שימו לב

.המוסד

New member
אולי נבדוק כמה ערבים

בעלי תואר או 12 שנות לימוד ישנם? וכדאי לזכור שללא הערבים השמאל הוא בערך 25 מושבים...כלומר, לא ממש קיים

EverMan

New member
ללא ערבים השמאל היה בסביבות ה90

מושבים - כי אז לא היה צורך בבעיה הזו מלחתחילה ... ואז לימין לא הייתה תפיסה במציאות... וכן , גם הערבים סובלים מהזנחה. וגם אצלהם יש כמה מטומטמים שמשלשלים מח"ל(ה) בקלפי

מר מוסד יפה נפש?

אולי תלך לסניף האיחוד הלאומי באיזה כפר ערבי (הבנתי שיש כזה דבר) ותגיד להם מה כתבת לי על התרבות המזרחית הפרמטיבית והעלובה? גם אתה, אל תתבייש. הנתונים מעידים על כך שבבתקופת רבין המצב בעיירות הפיתוח היה הטוב ביותר, בתקופת ביבי האבטלה עלתה שם, ובכל זאת הם הצביעו לביבי, כשנעשה על זה מחקר והם נשאלו למה, הם אמרו שהליכוד זה הבית אבל הודו שבתקופת העבודה מצבם יותר טוב. מה זה אומר? יש כאלה שרוצים להיות מקופחים, וגם כשבגין הקפיטליסט בא אליהם עם מצע שלא קרוב אל ליבם בשום תחום, הם הלכו אחריו, למה? כי הוא אמר שהם מקופחים.

kranves

New member
תוכיח

אני רוצה שתוכיח לי שהם אמרו את זה. אל זרוק דברים באויר, תוכיח. אני רוצה שתלך לאריאל שרון ותגיד לו שהוא רצח את רבין, הרי הוא ימני ואתה כתבת שהימין רצח את רבין. אז במקום להיות צבוע ויפה נפש, המלצה שלי- תשתוק.

הא?

שאני אלך ואגיד לשרון? יש לך הצעה יותר דבילית אולי? מה הקשר? איש ימין רצח את רבין, לא הימין, הבאתי את זה כהוכחה אמפירית שהימין נוקט ביותר אלימות פוליטית, ומספרית זה נכון, 3:0 ברציחות. הימין הקיצוני היה שותף כמעט פעיל ברצח רבין וחלקים מהימין המתון ליבו ושיתפו פעולה עם ההסתה, למרות שאני משוכנע שכוונתם לא היתה לרצוח את רבין. ואני לא מקבל את המלצתך, מצטער.

.המוסד

New member
רצח ארלוזורב

אנשי ימין לא רצחו את ארלוזורוב, נכון שהועמדו לדין, אך זוכו אז נניח שזה שתיים אפס? מה אם הרוגי אלטלנה(ניצולי שואה בחלקם) הם לא נחשבים? ואלו שנגזר עליהם דין מוות בעקבות "עונת הציד" הסזון של ההגנה? נראה לי שהשמאל לוקח ובגדול

דורון ד

New member
החכמה שלכם הביאה עליכם את ...

השואה,הביאה עלינו את מלחמת יום כיפור והובילה לאסון אוסלו. בתור אחד שהייתי גר 20 שנה בשדרות כדאי שתבינו שבעיירות הפיתוח מצביעים ליכוד בתור עונש למפלגת העבודה ולא כי מבסוטים מהמצב הכלכלי. אנשים מעדיפים לחיות עם בעיות כלכליות מאשר לא לחיות בכלל. עדות המזרח חיו עם מוסלמים,הם מכירים אותם ולא מצליחים להבין את האמונה שאתם נותנים בגויים. זרקתם את פואד מסיבות עדתיות בעיקר ,לכן ממה שאני מתרשם משיחות עם חברים שלי בדרום אתם הולכים לקבל תבוסה גדולה יותר ביום שלישי. סניף העבודה בשדרות משותק,אנשים עוברים לליכוד,לשינוי ולעמיר פרץ.

בקשר לפואד

אני תוהה, אם כשפואד הפסיד בבחירות זה כי הוא מזרחי, אבל כשהוא ניצח את בורג, זה לא? העבודה מושתקת בגלל הסכם אוסלו ובגלל הישיבה באחדות, נכון אבל לא קשור. השמאל הביא את השואה? זה חדש לי, אבל זה יותר מדי טיפשי כרגע בשביל שאתייחס לזה, מלחמת יום כיפור אכן באה בגלל טיפשות של ראש הממשלה שבאה מבית העבודה, גולדה מאיר, הטיפשות להתעלם מיוזמת השלום המצרית ומהתרעות המודיעין מצד שני.

MaYo0sH

New member
איזה שטיות!! תקראו טוב-טוב

למה למפלגת העבודה ולמפלגות השמאל יש אחוז קטן כל כך של מצביעים בקרב אוכלוסיית עיירות פיתוח? הנה הסיבות האמיתיות: 1. מפלגת העבודה הקימה את המדינה הזאת. גם בהתחלה, בקום המדינה שהמצב הכלכלי היה על הפנים, ולעולים חדשים שהגיעו לא היה מה לאכול מפלגת העבודה נודעה מאז ומתמיד כמפלגת השלטון. וגם כך היה שהיא הייתה תמיד המפלגה הגדולה ביותר (עד הבחירות הנוכחיות). אצל אותם מובטלים, עניים שלטון מעלה אסיטואציות של חוסר אכפתיות בעם, מצב כלכלי רע וכד´.. 2. שימו לב למשוואה הבאה: עיירות פיתוח= עוני= חוסר השכלה= בורות= הצבעה לליכוד. 3. לאחרונה אמרו אנשים בעיירות פיתוח כי בתקופה בה רבין כיהן כראש ממשלה הייתה זו תקופה נהדרת לכלכלה והוא היה ראש ממשלה הטוב ביותר שהיה למדינת ישראל בתחום הכלכלה. ששאלו אותם למי הם מצביעים הם ענו: שרון. כששאלו אותם למה הם ענו: ככה. 4. כמו שנאמר, גם בשלטון רבין, וגם בשלטון ברק הייתה מדינת ישראל בפריחה כלכלית, ירידה משמעותית במספר המובטלים. לעומת זאת כשביבי היה בשלטון, המצב הורע. בתחילת הקדנציה של ביבי המצב עוד היה יחסית טוב מהשאריות של ברק, אבל מהר מאוד המצב הכלכלי ירד לשפל. ושרון? אין על מה לדבר.אף פעם לא נראתה כמות מובטלים כזאת. אף פעם לא נראו פערים חברתיים כאלה. אף פעם לא נראו כל כך הרבה אנשים שמחטטים בפח הזבל ומחפשים משהו לאכול, אנשים שלא מסיימים את החודש. אז עכשיו איזה בדיוק תוכנית כלכלית יש לליכוד? הליכוד היא מפלגה קפטליסטית. מפלגה שלא דואגת לחלשים. האידיאולגיה שלה היא שמי שחזק יתחזק ומי שחלש יתחלש. מה עשתה ממשלת שרון בשנתיים האחרונות כדי לעצור את המיתון? ולא, זה לא רק המצב הביטחוני שאחראי לשפל הכלכלי, אלא גם בבחירה של שרון להשקיע את רוב הכספים בהתנחלויות שהורסות את המדינה שלנו, להוליך מליוני שקלים לחרדים. ומצד שני להוריד את קיצבאות הילדים, הנכים, הזקנים, המובטלים ובכלל להפסיק להזרים כספים לשיכבה החלשה במדינה.

אהה אז התוכנית הכלכלית של הליכוד...

טובה יותר. מה אני אגיד לך אתה צודק 100%, קרוב ל-300,000 מובטלים למעלה ממיליון וחצי אזרחים חיים כיום מתחת לקו העוני. שלא לדבר על בני נוער שמנסים למצוא עבודה בכדי לעזור למשפחות שלהם, כמו כמה מחברי. אבל מה הסיכוי שלהם להשיג עבודה כבן אדם שיש לו 20 שנות ניסיון עם 2 תארים, במקרה הזה דוד שלי. לא מוצא עבודה כבר חצי שנה, ומרוב יאוש הוא כבר התחיל לחפש עבודה בחו"ל. הליכוד הורס את המדינה מבחינה חברתית ובטחונית, זה מה שהעם רוצה?!? בבקשה הוא יקבל את הליכוד שיהרוס את המדינה שלנו, ואחר כך שאותם אנשים מיערות בפיתוח לא יעבואו ויבכו שאין להם מקומות עבודה ושאין להם מה לאכול בבתים שלהם.

למעלה