שימו לב!

סילבר2

New member
אני אחריך המשך פרק שלישי

שהוא נכנס הוא מצא את כל הפוקמונים שהוא עזב ואימו אמרה לו שהיא סידרה שכולם יבואו אש שיחרר את הפוקמונים שלו וכולם שיחקו להם ואז אש הלך לישון וגם שאר הפוקמונים למחרת בבוקר צלצלו בדלת ו מיסטי הייתה שם היא הודתה לאש מיסטי:תודה אש שהצלת אותי ואת לפרס אש:אין בעיות כול פעם אעזור לך מיסטי מיסטי:חח..תודה אש:את יודעת הפוקמונים הישנים שלי פה! מיסטי:באמת?! אש:כן! והם שיחקו עם הפוקמונים ואז כנופיית דרגונייט חזרה וניסתה לתפוס את כולם{כל הפוקמונים} אבל בכוחות של יחד הם פיצצו את צוות דרגונייט במתקפה אחת משולבת פתאום משהו זז בין השיחים זה היה!... סוקיון! הוא רצה משהו מאש אש עקב אחריו על גבו של פיגיאוט ואז אש הגיע לשדה סוקיון רק עמד הוא חיכה למשהו או מצא משהו....אש בא וגילה שם את!.... המשך יבוא!

סילבר2

New member
אני אחריך המשך פרק שלישי

שהוא נכנס הוא מצא את כל הפוקמונים שהוא עזב ואימו אמרה לו שהיא סידרה שכולם יבואו אש שיחרר את הפוקמונים שלו וכולם שיחקו להם ואז אש הלך לישון וגם שאר הפוקמונים למחרת בבוקר צלצלו בדלת ו מיסטי הייתה שם היא הודתה לאש מיסטי:תודה אש שהצלת אותי ואת לפרס אש:אין בעיות כול פעם אעזור לך מיסטי מיסטי:חח..תודה אש:את יודעת הפוקמונים הישנים שלי פה! מיסטי:באמת?! אש:כן! והם שיחקו עם הפוקמונים ואז כנופיית דרגונייט חזרה וניסתה לתפוס את כולם{כל הפוקמונים} אבל בכוחות של יחד הם פיצצו את צוות דרגונייט במתקפה אחת משולבת פתאום משהו זז בין השיחים זה היה!... סוקיון! הוא רצה משהו מאש אש עקב אחריו על גבו של פיגיאוט ואז אש הגיע לשדה סוקיון רק עמד הוא חיכה למשהו או מצא משהו....אש בא וגילה שם את!.... המשך יבוא!

K00lVulpX

New member
לא מבין כלום ממה שכתבת...

לא הבנתי את הפרק הזה... אני חושב שאכתוב המשך חדש לפרק 3

סילבר2

New member
למה?

שהוא נכנס הוא מצא את כל הפוקמונים שהוא עזב ואימו אמרה לו שהיא סידרה שכולם יבואו אש שיחרר את הפוקמונים שלו וכולם שיחקו להם ואז אש הלך לישון וגם שאר הפוקמונים למחרת בבוקר צלצלו בדלת ו מיסטי הייתה שם היא הודתה לאש מיסטי:תודה אש שהצלת אותי ואת לפרס אש:אין בעיות מתי שיקרה לך משהו תצעקי מיסטי:חח..תודה אש:את יודעת הפוקמונים הישנים שלי פה! מיסטי:באמת?! אש:כן! והם שיחקו עם הפוקמונים ואז כנופיית דרגונייט חזרה וניסתה לתפוס את כולם{כל הפוקמונים} אבל בכוחות מאוחדים הם פיצצו את צוות דרגונייט במתקפה אחת משולבת פתאום משהו זז בין השיחים זה היה!... סוקיון! הוא רצה משהו מאש אש עקב אחריו על גבו של פיגיאוט ואז אש הגיע לשדה סוקיון רק עמד הוא חיכה למשהו או מצא משהו....אש בא וגילה שם את.... המשך יבוא! אני לא מבין מה אתה לא מבין בזה הנה שיפרתי קצת את המילים.... החיים הם לפעמים ולפעמים הם אבל שרואים את סילבר תמיד מרגישים בעננים

K00lVulpX

New member
פרק רביעי

רק בשביל הפרוטוקל, אני כתבתי את הפרק השלישי, לא השני... את היית ראשונה, עוד אחד כתב, ואז כתבתי לזה המשך, אז הקודם הוא הרביעי, וזה בעצם החמישי... על הספה מול הטלויזיה ישבה האקסית של אש, שלי. "מה את עושה כאן שלי?" שאל אש. שלי ענתה "סתם, התחשק לי לבקר, מה יש, אסור?". אש נזכר מדוע הם נפרדו, הוא מעולם לא אהב אותה כ"כ, למרות שהיא די חיבבה אותו. היא לא נראתה כ"כ רע, שיער שטני, עיניים כחולות, גובה ממוצע ומאד רזה, אבל היא היתה שטלתנית, והיא רצתה שאש יהיה איתה תמיד. כמובן שלאש היו חלומות להיות מאסטר, והוא רצה להתאמן הרבה, אך היא רצתה אותו קרוב אליה, ולכן הם נפרדו, כשאש שונא אותה יותר. "לא, פשוט לא דיברנו הרבה זמן, וזו היתה הפתעה בשבילי" אמר אש, בניסיון להסתיר את שנאתו, "איך בכלל נכנסת?". "אמא שלך הכניסה אותי" אמרה שלי, "היא אמרה שאוכל לחכות בחדרך". אש עיוות את פיו (=\) ואמר לה "טוב, בואי נצא..." ולפני שסיים את דבריו שלי התפרצה "לסרט? אני שמח!" "לא!" צעק אש וניסה להמשיך את דבריו, אך שוב שלי קטעה אותו "אז למסעדה? סיבוב?" "שתקי שניה יא קונפה!" צעק עליה אש, "בואי נדבר בחוץ". "אה, טוב" אמרה שלי, ויחד יצאו אל החצר הקדמית וישבו על הספסל בחצר. שלי כל הזמן דברה וריכלה, אבל אש לא הקשיב לה, מחשבתו נדדה אל מחוזות אחרים, והוא נזכר להגיד "כן, טוב, שיהיה" פה ושם. לפתע אש ראה את המכונית של ההורים של מיסטי חוזרת מבית החולים וחונה בחניה שלהם. מהדלתות הקדמיות יצאו אביה ואמה של מיסטי ומהדלת האחורית יצאה מיסטי, חבושה בידה הימנית. אש צעק לעברה "מיסטי!" ויצא מהחצר בקפיצה מעל הגדר ורץ לעבר מיסטי. "היי אש!" אמרה מיסטי כשאש חצה את הכביש. "מה קורה, מיסטי?" של אש. "סבבה, היד קצת כואבת, אבל זה יעבור. תודה שהצלת את לפרס ואותי." "אה, זה שום דבר, על לא דבר..." אש ומיסטי הסמיקו טיפה. "היי! מה הולך שם?" נשמעה צעקה מאחורי אש. זו היתה שלי, שחצתה את הכביש בשביל לראות מה אש עושה. "היי, אני מיסטי, ומי את?" הציגה את עצמה מיסטי, "זה לא עניינך" ענתה בחוצפה שלי, "אני לא אוהבת את זה שאת עם אש אהובי ככה" אמרה שלי. "אהובך? אש זו חברה שלך?" שאלה מיסטי. "לא, היינו פעם אבל זה היסטוריה" ענה אש אבל אז שלי צעקה "אני לא אוהבת את זה שאת גונבת לי את אש!", "מה גונבת?" ענתה מיסטי, "הוא בכלל לא שלך מלכתחילה". "בטח שכן" ענתה שלי "אני מוכנה להלחם איתך עליו כאן ועכשיו". "אין לי מצב רוח לקרב עכשיו" ענתה מיסטי, אבל שלי המשיכה לצעוק "לא! את תלחמי נגדי עכשיו!" מיסטי נכנעה "טוב, אם קרב את רוצה, אז קרב תקבלי". "יופי, אני בוחרת בך, צא נידוקינג!" אמרה שלי, ושלפה פוקדור שממנו יצא נידוקינג. "צא פוליווירל!" אמרה מיסטי ושלפה פוכדור שיצא ממנו פוליווירל. "נידוקינג, בעיטה כפולה!" צעקה שלי, "התחמק, פוליווירל!" ציוותה מיסטי. נידוקינג ניסה לבעוט בפוליווירל, אך פוליווירל קפץ, אך מהבעיטה השניה הוא נפגע. "פוליווירל, אתה בסדר?" פוליווירל הנהן בבראשו בחיוב והוסיף "ווירל!" "מצוין, קרן בועה!" קראה מיסטי, ולפני ששלי הספיקה להגיב, בועות רבות פגעו בנידוקינג ופגעו בו קשות, כיוון שהמתקפה בעלת השפעה רבה נגדו. "נידוקינג, קוץ רעל!" ציוותה שלי, ונידוקינג כיוון את קרנו אל פוליווירל, מיסטי קראה "התחמק". נידוקינג ירה קוצים מהקרן שלו, אך פוליווירל קפץ בזמן והתחמק מהקוצים, "עכשיו, סטירה כפולה" פוליווירל סטר לנידוקינג, ובזאת הוא התעלף. "לא, נידוקינג! חזור!" קראה שלי, "מצוין פוליווירל!" אמרה מיסטי. "זה עוד לא נגמר מיסטי, את עוד תשמעי ממני!" ובזאת, היא רצה החוצה מחצר הבית של מיסטי במעלה הרחוב. "חזור פוליווירל, נתת קרב מצוין" פוליווירל ענה בחיבה "פולי" וחזר אל הפוקדור בקרן אדומה. "תגיד אש, מי היתה הפוסטמה הזאת?" שאלה מיסטי. "שלי? סתם, היינו פעם חברים, היא עוד מחבבת אותי, אני בכלל שונא אותה", "טוב..." אמרה מיסטי. אש אמר "נתת קרב טוב, פוליווירל שלך באמת חזק אם הוא ניצח את נידוקינג... עם הנידוקינג שלה היא הכריחה אותי להיות חבר שלה, עשינו קרב והסכמנו שאם היא תנצח, אהיה חבר שלה, ואם אנצח, היא היתה עוזבת אותי לנפשי", "באמת? אי אפשר להכריח מישהו להיות חבר של מישהי בלי אהבה הדדית" אמרה מיסטי. "כן, היא קצת משוגעת..." אמר אש, "שמים לב" אמרה מיסטי, ושניהם צחקו. "טוב, אני נכנסת הביתה, להתראות אש!" אמרה מיסטי, "ביי מיסטי" אמר אש, בעוד מיסטי נכנסת הביתה ואש החל לחזור הביתה. למחרת בבוקר מיסטי הסתובבה בעיר, ומשום מה כולם בהו בה. היא לא יכלה יותר לסבול את הבהיות האלה והלכה אל האי של אש. לפתע אש הגיע וראה את מיסטי בוהה באגם. אש אמר "מיסטי, רק שתדעי, אני לא מאמין לשטויות ששלי מפיצה עליך", "מה שלי אומרת עלי?" שאלה מיסטי... טוב, תמשיכו

hydro pump

New member
אני!!!!!!!

היידו פאמפ הצית את הקרניים של אל היער, וזה, החל לדהור כמו מטורף ברחבי היער, תוך כדי שהוא שורף כל מה שנקרה בדרכו. כעבור כמה דקות כל היער בער, והחום עשה לוידל הענק בחילה... הוידל הענק החל להשתנק, ואז ב'בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע' אח דענק הוא הקיא גוש ירוק ורירי של משהו... זה ניתך על האדמה והשפריץ על הסובבים... לפתע, להפתעתם הרבה, הגוש זז... מיסטי הרימה מקלון ודקרה את הגוש כמה פעמים, מסקרנות. פתאום נשלפה מהגוש יד אנושית (מכוסה ריר) ותפסה את מיסטי ביד, וקירבה אותו אליה... מיסטי זיהתה בגוש פני אדם, ולא סתם אדם אלא............

moon flower

New member
יי! אי אם דה צ'מפיון, פרק הבא:

אני מה?! צעקה מיסטי בהיסטריה, אני שייכת לכנופיית דרגוניט?! היא צרחה בזעם, אני עכשיו הולכת להחטיף לסתומה הזאתי ואולי להפעיל לה את כל תאי המוח הרדומים שלה! היי אל תתרגזי, אמר אש, בסה"כ היא מקאנת, כי היא חושבת שכל מכרה שלי מנסה "לחטוף" אותי ממנה, אויש נו יש משהו גרוע ממנה בעולם, ללללא ענה אש וחיוך רחב השתרע על פניו, טוב בכל מקרה, תודה שסיפרת לי, לא ממש הצלחתי להבין את פשר כל המבטים שהופנו לעברי, זה באמת היה מוזר... מיסטי חייכה קלות אני יוצאת לכיוון העיר ללמד את השלי הזאת לקח, אתה בא? שאלה מיסטי בטח! ענה אש. הם הלכו לכיוון העיר, כשהגיעו הם פגשו את שלי הא מסתובבת עם האקס שלי ומנסה לגרום לו להמשך אלייך כמה פטתי, מתערבת שאת לא תמצאי משהוא בכוחות עצמך, אמרה שלי בלגלוג, אני למשל כבר מצאתי לעצמי משהוא חדש אני רוצה שתכירי את גארי החבר שלי המשיכה שלי והחלה להצטרפת עם גארי, גרררר מיסטי הייתה זועמת היא לא ידעה איך להשיב לה, אבל במהה עלה במוחה רעיון, היא הסתכלה על אש ועל שלי וגארי, היא חיכתה לרג שבו הם יסיימו להתנשק, שלי הסתכלה על מיסטי במבט מתנשא, אבל מיסטי לא התכוונה לוותר לה, היא לפתה את ראשו של אש והצמידה את שפתיו לפיה. המשך יבוא...

OFIRB9

New member
מון העלתה לי חיוך על הפרצוף! אבל...

בגלל שזו טלנובלה, אז אי אפשר רק סיפור אחד, אז תקשיבו! עם למישו יש רעיון להמשך הסיפור של אש ומיסטי, שישלח לי במסר אבל רק במסר!!!!! בנתיים כדי שזה יהיה כמו טלנובלה, נעבור לסיפור מקביל, שבסוף יתחבר עם אש ומיסטי, אז בפורום תכתבו רק המשך לסיפור הזה טוב???? ועוד כמהפרקים אני אפרסם את הפרק של אש ומיסטי בשילוב כל הרעיונות שאקבל, בסוף יהיה לנו אחלה סיפור (מון עוד מובילה) אז הנה באותו זמן, בעיר אזליה, נער בשם...אה.. ברוק (נו שיהיה) ישב עם הזובאט שלו והרגיש מר בגלל האחות גוא'י הבלונדינית, שבה היה מאוהב ברוק:אוי זובאט, אחרי שהעיפו אותי מהמשטרה, אתה החבר היחיד שלי עזור לי! מה לעשות כדי שהאחות ג'ואי תפסיק לשנוא אותי ותהיה סוף סוף שלי?? זובאט גירד בכנפיו, והזיז ראשו שמאלה כדי לנסות להבין מה ברוק אומר, ברוק עבר לזובאטית ברוק: זו זו בט זובט ט זו זוב זובאט התחיל לעשות קולות ברוק חליט ללכת למרכז הפוקימונים לנסות ולזכות שוב בליבה של ג'ואי בתוך המרכז היו עוד שלוש ג'ואיות שטיפלו בפוקימונים, וג'ואי אחת בלונדינית טיפלה בקבלה ברוק:היי ג'ואי, את יפה במיוחד היום ג'ואי:סתום תפה ותפנה את התור ברוק, אתה מפריע! (טוב היא די לא סבלה אותו) ואז הדלת שוב נפתחה, ושם עמד מורטי בעל מכון העיר יחד עם גסטלי פצוע מורטי:ג'ואי, גסטלי צריך את בדיקת היד שלו, אני חושב שכבר אפשר להוריד את הגבס ג'ואי:כן מורטי היא אמרה כמו זומבית ובזמן שטיפלה בגסטלי, לא הסירה את ענייה ממורטי מורטי עזב מהר מאוד, וברוק העצבני יצא אחריו ברוק:תגיד! מה יש לך עם ג'ואי???????? מורטי:אין לי כלום, אני אפילו לא מחבב אותה, היא שונה משאר הג'ניות ברוק:תפסיק לומר את זה! תפסיקו לצחוק עלייה בגלל שאבא שלה היה מגן רחוק של ג'ינקס! זה לא הוגן! מורטי:בחייך, השיער שלה צהוב דוחה ויש לה כתמים על העורף! היא מוטאציה! והוא הלך משם ברוק ידע שלא כדאי לו לריב עם המאמן הכי טוב באזליה הוא הלך הבייתה עצוב, ופגש את לורה, שהייתה מאוהבת בוא תמיד לורה:היייי ברוווווווק ברוק:היי, ביי והוא הלך, אבל לורה עקבה אחריו לורה:רוצה אולי לבוא אליי לבלות קצת? לרקוד? אולי ארוחת ערב??? ברוק:מצתער אני ממהר! קבעתי עם מישהו לראות מוצאים את נימו ביי! ברוק רץ מהר וברח ממנה לורה חשבה לעצמה: זו בטח ג'ואי המעצבנת הזו! אבל אני תמיד השגתי את מה שאני רוצה, אני צריכה לגרום לג'ואי הזו לרדת מברוקי שלי והיא רצה לבית של מורטי, ואחרי זה למרכז הפוקימונים ברוק אימן את הפוקימונים שלו בערב, ואז הלך למרכז כדי לישון, וליראות שוב את ג'ואי שלו אך כשנכנס לחדרו, הוא צעק בקול, כי על המיטה שלו...... המשך יבוא פרק שישי הה! איזה כיף!

סילבר2

New member
מה עם הסיפור שלי המשך פרק שלישי!!!!

זה ממש מעליב באמת תודה אתם כולכם מגעילים אותי למה אתם ככה?

OFIRB9

New member
דאאאא

מה זה תקעת שם את סוויקון? הורדתי את זה בנתיים רק מון היא סבבה בגלל זה היא שותפה, ויש לה סיפור משלה שרק היא עושה, אתה תחזור לסיפור של ברוק ותמראאאאאאאאאאאאאאח

moon flower

New member
הםםם טוב, גם זה משהוא

אבל פליז תפרסמי את הרעיון ששלחתי לך במייל, אני מעריצה מושבעת של קנטה ומרינה (אה וגם ג'יוניצ'י) אבל בואו ולא נבזבז את זמנכם, באנו לכתוב פה פרק: מורטי נכנס לחדרו ונרתע, על מיטתו שכבה כריס, הנערה שאהב, כריס התיישבה על המיטה, וקראה למורטי לשבת, כולו סמוק הוא התיישב בחשש, כריס הוציאה טליון מוזהב בצורת לב מכיסה ואמרה בשקט: קיבלתי את המכתב שלך מורטי, ורציתי שתדע, שאני מסכימה להיות חברתך... מורטי הרגיש בעננים, "למה שלא נלך לסרט?" שאל מורטי "הכרטיסים והפופקורן עליי" טוב אמרה כריס והגניבה חיוך. שניהם יצאו לעבר הקולנוע, בדרך הם עברו ליד מרכז הפוקימונים, ג'וי הבלונדינית בדיוק סיימה את המשמרת ויצאה מהמרכז, היא ראתה את מורטי וניפנפה בידה לעברו, כריס הרימה גבה ושאלה את מורטי בחשדנות: יש לך משהוא איתה?, שלי יהיה משהוא עם המעותת הזאתי? בחיים לא!, ג'וי שמעה את דבריהם ופרצה בבכי, היא רצה לאן שרגליה נשאו אותה, אחרי ריצה קצרה היא התנגשה בברוק, שהיה בדרך לחנות לקנות אוכל. נו פליייז תפרסמי את הרעיון שלייייי!

OFIRB9

New member
גדול! גדול!

מון היא שותפה לעסק הטלנובלות אז היא יצעה מהמשחק! עכשיו היא תסריטאית! ומון, על תגלי את מה שיהיה! הסכמתי לרעיון שלך אבל ששש! אגב... שינית קצת תסוף שלי אבל לא נוראאאא אני ימשיך חברה! אנחנו צריכים שם לטלנובלה! שנההית יותר ויותר מענינת מיום ליום יאלהלהתחיל להציע ולכתוב עוד פרקים! אני אקח תרעיונות ואשכתב אותם בוורד ובסוף אפרסם את הטלנובלה שלנו פלוס תמונות בפורום אוקי? תכתבו! ועל תגזימו! מי ששונא טלנובלות שיזכור! אנחנו סתם צוחקים על טלנובלות ומשתעשעים ברעיון הזה! תרגעו! תודה שהקשבתם המנצחים החדשים יפורסמו בפרק הבא

ה מ ש י ח

New member
המשך

ברוק נפל ושיפשף את ישבנו הדואב בעצבנות. ג'וי זרקה בו מבט ארסי והמשיכה לרוץ. ברוק ההמום והפגוע החליט לחזור לאקסית שלו כדי להתנחם. בדרך תקף אותו כאב חזק והוא פנה לכיוון בית החולים. בינתיים בסרט מורטי נאבק בכריס שכל הזמן מיזמזה לו את הרגל. "אם הייתי יודע עם איזה נימפומנית יש לי עסק.." חשב. כריס לעומת זו הייתה עסוקה בלגרום למורטי להכניס אותה להריון. לא בגלל שאהבה אותו כל כך- אלא בגלל הירושה של ה59 מיליון דולר שהיא אמורה לקבל בתנאי שיהיה לה בן זכר תוך זמן מסוים. ג'וי המשיכה לרוץ עד שנקלעה למנהרת דיגלטים. היא לא ראתה את שלט הסכנה ולא זכרה שהתפרצה שם מגיפה שנגרמה במכוון ע"י אמא של אש והניסויים הסודיים שבנוסף לקרן בילבול היא ועמיתיה לעבודה יצרו נגיף משולב של סארס, כלבת, איידס ואבעבועות שחורות. היא נכנסה לעומק המנהרה במהירות עד שדודריו מוטרף התקיף אותה וגרם למותה באכזריות. גופתה נטרפה ע"י מיליוני דודריוטים ודיגלטים עוד לפני שגופה פגע בקרקע. ברוק שוכב בחדר מיון כשלידו הזובאט שלו. ברוק הפנה את ראשו לכיוון החלון וראה שני ספירואים מתקוטטים. לאט לאט איבד את הכרתו כשגו'י ממלאת את הזיותיו. בינתיים, 300 קילומטר משם, התעורר בבהלה ילד ושמו הארי פוטר...

סילבר2

New member
המשך

ברוק שאל אותה מה קרה והיא ענתה לו אך אז היא המשיכה לדבר עם ברוק ויצאו לסרט מוצאים את נמו ביינתים אש ומיסטי היו ממורמרים בגלל שלי אבל שהיא לא הייתה שם לא היה אכפת להם כבר אש עשה את הנועז מכל הוא הזמין את מיסטי לצאת איתו מיסטי הסכימה ושניהם הלכו למסעדה באזור ביינתים כנופיית דרגונייט התחילה לחשוב על תוכנית זדונית בסוף הם מצאו הם יחטפו את מי סטי ושאש יבוא לחפש אותה הוא ייתפס במלכודת שלהם ואז הם יקחו לו את כל הפוקמונים ויביאו אותם לבוס שלהם ביינתים הכול הלך טוב עד ש... מצטער תמשיכו מפה אין לי עוד מה לרשום...

OFIRB9

New member
המשיח וסילבר לא נחשבים!

אחד1 כי אסור לעשות פרק המשך לאש ומיסטי שתיים2 כי זו ממש הגזמה

סילבר2

New member
אפשר לדעתצ מה הבעיה שלך?!

אני עשיתי את זה כי חשבתי על רעין לאחר כך דבר שני אני לא מבין מה למרוח???????????!!!!!!!!!!!! ואני לא יודע מה התוכנית שלך אז את יודעת מה את והמון תעשו מה שבראש שלכם כי לי נשבר אני מנסה להיות טוב פה אבל את סתם אומרת שזה לא טוב והטלנובלה היא דבר טיפשי לחלוטין רק אהבה יאאאאאאאאאכככככככ נמאס לי אני מנסה להשתלב ואתם לא עוזרים לי אז ביי יא מגעילים!!!!!!!!!!!!

moon flower

New member
אווו.קיי בחיי שאתם פריקים...

אופיייר! נו מה דעתך על הפרק ששלחתי לך? חמוד לא?

moon flower

New member
אנשים פה מוזרים @.@

הפרק של (שחכתי מי זה, סורי למי ששחכתי את שמו) עוד היה נורמאלי, אבל בטלנובלות מורחים לא?, לא משנה, היה חמוד, אה ומה נמו קשור לכל זה? מנצלים דגים כדי להתמזמז?!

למעלה