שימו לב!

moon flower

New member
אה, המשך לפרק שלי:

ג'וי נפלה על האדמה בבכי, ברוק החליט לנצל את המצב וניסה לנחם אותה, ג'וי הסתכלה בו במבט נואש, במוחה עלה רעיון מבריק לנקמה, היא החליטה לגרום למורטי לקנא בכך שתצא עם ברוק, היא קמה על רגליה התשושות, היא מילאה את ריאותיה באוויר והציע לברוק ללות אותה לביתה מכיוון שרגליה נפצעו והיא לא יכולה ללכת, ברוק שהרגיש בעננים שכח לגמרי מלורה העוקבת אחריו, הם הגיעו לביתה של ג'וי, האוויר המחניק העיד על כך שאין אף אחד בבית, ג'וי הציעה לברוק להשאר ללון אצלה שאות תודה על שלקח אותה לביתה, היא הדליקה כמה נירות ריחניים והביאה צלחת עם עוגיות, ברוק לא הבין מה נפל עליו והחליט לנצל את החיבה הרבה מהרגיל שג'וי מביעה כלפיו...

moon flower

New member
טוב זה לא הכי קשור אבל זה דיי קשור

למישהוא יש כתובות לאתרם שבהם אני יכולה למצוא תמונות של קנטה ומרינה (אה וגם ג'ויניצ'י), אני סוגדת להם ויש להם יענו משולש של קראשים, וגם כי צריך להקפיץ את השרשור...

moon flower

New member
מה? (תמונה נכון)

או אולי פארודיה לחוש השישי *אני רואה במבות שקמות לתחייה* טוב העיקר שיהיה מעניין

OFIRB9

New member
תמשיכו מהרעיון של מון

ואל תעשו כלום לאש ומיסטי! מדי פעם הם יבואו בפרק מיוחד אחד ואז נחזור לסיפורים האחרים >קורצת למון< אגב, הנה השמות שעלו לי בראש לטלנובלה, תבחרו, ועם למישו יש שמות נוספים שיציא לי בפורום 1)פוכדור האהבה 2)אהבה בכנופיית דרגונייט (קצת קשור לסוף הסיפור שרשום אצלי פה) 3)אי האהבה אני יודעת שבהכל מופיעה המילה אהבה אבל זה מה יש 4) בגלל שרוב הסיפור הוא על פוקמוני מים (אני אמורה לדעת יש לי תפרק האחרון) אז האפשרות הרביעית היא אגדת פוקמוני המים תבחרו! ועל תעשו פרק של מיסטי! זה רק אני אגיד מתי! מון תתחיל בקרוב עוד סיפור אז חכו בסבלנות ואגב, הסמל של הסידרה תהיה פוכדור אהבה מאפריקון ורוד

OFIRB9

New member
זה הזמן...

לעבור לסיפור חדש! בקרוב הפרקים של אש ומיסטי יפתיעו אבל מון פלוור קיבלה שוטפות, ולכן אני נותנת לה לעשות כמה פרקים משלה! את הפרק הזה היא שלחה לי במסר, ואני שמה אותו כאן, ואחריו את הפרק השני כדי שהיא לא תצתרך לכתוב אותו, מון, תמשיכי את הסיפור הזה, אני לא מתערבת בו, כל עודאני זאת שאחראית למיסטי ולאש בבקשה פרק עשירי (הוא נהיה פרק עשירי אחרי שצירפיתי כמה) מרינה ליטפה את הפוררט של השכנה היא העיפה מבט בשעון:, אוי אני מאחרת! קראה מרינה בדאגה, היא החלה לרוץ לעבר המעבדה של פרופ´ אלם, כשהיא הגיעה למעבדה היא פגשה את קנטה חבר ילדות שאהבה עוד מכיתה א´, היא חייכה ואמרה בוקר טוב מנומס, קנטה החזיק בידו פוכדור, קנטה ניגש למרינה ואמר היי, הוא הראה לה את הפוכדור שהחזיק בידו, בחרתי בסינדקוויל, הוא אמר, במי את מתכוונת לבחור? טוטודייל ענתה מרינה בביטחון וחייכה, היא ניגשה לפרופ´ אלם וההוא ניגש לשולחן הוא הוציא את שני הפוקימונים שהיו בתוך הפוכדורים שנותרו, מרינה בחרה בטוטודייל, אחרי שקיבלה את הפוכדור היא הוציאה את טוטודייל וחיבקה אותו, נו אז את באה? שאל קנטה, בטח! ענתה מרינה. הם יצאו ביחד מהמעבדה ופנו בכיוון היציאה מהעיר, הם ראו ילד עם שיער חום בהיר רץ למעבדה, בטח עוד אחד שיוצא למסע, מילמל קנטה, מרינה צעקה לילד: היי מקווה שתאהב את הפוקימון שנשאר! תודה! ענה הילד בעודו מתנשף, מה זה היה? שאל קנטה, כלום, פשוט חשבתי שיהיה נחמד לאחל למאמן מתחיל בהצלחה ענתה מרינה, טוב שיהיה נאנח קנטה, הם המשיכו לכיוון השדות בדרך לצ´ריגרוב,אחרי כמה שעות אחימונים כבר התחיל להחשיך. קנטה ומרינה החליטו לעצור ללילה, אחרי שאכלו הם פרשו את שקי השינה והתכוננו לישון, מרינה לא הצליחה להרדם אז בחשיכה היא גיששה לעבר שק השינה של קנטה ונכנסה לתוכו, הלילה עבר והשחר החל להפציע, קנטה התעורר ונדהם לגלות שמרינה ישנה איתו בשק, הוא טלטל אותה כדי להעירה, מרינה פיהקה קלות ופקחה את עיניה באיטיות, היא מצמצה כמה פעמים עד שהתעוררה בצרחה, מה את צורחת?! התרגז קנטה, הרי את זאת שנכנסה לשק השינה שלי! אוך אני כל כך מצטערת, פשוט לא יכולתי להרדם אתמול בלילה, הייתי כל-כך נרגשת אז נכנסתי לשק השינה שלך כדיי להרגע ולפני ששמתי לב נרדמתי, אמרה מרינה תוך כדיי שהיא מסמיקה, את יכולת להוציא את טוטודייל את יודעת, אמר קנטה בסקרנות, טוטודייל זה לא ממש מה שרציתי לחבק, רציתי משהוא חמים וחמוד, קנטה הסמיק, הוא הפנה את אצבעו אל עבר מרינה הנואשת ואחר-כך לעברו, את חושבת שאני חמוד?, אמר קנטה תוך כדיי שצבע פניו מתקרב לגוון של עגבנייה בשלה, מרינה השפילה את מבטה ומלמלה: אני מבינה אותך אם אתה רוצה שאלך... קנטה מיהר לתפוס את ידה, הוא נשם עמוק ואמר: לא ההיפך זה מחמיא לי שאת חושבת שאני חמוד, ושאת לא דוחה אותי,מרינה נשכה את שפתה התחתונה והתנפלה על קנטה בחיבוק, תוך כדיי שהיא אומרת לו שהוא האדם הכי מתוק ואכפתי שהיא פגשה מימיה... אך שנייהם קלטו זה את זה ונפרדו מון!ציון 1000000000 משו משו!

OFIRB9

New member
והנה פרק אחת עשרה של מון

מרינה הוציאה את טוטודייל מהכדור שלו,הוא התנפל עליה והחל ללקק את פרצופה, מרינה נפלה על הדשא והחלה לצחוק בעודה מנסה לומר לטוטודייל שיפסיק כי מדגדג לה, קנטה התיישב על בול עץ שהיה בסביבה, הוא הוציא את סינדאקוויל מהכדור שלו והחל ללטף אותו, הוא הוציא קצת פחם שהיה ארוז בשקית והחל לשפשף את הפחם על גבו של סינדאקוויל, מרינה הרימה את מבטה אל עבר קנטה ושאלה: מה אתה עושה? אני משפשף לסינדאקוויל את הגב עם הפחם הזה כדי לגרום ללהבה שלו להיות חזקה יותר בקרב, ככה גם הלהביור שלמד לא מזמן יהיה חזק יותר מרינה הסתכלה על קנטה בהערצה, היא אמרה שגם היא צריכה להתאמן ולשפר את טכניקות הקרב שלה, היא הורתה לטוטודייל להשתמש בחבטות זעם על אבן שהייתה במקום, האבן התנפצה לרסיסים עוד במכה השנייה, קנטה הסתכל בתדהמה על הטוטודייל שניצב מולו, הוא פתח את פיו ועיניו נפקחו לרווחה, מרינה: היי קנטה קרה משהוא? היא שאלה בטון מודאג, לא לא, זה רק שהטוטודייל שלך חזק הרבה יותר משחשבתי... מרינה חייכה מאוזן לאוזן ואספה את טוטודייל לזרועותיה, טוטודייל התחכך במרינה כאות חיבה, ליבה של מרינה נמס, היא הוציאה אוכל פוקמונים מהתיק ונתנה קצת לטוטודייל. קנטה ניגש אל מרינה וביקש ממנה להחזיק את סינדאקוויל לרגע, היא לקחה אותו לזרועותיה יחד עם טוטודייל, טוטודייל הסתכל על סינדקוויל בסקרנות, הוא ליקק אותו ולסינדקוויל החלו לעבור צמרמורות בגב, הלהבה שעל גבו נדלקה לפתע וזה עשה למרינה כוויה, טוטודייל מיהר להשפריץ למרינה מים על הכוויה. קנטה שהפסיק לחפור בתיקו לקח את סינדקוויל לזרועותיו, והחזירו לפוכדור במבט עצוב, היי אני מצטער על מה שסינדקוויל עשה לך, הוא עדיין צעיר ולא ממש שולט בגוף שלו... מרינה חייכה קלות וחיבקה את קנטה, אני מבינה את סינדקוויל, לא ממש נעים כשמישהוא מלקק אותך באף היא אמרה וגיחכה, מזל שטוטודיי להיה שם כדי לקרר את הכוויה אני חיבת לו, המשיכה מרינה, גם אני חייב לו על כך שהשתלט על סינדאקוויל והבעיר את הלהבה שלו... אנחנו חייבים הכל לטוטודייל, מרינה קרבה את טוטודייל לפניה ולפניו של קנטה, שניהם באו לנשק אותו בלחי אבל טוטודייל חמק ברגע האחרון וניגש לחבק את הפוכדור של סינדקוויל, מניח לקנטה ומרינה כמה רגעים אחד בשפתי השני...

OFIRB9

New member
ואחרי זה...

הגיע הזמן לחזור לאש ומיסטי! פרק חד פעמי! אחריו חוזרים מיד לסיפור של ברוק! אוקי??? בבקשה מיסטי עזבה את אש ההמום והביטה בשלי וגארי שעמדו בפה פתוח ונדהם גארי פנה אחורה והתחיל ללכת מהר ושלי אחריו אש:אאאאא? מיסטי: סילחה! אוי סליחה אני אהה... (היא ממש הסמיקה) זה היה בגלל שהתבלבלתי אוקי??? זה לא אומר כלום אין לזה משמעות! אש ענה :נכון שום משמעות! זה לא קרה בכלל! ושנייהם פנו לכיוונים שונים והלכו הביתה אש הגיע לחדרו ונפל על מיתו מנסה לשחזר את הרגע הקסום הזה, ומיסטי עמדה מול המראה והביטה בעצמה, היא נגעה בשערה ומשכה את הגומיה, והשער הג'ינג'י שלה גלש על כתפיה, היא אמרה לעצמהשהיא נראת כמו תינוקת, ועשפה את השיער בחזרה שלי רדפה אחרי גארי וקראה :גארי! חכה! גארי אמר בעצבנות: באתי לכאן כדי לחזור למיסטי! אמרת שעם אגרום לה לקנא היא תבואאליי אבל היא התנשקה עם הילד ההוא! זה לא עבד1 שלי: זה כדי לעצבן אותי! עם היא עשתה את זה זה אומר שהיא כעסה שלקחי אותך וזה אומר שגם היא רוצה אותך וגארי עצר במקום: טוב, אבל את צריכה להרחיק ממנה את הילד הזה, אש בסדר? והוא הלך שלי חשבה לעצמה ועלה במוחה רעיון יום למחרת היא באה לביתו של אש ועלתה לחדרו אש ישב ליד המחשב ושלי נכנסה בלי לדפוק אש: מה את רוצה? אמר בקרירות ושלי ענתה: אתה תהיה חבר שלי והיי מה! והיא תפסה בידו וחיבקה אותו אבל הוא הזיז אותה אש: לא אני לא שלי: אין לך ברירה, כי עם אני הולכת, אני לוקחת איתי את הרישיון שלך! אש עשה פרצוף שלי: אבא שלי פקיד חשוב מאוד במשרד הפוקימונים והוא יכול לשלול את הרשיון שלך להשתתף בכל ליגה רישמית שתתרחש בג'וטו! אש נבהל ונזכר שזה באמת נכון, ושזו הייתה הסיבה שבגללה הוא פחד להפרד משלי אש ידע שזה כל הפיתרון שלו והוא יצא עם שלי, בפתח הבית הם ראו את מיסטי משקה בעזרת אזומריל שלה כשפוליוורל עודר והיא רצה לקראתם כשהבחינה בשלי נמרחת סביב אש היא אמרה מה זה? עוד לא ירדת ממנו? שלי צחקה : אש הוא חבר שלי מתוקה, את שוב לבד! מיסטי פלטה נחרת צחוק אבל ככששלי הביטה באש אש אמר: לא... זה נכון... מיסטי קפאה במקומה מה???? היא הביטה בשלי שהוציאה לה לשון מיסטי נכנסה לביתה בריצה ואש הרגיש כאילו הוא נפל לבור ממש עמוק אחרי זה חוזרים לסיפור של ברוק! רק ברוק ברור??? מון תמשיכי לשלוח לי פרקים של קנטה ומרינה ואתם שם! לא- לעשות-פרקים-של-אש-ומיסטי ברור!?? יפה

moon flower

New member
אה מבטיחה לפצות על הפרק הדיי

גרוע, פרק הבא יהיה טוב יותר, מבטיחה, פרק מעבר דפוווק

OFIRB9

New member
מה זה זה??

לא הייתי פה יומיים ולא היה שום פרק חדש????????? ומון, לא הבנתי מילה ממה שהצעת, תסבירי את עצמך וסילבר מאמי סליחה על תכעס עליי, הפרק שלך פשוט היה ממש קצר אני לא רוצה שתכעס... זה רק משחק

מאוחר מידי

אפשר למצוא אותי בפורום דיגימון ודיסני ומידי פעם אטייל פה כמו

moon flower

New member
שלחתי לך פרק וחלק מפרק ארוווך

חמוד ביותר ומומלץ, עוד מעט יש את חלק ב'! אה ושלחתי לך גם פרק של ברווווק (המעצבן לפי דעתי, אבל מה לעשות החיים לא הוגנים...)

למעלה