שימו לב

kranves

New member
שימו לב

מפלגת האבוּדה קיבלה רק 5 מנדטים בעיירות הפיתוח, מראה מה העם חושב על התוכנית הכלכלית של האבוּדה...

EverMan

New member
אתה מתכוון מה חושבים

אנשים ללא השכלה על דרך מסובכת יותר שלא כוללת בתוכה אלימות ...

.המוסד

New member
אתה מתכוון שהאנשי עיירות הפיתוח הם

אנשים טיפשים ומפגרים, אולי תצהיר על כך בפורום העבודה, וביישובך החביב כרמיאלי? אולי תלך לבית העבודה בשכונת התקווה ושם תצהיר בריש גלי על דעותייך, אל תתבייש

EverMan

New member
לא התביישתי ואף כתבתי גם

על כך בפורום שלי. ובעירי. לא יעזור , ככל שהאדם יותר בור , בעל פחות ידע , ובעל פחות חוכמה , הוא ימהר יותר לפנות לפרום האלים של הימין. נקודה.

kranves

New member
הימין אלים? הכללה יפה.

אתה בוכה כל היום לא להכליל ותראו מי הכליל עכשיו... הבור היחידי פה הוא אתה.

EverMan

New member
הימין המדיני בישראל אלים.

הפתרון שלו אלים. הדרך שלו אלימה. ורוב האנשים שלו אלימים. בור ? כל הכבוד , מישהו ראה ערוץ 1 שהיה אספסוף קטן יותר ?

kranves

New member
היופי הוא בעיני המתבונן:

לדעתך הוא אלים(והוא לא אלים) ולדעת רוב הארץ הוא לא אלים. טראנספר ברצון כשהמטרונספר מקבל גם כסף זה אלים. בעצם, הפתרון של השמאל הוא אלים, הפתרון היה לתת לפתשתינאים נשק, לגדף ולהסית נגד הליכוד ותראה מה קיבלנו... שנתיים של לחימה מייגעת והכל בגלל השמאל. בגלל השמאל אנחנו הורגים פלשתינאים, רובם רוצחים אבל מידי פעם גם חף מפשע נהרג(בעיה שלו שהוא הסתובב עם מחבלים). בגלל השמאל אנחנו נהרגים.

בואו לא נהיה צבועים

ונודה בזה, כמו שהשמאל הוכיח נאיביות בהרבה מקרים, הימין הוכיח אלימות. אלימות מדינית (מלחמת לבנון) ואלימות פוליטית (רצח ארלוזורב, רצח אמיל גרינצוויג, רצח רבין, אנשי ימית, אנשי כ"ך, ויש עוד המון דוגמאות). לא נכנס כרגע לכל טיעוני "בגלל השמאל" כי זה לא קשור לדיון לגמרי.

kranves

New member
"בגלל השמאל" לא קשור אבל "בגלל

הימין" כן? מי שמדבר על צבועים.. שוב הכללה: הימין רצח את רבין. בולשיט! זה שמטורף אחד רצח אותו זה אומר שכל הימין רצח אותו? אתה מסית נגד הימין, ואני דורש שההודעה שלך תימחק. הסתה לשמה.

מטורף אחד רצח?אתה בטוח?

מטורף אחד לקח אקדח ורצח את ראש הממשלה עשרות אנשים לפני הרצח נופפו בתמונות רבין בכפייה,במדיי אס.אס,ואפילו נשאו את ארונו העתידי מאות אנשים עזרו להם ביצירת ההסתה המפורעת אלפי אנשים תמכו בדעות ובהסתות המכוונות (כולל מנהיגי מפלגותיהם) עשרות ואף מאות אלפי אנשים היו שייכים למחנה הזה,מחנה הימין,מפלגות כמו חרות,מולדת,מפד"ל ועוד כל מיני,ובראשם הליכוד! ולמרות זאת הגינוי להסתה הפרועה מצידם היה קטן ולא משמעותי... מתוך הטירוף שהשתולל בארץ באותה תקופה קם רק אחד מהמטורפים האלו ועשה את המעשה הבלתי נסלח,רצח ראש ממשלה בישראל. וכן,על הימין של אותם ימים מונחת האשמה ברצח!

.המוסד

New member
רבין בכפייה ובמדי אסאס

היו רק שכלול של התמונות שנישאו תמיד כמו "שרון רוצח" "בגין רוצח", המיכשור של התמונות היה משוכלל יותר, וזהו הארון היה בכלל של מדינת ישראל ועל כן לא על הימין מוטלת אשמת הרצח אלא על הרוצח ועל ההגנה המעולה והבלתי חדירה שהגנה על רבין

"שיכלול של תמונות" איזה תירוץ

השכלול הזה הוא ההסתה הכי פרועה שהייתה במדינה הזאת... הימין קרה לרבין רוצח,בוגד,רבנים ימניים התילו עליו דין רודף ובקיצר הימין הכשיר את הקרקע לרצח הזה...יגעל עמיר הוא לא משוגע שקם בבוקר ואמר לעצמו "טוב,בוא אני ירצח את ראש הממשלה כי הוא מעצבן",לכל רצח יש רקע,והרקע כאן הוא ההסתה הפרועה של הימין כנגד רבין.חוץ מזה שיגעל אמיר לא נמצא כמשוגע ולכן נעמד לדין בצורה רגילה והוענש בכמה וכמה מאסרי עולם...

.המוסד

New member
החילו על רבין דין רודף?

אז מדוע לא הועמדו לדין או פורסם שמם בעיתונות?

שמם פורסמם,והם הובאו לחקירות רבות

במשטרה...בקשר להעמדה לדין,אני לא בטוח אבל נראה לי שגם זה היה לכמה מהם. למרות שהרבה מאד מהמסיתים של אותה תקופה לא הועמדו לדין,מסיבות שונות ומשונות.

הימין לא אלים

הימין לא אלים! ולמה אתה יורד על עיירות הפיתוח? זה שלא ניתנה להם הזכות להתבסס לא אומר שהם בורים! ומה, מי שמצביע ימין הוא בור? השמאל נכשל, אין מה לעשות, ועיירות הפיתוח הוכיחו זאת בנאמנות. הרבה מהשמאל אלים, אני מסתקל על השמאל הקיצוני ביותר(בסגנון הסרבנים), ורואים בהם את השנאה שיש להם למתחלים, לחיילים ולכל היתר.

EverMan

New member
אתה רוצה לעשות סקר

כמה אקדמאים ואנשים בעלי 12 שנות לימוד יש בעיירות פיתוח בדרום מול ערים במרכז ? רוצה לבדוק ? השמאל הקיצוני , שיהיה קיצוני עד מחר - לא יפגע לרעה במישהו. הימין הקיצוני פגע , פוגע ויפגע. והימין אלים וחצי. עצם הקיום שלו אלים. (שוב , אנחנו מדברים על הימין המדיני). וזה שהרמת חינוך שם יותר נמוכה , וההורים של התלמידים , וההורים שלהם - לא יודעים לעיתים קרוא וכתוב - זה מנציח עצמו. כי הילד ילך לעבוד ולא יסיים בי"ס. הרמה שם יותר נמוכה - ורק ממשלה שתשים דגש על חינוך חברה וכלכלה - כמו העבודה תוציא משם את המצב הזה.

הצחקת אותי!

השמאל הקיצוני הישראלי הוא אחד מהשמאל הכי אלימים בעולם! אז שתוק, הם אפילו יותר קיצוניים מהערבים, שרובם שונאים את ערפאת, ורק השאמל הישראלי מטפח אותו. עיירות הפיתוח אשמת מי הם? כל הכשלונות שם אשמת השמאל ש"זרק" לשם אלפי יוצאי ארצות האסלם, ולא ניתן להם ההזדמנות להתקדם בחיים, אלא רק ללכת אחורנית, ממה שהם היו בארצות מוצאם. רק הימין, ובכלל זה הליכוד היוו אלטרנטיבה לאזרחים המקופחים האלה, ולרעיה תראה את כל בתי התמחוי של ש"ס בעיירות אלה. אני לא אומר שש"ס לא מנצלים אותם פוליטית, הם דווקא כן! אבל עזוב את ש"ס, תראה גם את הליכוד, שבד"כ היווה אלטרנטיבה לממשלות המושחתות של השמאל, שלא טרחו לשאול את המיתישבים היהדים בעיירות הפיתוח אם ברצונן לפתח תרבות חדשה מחוץ לתרבות הישראלית,הם ניצלו את חוסר הידע שלהם בכך שניצלו אותם כדי ליישב חלקים מהארץ, שהישראלים הוותיקים לא רוצו בכלל לחשוב על זה.הליכוד תמיד היה אוזן קשבת לשכונות המצוקה.... צריכים לטפל בהם, אין ספק שיש בעיה, אבל להגיד שהם יצביעו מתוך בורות זה הדבר הכי מפגר ששמעתי וזה מאוד מרגיז! זה שיש שם רוב ימין, לא אומר שהם טיפשים! תאר לך אם היו אומרים את זה על הקיבוצים של השמאל.??? הייתה קמה וועדת חקירה והבן האדם שהיה אומר את זה היו עושים עליוו אליהום תקשורתי.

EverMan

New member
כן ? את מי הם רצחו בדיוק ?

להבדל מהימין הקיצוני שביצע 2 רציחות פוליטיות ועוד התנקשות אחד שכשלה , וזה מה שרק קופץ לי בראש ... עיירות הפיתוח זה לא אשמתן שהן נמצאות שם. זה אשמתם שהם הולכים נגד עצמם. הם לא מצביעים מה שטוב להם - אלא "ליכוד" ? למה ? "לא יודע..." "אני ליכודניק" הליכוד מעולם לא היה אוזן קשבת לשכונות המצוקה. הוא בא מלמעלה ואמר : תראו , לפחות אני לא גרוע כמו מפא"י- תצביעו לי. אותם אנשים שתמיד הפילו הכל על השלטון , בשמחה הלכו נגדו ויחד עם בגין. ומאז זה סיפור אהבה. ומה לעשות - בקיבוצים יש הרבה הרבה יותר אקדמאים ובעלי 12 שנות לימוד מאשר בעיירות הפיתוח ! לא יעזור לך ! לפעמים אי אפשר להיות פוליטיקלי קורקט !

זו גישה מאוד מפגרת

מה, השכלה זה הדבר הכי חשוב בעולם? וזה שלא נתנו להם את ההזדמנות(להזכירך ממשלות השמאל!), לא אומר שאין להם את הפוטנציאל. והם מצבעיעים ליכוד, מכיוון שיש להם אידיאווגיה, ומכיוון שיש להם אהבה לארץ ולמולדת. זה שיש בקיבוצים יותר אקדמאים זה ידוע! אבל זה ברור למה, כי הם קיבלו הרבה יותר כסף מהמדינה וגם אדמות חינם, בניגוד גמור לעיירות הפיתוח. אחשלי אני מבקש ממך, אל תרד על תומכי הליכוד, זה שהם שונים מהדיעה שלך, לא אומרת שהדרך שלהם לא צודקת. מה, רק לפי מה שמצבעיעים זה קובע את רמת האינטילגנציה של האדם? רק תומכי השאמל הם חכחמים ומשכילים? ותומכי הימין הם בורים, חסרי השכלה? נו באמת. זהו בינתיים הלכתי לשחק מונופול

למעלה