סירטוק,
קודם כל- לא השתקתי אותך. נתתי פה כלל שאמרו חז``ל, לא אני, וזה היה לכולם, ואולי אפילו לי יותר מכולם. חבל שלקחת את זה אישי. נקודה נוספת- סירטוק, אחי, למה לרדת לפסים אישיים? לא עברנו את זה? קרא את ההודעה של שוב. חבל שירדת לפסים אישיים מאוד. בנוגע למה שדיברת עליו, אני אענה פעם אחרונה. זה נושא ארוך, מסובך ומלא דעות. לדעתי, בצ``א, לא מתאים לאדם דתי מעצם היותו מקום חילוני למהדרין- לא סתם חילוני כמו בית קפה ממוצע, אלא עם הצגות שהתוכן שלהם נועד לחילונים. בתור דתיים, אנחנו אמורים לשאול את עצמינו האם זה יתן לא יוריד אותי מבחינה רוחנית ללכת לכזה מקום, שבו המסר יכול להיות נע בין נוגד דת לשונא דת? אם אתה מרגיש שבתור אדם דתי, אתה חש מעולה בבצ``א, בין כל האנשים שלא מתנהגים כמותך, לא חיים את חייך, מתנגדים לדתך, ובכל זאת אתה רואה את ההצגות שלהם- בכיף. תהנה. אני, ועוד כמה, לא מרגישים ככה. אין כל קשר לחדש אסור מן התורה. בכל אופן, לא נראה לי שזו הסיבה. התוכן של ההצגות האלו לא גובל בפריצות? הוא יגרום לך לאהבת ה` רבה יותר? טוב. אני עצמי לא נוהגת על פי כל הכללים האלה, כי הם קשים. אבל אני יודעת שאני כן אמורה לנהוג על פיהם. סירטוק, אל תיקח את זה אישי. זו דעתי, בכל אופן. אגב, לא הסברת למה לדעתך זה לא נוגד את ההשקפה. יום טוב, ירוקה.