שימו לב!!!

"אפילו" לגלי?!

לגלי(!) עד שאיבדתי את החאקי וקיבלתי חדש תמיד באתי עם חאקי מלא! עם מליון סמלים! ועכשיו אני עםן חאקי מלא אבל בלי סמלים...אוף! אבל אני צופה מושלמת
חחחחחחח

Octobia

New member
לכל אחד יש...

פחות סמלים על החאקי מאשר גלי היא צופיפניקית עד הסוף!!! אין לי סמל אחד על החאקי פחחח אני מזה לא צופיפניקית :)

Octobia

New member
../images/Emo23.gif אנחנו עדיין אוהבים אותך גלי!

גם אם אין לך חאקי מושלם חחח

שימו לב!!!

שינינו סקר..! אחרי 70 שנה בערך הסקר היתחלף, וכולכם מוזמנים להצביע..! ותוצאות הסקר הקודם- צוות ט´ האהוב ביותר, אחריו בתיקו צוותים ז´ וח´ אחריו צוותים ד´ וה´ ואחרון חביב צוות ו´ כן, כניראה שאת המדריכים הכי גרועים שמים תמיד בצוות ו´...
נועה.

Alexis14

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo113.gif

לע דווקא היה אחלה צוות ו´, אבל לא הצבעתי כי לא היו לי כל מיני צוותים, כמו ט´ למשל...

ותוספת להודעה שלי...!

כמו שאתם יכולים לשים לב, אני מתחילה להשקיע בפורום!!! שמתי שני טאג-ליינס חדשים, וסקר, ואני אפילו מנסה ליפחות גלריה.. ניראה אם אני אצליח
אבל - צריך שיהיה לי מה לשים שם נכון? אז בבקשה, שכל אחד יעלה תמונה שלו, ולא אחד מתוך 1000 ילדים, אלא תמונה שרואים אותו! ושיהיה על חאקי... אנחנו פורום צופים לא? אז תשתפו פעולה, ויהיה לנו פה אחלה פורום
! וכמובן, אם יש לכם רעיונות לגלריות, סקרים, לוחות, מה שלא בא לכם - תיכתבו כאן, או במסרים!!!! נועה.

אני ../images/Emo9.gif

בלע גזרתי את עצמי משתי תמונות נכון שאני לא דומה לעצמי בשתיהן? ונכון שהן בכלל שונות? חחחחח

באמת שבלי להעליב

אני מתלבט בין עצמי לעצמי אם בתמונה (הבוגרת) שלך את ממש ממש יפה או שאת נראת קצת מוזר.... אני צריך לחשוב על זה אני גם ישלח תמונה ואז תוכלי לרדת עלי חזרה .... יש לך אומץ לשלוח ראשונה זה לא קל...

fuck u man

התנועה להכחדת הנר לוים בעם..חח סתם רק אותך! אתה פשוט לא היית כאן פעם! אז אתה לא יודע שכבר עשינו את האלכנוס הזה וואי פאק יו

Octobia

New member
חחחחח נר לוי שלנו שולט!! :)

למרות שהוא נוטה בין פריק לערס רציני חחח... צריך להכריח אותו להכנס לפורום דרך אגב בתמונה השמאלית את ממש כוסית נעם!!!!

נעם באמת../images/Emo70.gif ../images/Emo23.gif

הוא סתם צחק איתך
וגם אם לא- מה את שמה עליו
אני חושבת שאת ממש נראית טוב

למעלה