוץ בריזה. אני חושב שתוקשורת מקדמת אותה בכוונה משום מה. שירי טובה יותר - לדעתי מגיע לה לזכות.

Anatu§h

New member
מסכימה בהחלט.. לא שאני יודעת מה זה

"מלך הבא", אבל בלי קשר, גם אני אמרתי מהתחלה שאני לא מבינה מה ההתלהבות הגדולה לגבי נינט. זה הכל בגלל הפרומו המוקדם שעשו לנינט, כשכוכב נולד רק התחיל. כמו שאמרו השופטים בצדק רב, נינט היא כמו הבחורה מהעיירה הקטנה, כשרון טבעי כל זה נכון, אלה מילים אחרות להגיד שהיא שרה מהלב, אבל מה לעשות.. שהיא לא כשרונית כמו שירי לשירי מגיע לזכות, ויתכן כי יגרם לה עול, אולי כי היא יותר מידי יפה - לא שמים לב לכשרון כמובן, גם אני הייתי רוצה להראות כמוה, אבל בלי קשר - הקשבתי לבחורה שרה (על המחשב, לא מדברת אפילו על ההופעות שהבחורה הזאת דופקת) והיא פשוט לא מסוגלת לזייף, זה לא בלכסיקון שלה יש לה קול מדויק ונעים, והיא מביאה עוצמות והופעות שלא רואים בארץ..

Boran

New member
תעזבו את הקול

גם לנינט יש קול יפה, וגם לשירי, ואף אחת הן לא מזייפת. ההבדל הוא, מה ששירי עושה עם הקול שלה. היא מביאה אותה בביצועים, קישוטים ומיני-סלסולים כאלה שהופכים את השיר להיות שלה.

Outlast

New member
לדעתי אתה טועה,

לשירי יש קול חזק ונקי, וגבוה- לכן לאנשים זה נראה משהו מיוחד, אבל זה לא. יש המוני זמרות בדיוק כמוה וגם יותר טובות. לנינט לעומת זאת יש קול יותר ייחודי, יותר עוצמתי והיא עושה איתו דברים יותר טובים. יש לשתיהן קולות שונים, נינט שרה את מה שמתאים לה ושירי את מה שמתאים לה, וכל אחת מבצעת בצורה הטובה ביותר את מה שמתאים לה. בעיניי נינט הבה יותר מיוחדת, מרגשת, ואני יותר אוהבת את הביצועים שלה. עניין של טעם.

jt7785

New member
אין כמו הביצוע של שירי

ל"כשאת עצובה". אין. מצטער. לטעמי, הן פשוט לא להשוואה. הייתי מוריד את המילה "לטעמי" אבל זה יהיה מתיימר מידי עבורי להגיד.

Outlast

New member
אל תוריד את ה"לטעמי",

כי שירי באמת לא "All that". אני יודעת שאנשים מסונוורים ממנה, אני גם יודעת למה, ואני לא אתיימר להגיד שאני כן מבינה ומי שבדעה אחרת לא, אז בוא נשאיר את זה- "על טעם ועל ריח".. כי לדעתי לשירי ממש אין את זה.

jt7785

New member
אין בעיה. לכן

אני משאיר את ה"לטעמי". למרות שכמעט התפתיתי.
בכל מקרה שיהיה בהצלחה מחר גם לנינטוש וגם לשירי. אה כן, ולגבסו (טוב זה די מיותר לא?).

light angel

New member
היי

סליחה שאני מתערבת, אני לא מהפורום בכלל, אבל בא לי להגיב...
לדעתי שירי אכן סנובית. שירי ונינט שרות מצוין שתיהן, שתיהן יכולות לעלות לרמות מאוד גבוהות בטון. שירי מתחברת לשירים פחות מנינט, היא יותר בקטע של "לתת את השואו שלה". היא תגיע רחוק, זה בטוח- כי אנשים כמוה תמיד מגיעים רחוק, אבל את התמיכה שלי היא לא תקבל. אני עם נינט במאה אחוז, לא רק בגלל השירה- אלא בגלל שבנוסף לזה היא גם בנאדם מקסים. שי חמוד, אבל לדעתי שר לא משהו בכלל. אין בו שום דבר מיוחד. נינט ושירי שרות הרבה יותר טוב ממנו. הביצוע של "פמלה" היה יפה, ומה שקנה את הקהל (בעיקר הבנות) זה איך שהוא יודע לעשות את הפרצוף הזה של כלבלב מסכן כשהוא שר "הווו.. פמלה". זה חמוד ביותר
, גם אני נכבשתי בקסמיו- אבל השירה עצמה לא משהו. וזהו.... לנינט מגיע לזכות. שירי תגיע רחוק גם בלי זה, יש בה תכונות של סלבריטאית על עוד לפני שהגיע למשהו בכלל. סנובית לאללה. ביי ביי, תודה שקראתם
אורלי

למעלה